Joj cure ja jucer govorim kako bi jela kremsnite ali treba stajat i mjesat kremu a nema tu kupit a nema mi ko napravit tako nista😊.E da je blize i ja sam za Samobor😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
Maggie,
cestitamm i jaa na ulasku u trece tromjesecje. To mi ono, vauuu. Jos maloo 😊 Volim ja i eurokreme (linolade) i marmelade (sipak). Ma sve ja volim slatko hahaha 😍
Mina,
hahahaha pojesce je misevi hahahha. Mozda da svekrvu kontaktiram, sta ima, ovo ono, krempitica hhhahahhaha. Ona bukvalno vjeruje u te miseve, kontam xD hahaha 😋 Ali necuu, nisam toliki gad. Igracu oko mame jos malo. Mislim pola sata posla, da ne mirujem, ja bih..
A gledam ove samoborske krempite, Boga mi dobre hahahaha neka su slatke. Cure koje ste blizu, eto finog izleta 😂😋
Daa, htjela sam Barbie napisati jos prije i zaboravi. I ja na dan kontrole ne jedem puno hahahhaa. I zbog vage i zbog pritiska. Jer ono jednom kad mi je bio 130/90, natukla se vruce corbe, salate, kuruzice bas pred kontrolu... cekala dugo rucak, zeludac se napirio, pa gdje necu nabiti pritisak hahaaha 😂 Znaci dan kontrole - dijetalno hahha. Cekamo vijesti 😊
Trudnicke hlace iz hm su 🔝🔝 imam 3 para 😂😅
Hahah Maggie mogu zamislit 20 trudnica kako koracaju Samoborom u potrazi za kremsnitama, mislim da bi na svim vjestima zavrsile 😂😂
I btw cestitke za ulazak u 3 tromjesjecje 🤗
Bila bi dobra organizacija pohoda na kremšnite hahahah
Ja sam isto za odlazak na kremsnite 😁 a i dolazim u Zg za 15, 20 dana ako na pregledu bude sve okej i kazu da bez straha mogu putovati 😁
Ja nisam zadovoljna svojim jastukom za dojenje 😕 kupila sam ga u Magic baby i okej mi je za neko kratko vrijeme pa mi postane tvrd i neudoban... Punjen je onim kuglicama i onda mi to nekako bude tvrdo i jaaaaako me zivcira kako suska 😟
Btw, uspjela sam zaspati do maloprije 💪😂😂
jutro drage,
vidim danas su kile na tapeti. :-) i kremšnite :-)
ja sam do 19 tj dobila 8kg i stvarno mi je to puno, ne jedem ništa posebno, cak ni slatko,ali sam jela dosta voca. prepisujem sve to stitnjaci i hrpi tableta koje pijemo. dajte saljite tu dijetu koju imate da i ja pocnem paziti :-)))))) pocela sam se svec i gegati ko trudnica, prepone me ubijaju, vas?
a kremsnite u samoboru, o da, samo javite kada i dolazim. :-)
Mi odlucili promijenit let i doć ranije; konačno smo u ponedeljak u hrv. Nadam se da će let proc dobro. Malo me strah promjene tlaka. A i nervozna sam dosta jer sam samo par puta osjetila curicu zadnja dva dana.
Ja još ne mogu prestati misliti na pikicu i sad toliko strahujem od sljedećeg pregleda da vam ne mogu opisati. Nevjerojatno mi je to sve i ne mogu zamisliti da nitko dosad ništa nije vidio.
Ja sam na +5kg, ali mi je stomak popriličan, cice su veće za broj, nešto sam dobila i u guzu tako da se ne brinem previše, baš si dobro izgledam.
Sutra još uzimam godišnji, od ponedjeljka sam na komplikacijama, baš me zanima kako će mi dani prolaziti.
Luka ❤
Salatice, još da inače jedemo kao na dan pregleda, di bi nam bio kraj 😂
Allie, nemoj strahovati, samo se živciraš. kad se tako nešto dogodi, ne možemo nikako utjecati na to ili to promijeniti. ali ne treba unaprijed strahovat nad takvim scenarijima, ako je sve ok.
i meni je nevjerojatno da su joj tek sad dali takvu dijagnozu. evo baš sam izvukla dio nalaza s anomalya, kojeg sam pravila s 20+4. i detaljno su opisani organi.
Joj cure ja jucer govorim kako bi jela kremsnite ali treba stajat i mjesat kremu a nema tu kupit a nema mi ko napravit tako nista😊.E da je blize i ja sam za Samobor😉
Ja sam par puta kupila u konzumu zapakirano od dolcele, 2kom 16kn
Sortiraj odgovore
Najstariji