Jutrooo curke javljam vijesti sa pregleda.
Sve je suuper 😍😍 bebac je velik 4.8 cm
Sve se lijepo razvija, glavica, ruke,noge i prsti. Cak nam je mahao ❤
Doktor je zadovoljan kaze da je sve super. Bebac se mice stalno, lovili smo ga po ekranu. 😁😂
Nuhalni nabor je isto super, radili smo nifty. Rezultat sljedeci tjedan iako on misli da ce sve bit u redu. 🤗🤗
Bas sam happy ❤😍🤗😊
Uuu tak velik? ajmmeee to je strašno koliko brzo rastu 🙈❤ a.pregled je bio klasični vaginalni? mene zanima kad se od kojeg tjedna prebace na uzv preko trbuha
Miranda Dobro nam dosla!🤗🤗
Pticaselicazgst Super da je sve ok😍...
Ja jedva cekam sljed.pregled...trebala bi sljed.tj ici ...moram se ovih dana cit s dr.da vidim kad mu odg da dođemo😁...na ovom cuvanju trudnoce samo odbrojavam dane do pregleda🙈....
Moji jutros s vikendice donijeli domacih tresnji i sumskih jagoda😍sretna sam ko malo dijete😀 i vec sam si uspjela i majicu uflekat😆🙈
Pticaselica super super, bas mi je drago da je sve super.....sto se jhrane tice jedem sve i nista mi ne smeta, tu i tamo me uhvati neka blaga mucnina, al nista strasno
Miranda dobrodosla 😊
Pticaselica super, ti i ja smo 3 dana razlike 😊
I mene zanima kad pocinju pregledi prek trbuha 🤔
Vaginalni je pregled bio. 😊 mislim da od sljedeceg ide prek trbuha.
I dao mi je d obavim masu pretraga, krv urin itd.. sljedeca kontrola za 4 tjedna. 🖒uuu bulbi posalji malo, izgleda skroz mljaciiii 😍😍😍
Miranda dobro nam dosla 🤗
I da termin je 7.12. Maggie za tablicu, sad mi je potvrdio 😊
Mislim da sam negdje citala da tek ita 12 tt ide uzv preko trbuha😁...
Pticaselicazgst Je,jako je fino 😍ima za sve...slobobno se posluzite😁
Pepe je velika je beba. Smijesno sad izgleda. Ko alien mali 🤣 i ima veliku glavu a manje tijelo 😅😅 mogu vam stavit sliku ako hocete ☺
Dobrodošla Miranda 😊
Joj i ja bih tako rado trešnje. Zaposlit ću svoje da mi nadju domaće neprskane. Stvarno nemam nekih posebnih želja, a moji me svako malo pitaju što bih 😊
Pepe je velika je beba. Smijesno sad izgleda. Ko alien mali 🤣 i ima veliku glavu a manje tijelo 😅😅 mogu vam stavit sliku ako hocete ☺
naravno 😁 to se ne pita 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji