Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Svibanj 2018. 13:09

pepe1907

joj tek 1.6. slijedeći..napokon dobila sestru..rekla da su nalazi krvi i urina okej..samo mi je glukoza povišena pa moram po upitnicu za OGTT 😐 umjesto 5, meni je 5.29…eto vidjet ćemo…

Meni je 5.4 bio, isto mi je rekao da je to visoko jer sam vadila krv nataste (popila sam kavu prije) i da ga malo brine al da cu mjerit OGTT u 20. om tjednu pa cemo onda vidjet sta dalje

Miranda
    21. Svibanj 2018. 13:10

Pcelice 😍 Divna mrvica ❤️
    Ja sam za 2 tj na pregledu, i nifty isto. 
    Vaginalni je do 12-13 tt, ovisi o uzv. 

daze
    21. Svibanj 2018. 13:17

Pticaselicazgst bas mi je drago da je sve super! Primjetila sam na slikicama da vodimo trudnocu u istoj poliklinici 😁 meni je pregled danas u 18h, ne mogu docekat i nadam se da ce sve bit ok.
    Miranda dobrodošla!! Blizanci, vau, blago ti se. 😍

seudoHTML, UBBCode and BB Code

Pticaselicazgst
    21. Svibanj 2018. 13:44

Hvala curke 😍😍 
    Htjela sam vas pitat, koliko se cekaju nalazi krvi i urina? S obzirom da mi je kontrola 18.6 mislila sam tjedan dana prije napravit pretrage,nekako mi je prerano sada. 🤔
    Daze ma daaa?? Ti isto kod sparca? Meni je on super, jako strucan 😊 javi se nakon pregleda. Bit ce sigurno sve ok 😍🤗

Bulbi91
    21. Svibanj 2018. 13:50

Pticaselicazgst  Nalazi krvi i urina obično budu već sljedeći dan gotovi,jedino se urinokultura zna čekati nekih tj.dana....

Pticaselicazgst
    21. Svibanj 2018. 14:13

Hvala bulbi. Tak sam i mislila. 🤗

21. Svibanj 2018. 14:29

Pozz cure, i dalje vas čitam ali me zadnji tjedan mučnine doslovno ubijaju, još u kombinaciji s njih dvi na turbo pogon možete zamisliti. Spašava me što je muž uzeo go pa je bar malo lakše, dopustim si luksuz i da koji put legnem. Vidim da vi stvarno uživate bar u voću, meni je apsolutno sve bljak i jedem samo da se ne srušim, a tako bi volila nešto s guštom pojesti. Mi smo bili u petak na drugom pregledu, točno 7 tj, čuli otkucaje, svaki po 5,5 mm, dvojajajčani ❤️❤️ termin po zm je 5.1. ali kako nitko ne dočeka termin ona računa već oko 20.12

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    21. Svibanj 2018. 15:00

4mommy super 😍😍 imamo dvije blizanacke trudnoce u grupi 🤗🤗☺☺  jos malo pa ce i mucnice proc i bit ce lakse. Ja sam se tjesila da je to dobar znak 😊

Maggie85
    21. Svibanj 2018. 15:19

Ufff... koliko tema... ajde da vidim što sam zapamtila...
    bradavice... Mene su prije tjedan dana strašno boljele (grudi me već dugo ne bole) i odem ja pogledati kad ono kao da su bradavice malo popucale i kao da imam malo bijelog između tih pukotina. Reko, kud već sad? Ali išla sam googlat, nije to ništa neuobičajeno, počinje proizvodnja kolostruma.
    burek... Tko živi u Zagrebu, preporučam burek na Dolcu, na pola stepenica, suprotna strana od Tkalče; meni je to najbolji burek u gradu i prošlu nedjelju sam iz Novog Zagreba išla samo zbog njega u centar. Hint: Meso im nestane već oko podne pa pazite na to ako želite meso.
    Miranda i SarahZg, dobro došle! Miranda nam je 2. trudnica s blizancima, i 4Mommy čeka dvojčeke!
    abdominalni UZV... jesenske mame su pričale da su nakon cca. 16 tjedna prešli na abd. UZV, ali kako kod kojeg dr., neki tek nakon 20 tj. Ja idem idući tjedan na pregled, bit ću 15+3 pa me baš zanima. Bilo bi dobro da prestanu kopat dolje. :-)
    Bulby91, kad si imala te nagle padove šećera, jesi obratila pozornost od čega ti je to, tj. što si prije toga jela? Ja inače nemam problema s tim, ali čini mi se da se javlja kad pojedem čiste ugljikohidrate, bez proteina i masnoća, što je zapravo i logično. Obzirom da sam se godinama hranila po LCHF-u, znači bez UH, očito se tijelo na to priviklo pa mu je sad teško kad pojedem neku voćku zasebno. OGTT sam  radila prošle godine, nakon spontanog me poslala dr., da to isključi kao mogući uzrok, i bilo je ok. Ne znam može li sama trudnoća uzrokovati povećanje razine šećera u krvi, u smislu da je sad loš nalaz jer sam sad ipak trudna, a onda nisam bila. Pripazit ću što jedem, neću jesti same UH pa ćemo vidjet hoće li se ponoviti.

Maggie85
    21. Svibanj 2018. 15:20

4Mommy, VelikoSretnoDijete, SarahZg i Miranda, recite nam nešto o sebi (koliko imate god., gdje živite, gdje planirate porod, kad je termin i koje vam je to dijete). Svako malo stavljam ovdje tablicu s našim podacima. Ima nas već 38 u grupi. Nadam se da ćemo sve skupa ostati do kraja!

P.S. Bila sam na svadbi u subotu i jučer nisam mogla doći k sebi... spavala sam od 6-13h i još nekoliko puta popodne po sat vremena. Ubio me duhanski dim jer je u sali bilo dopušteno pušiti. Sorry pušačice, ali nadam se da idete pušiti u za to predviđen prostor ako postoji. Suprug je išao zamoliti jednu djevojku koja je sjedila najbliže meni da izađe (u prostor 10 metara udaljen), jer kao ja sam trudnica i smeta mi, i nije mu ništa ni odgovorila, samo je okrenula glavu na drugu stranu. Pušilo je cca. 10 ljudi od njih 120 i bilo je dovoljno da me drugi dan boli grlo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.