Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    21. Svibanj 2018. 11:50

Etogac 😍

pepe1907
    21. Svibanj 2018. 12:02

aww vidi rukice malene 😍

Salatica9192
    21. Svibanj 2018. 12:08

Pticaa, 
    bas mi je dragoo :)))) jos pozitivnih vijestiii. Bebac je da kucnem u drvo i velikii, mozes da odahnes i da uzivate :)))
    Meni moj ne daje slike :( a idem privatno, bas mi je krivo, ne mogu pokazati muzu, jadan i nema osjecaj kao ja, kada ne vidi.

Bulbi91
    21. Svibanj 2018. 12:20

Ajoj,slatka mala bebica 😍😍😍..

Salatica zasto ne trazis slikice?Meni ih moj ginic salje na mail😁...valjda ih mogu razvit kod fotografa ko obicne slike 🤔😁

Salatica9192
    21. Svibanj 2018. 12:30

Ginekolog mi je veoma strog covjek, sa kratkim zivcima hahaha. 
    Sad mnogi ce reci, sta cu kod njega, ovako, onako,  i ja to nekad pomislim, naljutim se, ali jedini je 2012 znao sta mi je, lupali su mi dijagnoze dok me on nije pregledao (radi i u bolnici i privatno nekim danima nevece). Odlican je dijagnosticar, tako da sam odlucila ostati uz njega, ali zato nema slatkih razgovora o bebi, nema pitanja raznih haha.
    Ali pitacu sestre sta je reci, zasto ne praktikuju to.

Ana89
    21. Svibanj 2018. 12:37

Pticaselicazgst

Etogac 😍

Predivan! Jedva čekam svoj ultrazvuk ovaj tjedan! Samo mi moraju javiti kad točno 😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    21. Svibanj 2018. 12:38

presladak bebač 😍

Pticaselicazgst
    21. Svibanj 2018. 12:53

Hvala curke 😍🤗 jedva cekam vase vijesti i slikice s pregleda. 😊😊
    Kad su vama?

Salatice a da uslikas mpbitelom ekran pa makar da imas ista?  

• Kani07
    21. Svibanj 2018. 12:55

Jedno veliko❤️Za bebaca!Samo nek svi nastave s dobrim vjestima😀

💜Karla💜Nicol💙Anton

pepe1907
    21. Svibanj 2018. 12:58

joj tek 1.6. slijedeći..napokon dobila sestru..rekla da su nalazi krvi i urina okej..samo mi je glukoza povišena pa moram po upitnicu za OGTT 😐 umjesto 5, meni je 5.29...eto vidjet ćemo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.