Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    28. Kolovoz 2018. 10:53

Maggie85

mmama2

Cure koje planirate sa par mj prebaciti bebe u svoje sobe🙈 znate nekoga tko je ustvari to napravio?

Pusti nas da živimo u blaženom neznanju i planiranju idealnih scenarija
    Ja ću vjerojatno tu kolijevku uzeti i staviti u sobu, a kimbač van sobe, da mi u njemu beba spava preko dana, tako da mi bude na oku. Onda, ako se bude dala prebaciti van za noćna spavanja - dobro, ako ne, prebacit ću i kinderbet u sobu.

Prebacit ces ti nju sebi u krevet buaahahaaah

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    28. Kolovoz 2018. 11:01

Odlucila sam poslusati doktoricu i danas piti lijekove i prelezati cijeli dan, ipak me nista ne boli, i danas cu da brojim koliko puta i kako se cesto mi desava tvrd stomak da mogu u bolnici objasniti adekvatno. 
    Beba mi luduje cijelo jutro, i primijetila sam da kad osjetim da udari da tada i dodje taj osjecaj stezanja iznutra i tvrdjeg stomaka. Da sve to nije od bebe? Kako vi osjetite bebu, je li samo udarce ili ima nekog uticaja na stomak? Nekad bude tvrd u kombinaciji sa izbocenim jednim dijelom. 

AllieH
    28. Kolovoz 2018. 11:06

mmama2

Cure koje planirate sa par mj prebaciti bebe u svoje sobe🙈 znate nekoga tko je ustvari to napravio?

Evo kuma je rodila prije malo više od mjesec dana, mala je cijelo vrijeme u svom kinderbetu od samog početka. I još kod par frendica, a koje su inzistirale na tome da djeca neće spavati s njima, zaista ne spavaju. Osobno isto ne planiram dozvoliti da dijete spava s nama u krevetu, zato kažem, ne mora odmah ići u svoju sobu, ali u kolijevku hoće. A ako netko misli da živim u zabludi, neka me. 
    Isto kao što znam da ja jednostavno nisam tip koji će igdje u javnosti dojiti, stvarno nemam ništa protiv toga, ali to jednostavno nisam ja. 

Luka ❤

• Marti8
    28. Kolovoz 2018. 11:10

Pikice i ja ti saljem pozitivne vibracije. Javi nam novosti.
    Barbi meni su oba krasna,sivi mozda malo ljepsi😊 bez baldahina..
    Svjesna mozda se beba tako i namjesti sa guzom ili glavicom pa ti stegne trbuh..tako je kod mene,ali bas osjetim kad udara a kad se okrene pa stegne trbuh..(kao da gura sa guzom trbuh) .. 

barbiemama
    28. Kolovoz 2018. 11:12

ni ja nemam ništa protiv dojenja u javnosti. no, znam sebe. jako bi mi bilo neugodno. jučer sam baš vidjela jednu žensku kak doji na klupici u shopping centru i pomislila sam si da ja ne bih mogla nikako to. znam da je prirodna pojava i sve to, ali za mene jedna od tih prirodnih pojava koje se ne moraju obavljati baš na klupici u shopping centru. 

• Marti8
    28. Kolovoz 2018. 11:12

AllieH

mmama2

Evo kuma je rodila prije malo više od mjesec dana, mala je cijelo vrijeme u svom kinderbetu od samog početka. I još kod par frendica, a koje su inzistirale na tome da djeca neće spavati s njima, zaista ne spavaju. Osobno isto ne planiram dozvoliti da dijete spava s nama u krevetu, zato kažem, ne mora odmah ići u svoju sobu, ali u kolijevku hoće. A ako netko misli da živim u zabludi, neka me.

Isto kao što znam da ja jednostavno nisam tip koji će igdje u javnosti dojiti, stvarno nemam ništa protiv toga, ali to jednostavno nisam ja.

To je i moj plan🤣🤣

barbiemama
    28. Kolovoz 2018. 11:13

mene jučer stezao trbuh. ali nije bio posebno tvrd. šetala sam malo duže i stezao me dok nisam sjela na kavu i odmorila malo. 

Mina93
    28. Kolovoz 2018. 11:14

Takodjer nrmam nista protiv dojenja u javnosti  al sam ja takva da bi mi bilo neugodno, planiram imati maramu za pokrit se uvijek sa sobom pa ako trebam negdje onda stati na sta skrovitije mjesto

Mina93
    28. Kolovoz 2018. 11:15

barbiemama

mene jučer stezao trbuh. ali nije bio posebno tvrd. šetala sam malo duže i stezao me dok nisam sjela na kavu i odmorila malo.

Same here ✌️

Mina93
    28. Kolovoz 2018. 11:18

AllieH

mmama2

Ja sam sigurna da nece ici u svoju sobu bar 6mj, ali zato necu popustat za spavanje preko noci bude u nasrm krevetu, preko dana jos ok, al smatram da se preko noci treba probat sto vise odmorit  kako i mi tako i beba, koliko god ce to bit moguce s obzirom na nespavanje 🤣 kinder sa spustenom jednom stranom odma do kreveta i opet dodje kao da jesmo svi zajedno u krevetu al svi imaju svog prostora 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.