Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    20. Svibanj 2018. 20:02

imamo 3 mačke koje su stalno u stanu...kaj se tiće čišćenja wc čitala sam da nema problema...jer kada taj parazit izađe da je tek za 24h opasan..ako se čisti odmah nakon nužde nije problem...btw.danas rekla mojima sretnu vijest...stara je tulila ko kišna godina...i rekla mi da će bit curica jer nosim unutra..kaj god to značilo jer sam tek u 11 tj..eto još samo njegovima 💪😁

Bulbi91
    20. Svibanj 2018. 20:03

Maggie Ajde super onda...kolko sam citala puno cajeva kao ne prepirucuju u trudnoci...
    Sto se tice pada secera trazi dr.uputnicu za ogtt sa inzulinom da ti provjere....
    Meni je to bio prvi znak IR ,nagli padovi secera...doslovno sam znala imat osjecaj da cu se skljokat negdje....

Ana89
    20. Svibanj 2018. 21:33

Meni su počele i glavobolje. One na području sljepoočnog režnja, i pomalo se znaju širiti na frontalni. Prvi put jače sam je doživjela ujutro. Sad navečer. Stavila sam si tigrovu mast
    ( čitala sam da može!!)  i čekam da prođe. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Maraska
    20. Svibanj 2018. 22:04

Maggie, to za kadulju sam pročitala na sirupu koji sam pila prije par mjeseci. Kao ne preporučuje se trudnicama i dojiljama, a na čaju od kadulje kojim sam ispirala grlo isto je pisalo da ga trudnice ne bi smjele piti, pa otud taj podatak.
    Iznenadila sam se i za eterična ulja da se puno njih ne bi smjelo koristiti. 😯 
    Inače, koristim eterična ulja za sve, od difuzora, sama napravim mješavinu za što god da mi treba. Spasila su me od benignih tumora, opeklina, ma svega... tako da ću ih i dalje koristiti kao i do sada.😊

Miranda
    21. Svibanj 2018. 08:28

Morgen, ja bi se prikljucila 😊
    Na bolovanju sam zbog strasnih mucnina i malog hematoma pa sam na ne bas strogom mirovanju. 
    Druga mi je trudnoca, termin je 20.12. ali blizanci su pa ako sve bude u redu mogli bi stici taman oko sestrinog 4. rodendana 😊
    Zasad su mi prva i ova trudnoca nebo i zemlja. Prvu nisam ni osjetila do zadnjih mjeseci, sad sam kao krpa od staaalnih mucnina a energije nema ni u tragovima. Meni grozno jer sam inace stalno u pokretu. 
    A nista, mozda sad bar zavrsim rad napokon 😛

pepe1907
    21. Svibanj 2018. 08:42

Miranda

Morgen, ja bi se prikljucila 😊
    Na bolovanju sam zbog strasnih mucnina i malog hematoma pa sam na ne bas strogom mirovanju.
    Druga mi je trudnoca, termin je 20.12. ali blizanci su pa ako sve bude u redu mogli bi stici taman oko sestrinog 4. rodendana 😊
    Zasad su mi prva i ova trudnoca nebo i zemlja. Prvu nisam ni osjetila do zadnjih mjeseci, sad sam kao krpa od staaalnih mucnina a energije nema ni u tragovima. Meni grozno jer sam inace stalno u pokretu.
    A nista, mozda sad bar zavrsim rad napokon 😛

Vidim nepoznato ime pa reko sigurno neko novi..welcome 😉 pridruži nam se i našim mukama s mučninama, mi ti tu jako volimo pričati o hrani i sanjati nešto fino od čega nam neće biti zlo 😉(barem ja) veselimo se...prva blizanačka trudnoća u grupi 🤞

Miranda
    21. Svibanj 2018. 09:01

Hvala 🤗
    Joj sanjam jedino limunadu s dumbirom. To me koliko toliko spasava, valjda jer je dovoljno jak okus da mi zamaskira sve ostalo. 
    Vuku me tresnje i gledam u njih vec par dana ali ne ide i gotovo 😣
    Valjda nece dugo, odbrojavam jos par tjedana, ne sumnjam da cu nadoknadit kasnije 😆

Pticaselicazgst
    21. Svibanj 2018. 10:02

Jutrooo curke javljam vijesti sa pregleda. 
    Sve je suuper 😍😍 bebac je velik 4.8 cm
    Sve se lijepo razvija, glavica, ruke,noge i prsti. Cak nam je mahao ❤ 
    Doktor je zadovoljan kaze da je sve super. Bebac se mice stalno, lovili smo ga po ekranu. 😁😂
    Nuhalni nabor je isto super, radili smo nifty. Rezultat sljedeci tjedan iako on misli da ce sve bit u redu.  🤗🤗
    Bas sam happy ❤😍🤗😊

barbiemama
    21. Svibanj 2018. 10:03

Miranda, dobro nam došla :)

ja se gušim u voću zadnjih dana. lubenice, jagode, trešnje, marelice, breskve, banane ... nema kaj ne tamanim. to mi je i najfinije trenutno. iako sam prošli tjedan tak ful izrigala jagode, da mi se sad malo gadi kupit ih opet :D

barbiemama
    21. Svibanj 2018. 10:05

Pticaselicazgst

Jutrooo curke javljam vijesti sa pregleda.
    Sve je suuper 😍😍 bebac je velik 4.8 cm
    Sve se lijepo razvija, glavica, ruke,noge i prsti. Cak nam je mahao ❤
    Doktor je zadovoljan kaze da je sve super. Bebac se mice stalno, lovili smo ga po ekranu. 😁😂
    Nuhalni nabor je isto super, radili smo nifty. Rezultat sljedeci tjedan iako on misli da ce sve bit u redu. 🤗🤗
    Bas sam happy ❤😍🤗😊

jeeeej drago mi je da je sve u redu ❤

ja idem sljedeći ponedjeljak kod svoje ginekologice i jedva čekam da vidim bebu! a soc ginekologinja me naručila tek za 12.6. jer su na nekakvom kolektivnom GO početkom 6. mj. ziher će me poslati na 150 pretraga odjednom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.