Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    28. Kolovoz 2018. 10:20

Pikice, drzite se! 💚💚 Sve ti saljemo hrpu pozitivne energije i nemoj se ustrucavat pojadat se ovdje i ispucat sve kaj te muci... iako se ne poznajemo, sve ovdje djelimo iste strahove i ciljeve i mislim da nas nitko ne moze bolje razumijeti nego jedna drugu kad smo u istoj situaciji. Vjerujem da ce biti sve u redu, pokusaj odmoriti se i umiriti, imaj vjere u sebe, svoju bebu i lijecnike koji brinu o tebi 💚
    Svjesna, ako ce te brinuti kontrakcije i dalje otidi u bolnicu. Ako ja dobro kopcam stvari, oni ti osim klasicnog pregleda i ultrazvuka mogu napraviti i ctg koji bi trebao ocitati trudove ako ih stvarno ima... ako ce te to smiriti, otidi 🙂

Ana89
    28. Kolovoz 2018. 10:26

mateja91

Pikice, drzite se! 💚💚 Sve ti saljemo hrpu pozitivne energije i nemoj se ustrucavat pojadat se ovdje i ispucat sve kaj te muci… iako se ne poznajemo, sve ovdje djelimo iste strahove i ciljeve i mislim da nas nitko ne moze bolje razumijeti nego jedna drugu kad smo u istoj situaciji. Vjerujem da ce biti sve u redu, pokusaj odmoriti se i umiriti, imaj vjere u sebe, svoju bebu i lijecnike koji brinu o tebi 💚
    Svjesna, ako ce te brinuti kontrakcije i dalje otidi u bolnicu. Ako ja dobro kopcam stvari, oni ti osim klasicnog pregleda i ultrazvuka mogu napraviti i ctg koji bi trebao ocitati trudove ako ih stvarno ima… ako ce te to smiriti, otidi 🙂

I ne samo to, u toku od keks naprave krvne pretrage, imaju pristupa više vrsta uzv- a, itd itd. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Majana
    28. Kolovoz 2018. 10:37

Pikice drzi se, znam da je tesko ali probaj ostat pozitivna, potpisujem sve sta su cure rekle za obnovu plodne vode. Mislimo na tebe i javi nam cim stignes sta su ti rekli 🙏❤️

Majana
    28. Kolovoz 2018. 10:39

Svjesna pridruzujem se ostalim curama u savjetu da odes kod doktora, bar ces bit mirna ovako se samo dodatno stresiras.

du1988
    28. Kolovoz 2018. 10:42

sjetila sam se vas cura koje cekate blizance 😍

luks
    28. Kolovoz 2018. 10:44

uf, stalno mi stoji otvorena klokanica da vidim jel se pikica javlja...
    i meni je ljepša siva kolijevka,i bez baldahina. super mi je to, ali imamo krevetić klasični od prvog dečka, pa ćemo jednako i sad. naš dečkić je u njemu spavao pune 3 god, i onda lani u svoj veeeliki krevet :)
    i samo da prijavim, sinoć sam prvi put primjetila pomicanje cijelog stomaka, i muž se odmah uvjerio, počelo je počelo... već danim ne mogu normalno sjedit više od 5 min, moram se naslonit pa onda opet i sve tako hahaha

Lovre

mmama2
    28. Kolovoz 2018. 10:48

Pikice ja sam sigurna da bude sve u redu ~~❤❤~~ mislim na vas i saljem vam pozitivne misli, ti se probaj opustiti najvise sto ide ❤ 
    Cure koje planirate sa par mj prebaciti bebe u svoje sobe🙈 znate nekoga tko je ustvari to napravio? 

Maggie85
    28. Kolovoz 2018. 10:49

Ja sam tek danas uzela drugu tabletu Heferola pa ćemo vidjet hoće li biti kakvih promjena. Jučer sam ga uzela s ručkom (pazila sam da nema mliječnih proizvoda) i vitaminom C, a i danas ću tako. Predugo mi je čekati ujutro pola sata nakon Euthyroxa jer to znači da mogu jesti tek sat vremena nakon buđenja, a dotad umreeeem od gladi 

Maggie85
    28. Kolovoz 2018. 10:51

mmama2

Cure koje planirate sa par mj prebaciti bebe u svoje sobe🙈 znate nekoga tko je ustvari to napravio?

Pusti nas da živimo u blaženom neznanju i planiranju idealnih scenarija 
    Ja ću vjerojatno tu kolijevku uzeti i staviti u sobu, a kimbač van sobe, da mi u njemu beba spava preko dana, tako da mi bude na oku. Onda, ako se bude dala prebaciti van za noćna spavanja - dobro, ako ne, prebacit ću i kinderbet u sobu.

Majana
    28. Kolovoz 2018. 10:53

Barbie mislim da je baldahin totalno nepotreban osim eto za ukras i da i meni je siva ljepsa 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.