sretno svima danas! emily, salatice uzimala sam u Bingu u Šamcu, otvorio se hipermarket pa stvarno imaju izbora. Pustit cu slike da bas vidite gnijezdo. Trodijelni kompletic 6 maraka, onaj dan u hm-u sam gledala-75 kn. I tako, raspametih se 😂 sto se tice kila, ja sam na plus 3 s tim da mislim da sam mozda malo i smrsavila jer sam se pocela kretati za razliku od prvih 12 tjedana strogog mirovanja!
url=https://lilypie.com]
Jutro cure!
Ja sam te trudnicke hlace trazila u hm i nisam ih mogla nigdje naci..na kraju mi je frendica poklonila svoje😊
Danas idem poharati kaufland,valjda necu izvisiti ko zadnji put u lidlu,dodem i nema niceg🤣
Emily moze i meni kremsnite😋
A sa kilama sam na +5 ,s time da sam od 16 do 22tj dobila 4kg🙄 ali sam sitna i u startu sam imala 48kg pa je to valjda ok..nije mi niko nista komentirao😅
Moze naravno. 😊
48 kg!?! Toliko sam zadnji put imala u srednjoj skoli, blago tebi.
nemam pojma kaj je danas u Kauflandu, ali mislim da je i bolje da ne znam. dosta sam para ovaj mj potrošila 😂
Ali je curica, kao krivo joj? Ja ne razumijem to nikako, znam da svatko ima neke željice, ali presretna sam s bebom da je dobro i zdravo, pa spol je tako nebitan.
Što se tiče robe, ja sam sa 16 tjedana morala prestati nositi sve svoje hlače, ne znam kako vi stanete sa 25 tjedana u svoje. 😁😁 Imam inače uske modele, uđem ja u njih i sad, ali nema šanse zakopčati. Trudničke sam našla savršene u h&m, onake uske, skinny, ali taj gore prošireni dio me preporodio. Tajce mogu obući još stare jer ih spustim nisko ispod struka.
Jutro cure!
Ja sam te trudnicke hlace trazila u hm i nisam ih mogla nigdje naci..na kraju mi je frendica poklonila svoje😊
Danas idem poharati kaufland,valjda necu izvisiti ko zadnji put u lidlu,dodem i nema niceg🤣
A sa kilama sam na +5 ,s time da sam od 16 do 22tj dobila 4kg🙄 ali sam sitna i u startu sam imala 48kg pa je to valjda ok..nije mi niko nista komentirao😅
Moze naravno. 😊
48 kg!?! Toliko sam zadnji put imala u srednjoj skoli, blago tebi.
🤣 sad sam se bas nasmijala🤣🤣
Jutro cure!
Trudnički dio je samo u CC east, Arena i West mislim. Ja sam našla preeemekane i udobne u CC east ua 200 kn
Nmg ucitati sliku. Slikam vam helanke trudnicke sto ja imam, dvoje kupila i kontam i trece i to bi to bilo. Sada mi najudobnije one i gore "spavacica" - duza majica. Mislim da ne trebamo previse kupovati, jos malo ostaloo, pogotovo mi sto mirujemo. Kupila kosulju preslatku u Waikikiju, dan prije kontrole i zabrane kretanja haha. A posiroka mi i u trudnoci, ono trudnicka. Znaci kupila sam je za par oblacenja, kontrola xD Ne idem nigdjee.
To su poznate krempite neke? Istrazicuu. Dobila sam odbijenicu od mame da mi pravi krempitu xD kao brzo ce mi rodj, tad ce xD I nece da mi kupuje slatkise, kupila breskve, pun tanjir sam ih pojela. Slatkisi cekaju da muz ode u prodavnicu xD
Du,
hvalaa 😊 Inace ne idem u Bingo, nisam znala. Ukoliko postanem pokretna opet, posjeticu ga :)
Jutro cure!
Koliko sam skuzila nema ih u svakom ducanu, zato ja u zg volim cvjetni jer je tamo kraj donjeg rublja tocno odvojen odjeljak za trudnice, a prosli tjedan smo npr bili u cco i nisam ih nasla..
Ja sam se pocela sad propisno debljat od 21tj otkad mi se vidi trbuh, al nijr sad bas nesto velik tako da iskreno nemam pojma di su te kile 😰
Nmg ucitati sliku. Slikam vam helanke trudnicke sto ja imam, dvoje kupila i kontam i trece i to bi to bilo. Sada mi najudobnije one i gore "spavacica" - duza majica. Mislim da ne trebamo previse kupovati, jos malo ostaloo, pogotovo mi sto mirujemo. Kupila kosulju preslatku u Waikikiju, dan prije kontrole i zabrane kretanja haha. A posiroka mi i u trudnoci, ono trudnicka. Znaci kupila sam je za par oblacenja, kontrola xD Ne idem nigdjee.
To su poznate krempite neke? Istrazicuu. Dobila sam odbijenicu od mame da mi pravi krempitu xD kao brzo ce mi rodj, tad ce xD I nece da mi kupuje slatkise, kupila breskve, pun tanjir sam ih pojela. Slatkisi cekaju da muz ode u prodavnicu xD
Du,
hvalaa 😊 Inace ne idem u Bingo, nisam znala. Ukoliko postanem pokretna opet, posjeticu ga :)
Samoborske kremšnite su poznate, ali da ti ne bude krivo nisu bas fine. Meni su preslatke, draze su mi obicne.
i ja stanem u stare traperice i zakopčam ih, ali me stežu kad sjedim. pogotovo na poslu, npr. pa ih više ne nosim osim eventualno do dućana.
Dada ista stvar tako da ih lagano izbjegavam.
Svratite na kavu hahahah 😂 Vi koje cete u BiH 😂 Gdje kupujete inace kod nas? A mislim da jesmo dosta jeftiniji od vas, isplati se za dosta stvari doci (ko je blize, ima rodbinu, itd).
Ana,
joj ja to ne volim xD Kao ja to kupim i krenem da jedem i nmg 😂 A bas je zdravo, jednostavno. Krivo mi bude. Ali nema sanse da progutam hahahaha. Ni sa mlijekom one cokoladne nmg, ne znam sto tolika odbojnost. Ja razmisljam sta bih danas rucala, da kazem mami da spremaa. Imate li prijedloge xD Ili prijedloge za ogrijesiti se haha, nesto bih se pocastila sa slatkim (ali mi se jedu i breskve) 😂
Mi imamo punjene paprike sa junetinom. I ja se, kad ima, ne bunim protiv pite od jabuke 😋 A uvijek možeš i palačinke 😋
E bas ga potrefi sto ne jedem hahaha 😂😂😂😂 Mislim u trudnoci ne jedem iz ko zna kojeg razloga, cudnog, paprike punjene mesom. A pitu sa jabukama ne volim, dok muz bi doruckovao, rucao i vecerao nju ako ima 😂 Ali vec palacinke sa nutelom i plazmom… zar postoji neko da to ne voli haha 😍
U glavi mi sad i krempita (kremsnjita), ali mi se ne svidjaju ove kupovne, vec mojaaa krempita. Vidjecu da nagovorim mamu da napravi hahaha. Uzasna sam.
Do podne ja mogu pozamasan spisak izbaciti ovdje hahahhaha 😂
I meni su krempite stalno u glavi, kad sam bila na moru mi je seka napravila za rockas i prekjucer sam jela u ikei 🤣😁 sva sreca pa nije ni samobor daleko pa se mozemo lako zaletit i tamo 🤣🤣
Ja živim u Samoboru. Poslat cu vam kremsnite postom. 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji