Mi nemamo kucnog ljubimca, mozda nekad u buducnosti.
Kako zivotinje imaju instikt ne mogu vjerovat ☺
Za prehadu mislim da se smije lupocet tj paracetamol. Najbolje pitat u ljekarni. Probaj pit puno vitamina, radi sokove od narance,limuna.. mozda i to pomogne. 🖒
Meni sunceko ne smeta. Bas sad lezim i gustam 😍
Dečkova sestra je doktorica pa me upozorila na držanje mačke da se dobro pripazim jer može u sebi imati parazita koji može biti poguban za plod 😣
A jbmu, mačak će morati kod veterinara pa ćemo vidjeti što kaže.
Oduvijek želim imati životinjicu i sad odmah upozorenje 😳
Da, kadulja je ok za ispiranje sve dok se ne popije.
Jbm mu miša, ja sam pila čaj od kadulje i komorača između 7. i 13. tjedna jer mi je baš pasao obzirom na mučnine, a sad googlam da su obe vrste zabranjene u trudnoći. Poslala sam upit jednoj fitoterapeutkinji od koje sam uzimala čaj za reguliranje ciklusa pa me baš zanima što će reći.
Maggie Mislim da nebi trebalo biti nista strasno,predpostavljam da nisi pila neke velike kolicine...Vazno da je sve ok s bebom😊....
Sto se tice kucnih ljubimaca ja si jako zelim peseka😍,al to cemo ipak odgoditi kad beba dođe na svijet i malo poraste❤...sad ionako ne bih mogla trckarati s njime po vani s obzirom da moram mirovati...
mi imamo kunića. ne planiram ju poklanjati nikome. stvarno mi je puno pomogla u teškom periodu u životu. pa smo jako vezane. pripazit ću naravno da je što manje u kontaktu s bebom.
Danas sam u povratku doma skinula do HM-a, našla sam lijepi traper haljinu, kratke ljetne hlače, duge hlače i par trudničkih majčica, da su lagano fensi i broj veće količine od mog. Just in case😊😊 Mirna sam zasad. Trbuščić mi se polako ispupčio, mislim da će se mjesec dana vidjet na očito. Ali neka . Nisam mislila da ću se s tim pomiriti tako lako, ali čak mi se počela sviđati transformacija moga tijela, pogotovo grudi😊😊.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
i meni se čini da mi se trbuh polako vidi i da više nije samo napuhanost u pitanju.
nisam još kupovala trudničku robu. ali morat ću uskoro makar traperice.
inače imam baš tanak strukić i većinu života sam i premršava pa mi je ovakav trbuščić nešto skroz novo. ne opterećujem se previše izgledom. bitno da beba bude zdrava.
imate li vi kakav osjećaj o spolu bebe? meni se nekako intuitivno čini da je curka. baš ću vidjeti jesam li u pravu.
i meni se čini da mi se trbuh polako vidi i da više nije samo napuhanost u pitanju.
nisam još kupovala trudničku robu. ali morat ću uskoro makar traperice.
inače imam baš tanak strukić i većinu života sam i premršava pa mi je ovakav trbuščić nešto skroz novo. ne opterećujem se previše izgledom. bitno da beba bude zdrava.
imate li vi kakav osjećaj o spolu bebe? meni se nekako intuitivno čini da je curka. baš ću vidjeti jesam li u pravu.
I ja mislim da će biti curica. Fina neka beba je. Neće svašta da da jedem, kad se najedem nečeg što bi joj odgovaralo, vraća mi žgaravicom😆 Tipično ženski 🤣🤣. Ali neka bude zdrava i vesela. Ili zdrav i veseo ako se varam 😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Pozdrav svima, meni nece forum sa mobitela, ima jos koja ta problem? Ovaj forum uvijek steka
Mi imamo macka, i ovde u Au odmah se testira na toksioplazmozu u biti nju prenose macke al ne samo macke nego moze od neoprane salate ili povrca voca. I preporuca se da trudnice ne mjenjaju izmet . Tako da bolje da to obave vase bolje polovice , ja sam negativna na toksioplazmozu sto znaci da je nisam nikad imala i tu je opasnost za plod jer da sam vec imala bila bi antitjela i nebi bio nikakav problem, mi smo naseg macka vodili vetrinaru i testirali i on nije nikad imao toksioplazmozu te su nam rekli da se ona razvije tek 3dan u izmetu .. Tako da urednost je u pitanju. Druga stvar sto je meni bila cudna da je nisma nikad imala a odrasla sam s macama u kuci koje su isle i po vani , i jeli smo zemlju kao mali hehe... Znaci samo malo pripazit nista posebno
Odgovorila mi je doktorica da se smije piti, da budalaštine pišu ljudi koji ne znaju. Smirila me malo, a sad me ljuti druga stvar. Pojela sam jabuku oko 4 sata i sve super do 6, onda sam odspavala do 7 i kad sam se probudila skoro pa da sam se tresla. Znači, istog trena sam morala nešto pojest. Imala sam kuhanog krumpira pa sam ga na brzinu prepržila na ploške i dodala 2 jaja. Sad čekam da mi to malo digne šećer u krvi. Inače nisam imala problema s tim tako da mi je to sve novo. Mislim da je netko spominjao moguću IR pa ću to izgleda morat testirati.
Sortiraj odgovore
Najstariji