Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    21. Svibanj 2018. 10:18

Pticaselicazgst

Jutrooo curke javljam vijesti sa pregleda.
    Sve je suuper 😍😍 bebac je velik 4.8 cm
    Sve se lijepo razvija, glavica, ruke,noge i prsti. Cak nam je mahao ❤
    Doktor je zadovoljan kaze da je sve super. Bebac se mice stalno, lovili smo ga po ekranu. 😁😂
    Nuhalni nabor je isto super, radili smo nifty. Rezultat sljedeci tjedan iako on misli da ce sve bit u redu. 🤗🤗
    Bas sam happy ❤😍🤗😊

Uuu tak velik? ajmmeee to je strašno koliko brzo rastu 🙈❤  a.pregled je bio klasični vaginalni? mene zanima kad se od kojeg tjedna prebace na uzv preko trbuha

Bulbi91
    21. Svibanj 2018. 11:05

Miranda Dobro nam dosla!🤗🤗

Pticaselicazgst  Super da je sve ok😍...
    Ja jedva cekam sljed.pregled...trebala bi sljed.tj ici ...moram se ovih dana cit s dr.da vidim kad mu odg da dođemo😁...na ovom cuvanju trudnoce samo odbrojavam dane do pregleda🙈....
    Moji jutros s vikendice donijeli domacih tresnji i sumskih jagoda😍sretna sam ko malo dijete😀 i vec sam si uspjela i majicu uflekat😆🙈

21. Svibanj 2018. 11:09

Pticaselica super super, bas mi je drago da je sve super.....sto se jhrane tice jedem sve i nista mi ne smeta, tu i tamo me uhvati neka blaga mucnina, al nista strasno

21. Svibanj 2018. 11:21

Miranda dobrodosla 😊
    Pticaselica super, ti i ja smo 3 dana razlike 😊
    I mene zanima kad pocinju pregledi prek trbuha 🤔

Pticaselicazgst
    21. Svibanj 2018. 11:25

Vaginalni je pregled bio. 😊 mislim da od sljedeceg ide prek trbuha. 
    I dao mi je d obavim masu pretraga, krv urin itd.. sljedeca kontrola za 4 tjedna. 🖒uuu bulbi posalji malo, izgleda skroz mljaciiii 😍😍😍

Miranda dobro nam dosla 🤗

Pticaselicazgst
    21. Svibanj 2018. 11:26

I da termin je 7.12. Maggie za tablicu, sad mi je potvrdio 😊

Bulbi91
    21. Svibanj 2018. 11:32

Mislim da sam negdje citala da tek ita 12 tt ide uzv preko trbuha😁...

Pticaselicazgst  Je,jako je fino 😍ima za sve...slobobno se posluzite😁

Pticaselicazgst
    21. Svibanj 2018. 11:41

Pepe je velika je beba. Smijesno sad izgleda. Ko alien mali 🤣 i ima veliku glavu a manje tijelo 😅😅 mogu vam stavit sliku ako hocete ☺

• Maraska
    21. Svibanj 2018. 11:41

Dobrodošla Miranda 😊
    Joj i ja bih tako rado trešnje. Zaposlit ću svoje da mi nadju domaće neprskane. Stvarno nemam nekih posebnih želja, a moji me svako malo pitaju što bih 😊

pepe1907
    21. Svibanj 2018. 11:46

Pticaselicazgst

Pepe je velika je beba. Smijesno sad izgleda. Ko alien mali 🤣 i ima veliku glavu a manje tijelo 😅😅 mogu vam stavit sliku ako hocete ☺

naravno 😁 to se ne pita 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.