Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    20. Svibanj 2018. 12:40

Mi nemamo kucnog ljubimca, mozda nekad u buducnosti. 
    Kako zivotinje imaju instikt ne mogu vjerovat ☺ 
    Za prehadu mislim da se smije lupocet tj paracetamol. Najbolje pitat u ljekarni. Probaj pit puno vitamina, radi sokove od narance,limuna.. mozda i to pomogne. 🖒
    Meni sunceko ne smeta. Bas sad lezim i gustam 😍

• Maraska
    20. Svibanj 2018. 13:36

Dečkova sestra je doktorica pa me upozorila na držanje mačke da se dobro pripazim jer može u sebi imati parazita koji može biti poguban za plod 😣
    A jbmu, mačak će morati kod veterinara pa ćemo vidjeti što kaže. 
    Oduvijek želim imati životinjicu i sad odmah upozorenje 😳
    Da, kadulja je ok za ispiranje sve dok se ne popije.

Maggie85
    20. Svibanj 2018. 14:34

Jbm mu miša, ja sam pila čaj od kadulje i komorača između 7. i 13. tjedna jer mi je baš pasao obzirom na mučnine, a sad googlam da su obe vrste zabranjene u trudnoći. Poslala sam upit jednoj fitoterapeutkinji od koje sam uzimala čaj za reguliranje ciklusa pa me baš zanima što će reći.

Bulbi91
    20. Svibanj 2018. 15:15

Maggie Mislim da nebi trebalo biti nista strasno,predpostavljam da nisi pila neke velike kolicine...Vazno da je sve ok s bebom😊....
    Sto se tice kucnih ljubimaca ja si jako zelim peseka😍,al to cemo ipak odgoditi kad  beba dođe na svijet i malo poraste❤...sad ionako ne bih mogla trckarati s njime po vani s obzirom da moram mirovati...

barbiemama
    20. Svibanj 2018. 16:24

mi imamo kunića. ne planiram ju poklanjati nikome. stvarno mi je puno pomogla u teškom periodu u životu. pa smo jako vezane. pripazit ću naravno da je što manje u kontaktu s bebom. 

Ana89
    20. Svibanj 2018. 18:39

Danas sam u povratku doma skinula do HM-a, našla sam lijepi traper haljinu, kratke ljetne hlače, duge hlače i par trudničkih majčica, da su lagano fensi  i broj veće količine od mog. Just in case😊😊 Mirna sam zasad. Trbuščić mi se polako ispupčio, mislim da će se mjesec dana vidjet na očito. Ali neka . Nisam mislila da ću se s tim pomiriti tako lako, ali čak mi se počela sviđati transformacija moga tijela, pogotovo grudi😊😊.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    20. Svibanj 2018. 19:08

i meni se čini da mi se trbuh polako vidi i da više nije samo napuhanost u pitanju. 

nisam još kupovala trudničku robu. ali morat ću uskoro makar traperice. 

inače imam baš tanak strukić i većinu života sam i premršava pa mi je ovakav trbuščić nešto skroz novo. ne opterećujem se previše izgledom. bitno da beba bude zdrava.

imate li vi kakav osjećaj o spolu bebe? meni se nekako intuitivno čini da je curka. baš ću vidjeti jesam li u pravu. 

Ana89
    20. Svibanj 2018. 19:20

barbiemama

i meni se čini da mi se trbuh polako vidi i da više nije samo napuhanost u pitanju.

nisam još kupovala trudničku robu. ali morat ću uskoro makar traperice.

inače imam baš tanak strukić i većinu života sam i premršava pa mi je ovakav trbuščić nešto skroz novo. ne opterećujem se previše izgledom. bitno da beba bude zdrava.

imate li vi kakav osjećaj o spolu bebe? meni se nekako intuitivno čini da je curka. baš ću vidjeti jesam li u pravu.

I ja mislim da će biti curica. Fina neka beba je. Neće svašta da da jedem, kad se najedem nečeg što bi joj odgovaralo, vraća mi žgaravicom😆 Tipično ženski 🤣🤣. Ali neka bude zdrava i vesela. Ili zdrav i veseo ako se varam 😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

TPol
    20. Svibanj 2018. 19:27

Pozdrav svima, meni nece forum sa mobitela, ima jos koja ta problem? Ovaj forum uvijek steka 
    Mi imamo macka, i ovde u Au odmah se testira na toksioplazmozu u biti nju prenose macke al ne samo macke nego moze od neoprane salate ili povrca voca. I preporuca se da trudnice ne mjenjaju izmet . Tako da bolje da to obave vase bolje polovice , ja sam negativna na toksioplazmozu sto znaci da je nisam nikad imala i tu je opasnost za plod jer da sam vec imala bila bi antitjela i nebi bio nikakav problem, mi smo naseg macka vodili vetrinaru i testirali i on nije nikad imao toksioplazmozu te su nam rekli da se ona razvije tek 3dan u izmetu .. Tako da urednost je u pitanju. Druga stvar sto je meni bila cudna da je nisma nikad imala a odrasla sam s macama u kuci koje su isle i po vani , i jeli smo zemlju kao mali hehe... Znaci samo malo pripazit nista posebno 

Maggie85
    20. Svibanj 2018. 19:42

Odgovorila mi je doktorica da se smije piti, da budalaštine pišu ljudi koji ne znaju. Smirila me malo, a sad me ljuti druga stvar. Pojela sam jabuku oko 4 sata i sve super do 6, onda sam odspavala do 7 i kad sam se probudila skoro pa da sam se tresla. Znači, istog trena sam morala nešto pojest. Imala sam kuhanog krumpira pa sam ga na brzinu prepržila na ploške i dodala 2 jaja. Sad čekam da mi to malo digne šećer u krvi. Inače nisam imala problema s tim tako da mi je to sve novo. Mislim da je netko spominjao moguću IR pa ću to izgleda morat testirati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.