Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    26. Kolovoz 2018. 14:13

joj, zubobolje se grozim. sjećam se kad mi je umnjak izrastao. ništa nije pomoglo osim rakije. malo sam držala rakiju u ustima na toj strani i umrtvila je tkivo makar na neko vrijeme.  smrdila sam ko pijandura cijelo vrijeme 😂

truskawka
    26. Kolovoz 2018. 14:19

barbiemama

joj, zubobolje se grozim. sjećam se kad mi je umnjak izrastao. ništa nije pomoglo osim rakije. malo sam držala rakiju u ustima na toj strani i umrtvila je tkivo makar na neko vrijeme. smrdila sam ko pijandura cijelo vrijeme 😂

Hahaha mene prije par godina peklo grlo i mrvu sam rakije gucnula i frend mi reko da smrdim ko 3 promila 🤣🤣🤣

❤N i V💙

_svjesna
    26. Kolovoz 2018. 14:25

Desava mi se nesto novo i neobicno, ima li jos koja iskustva? Naime, uhvati me blazi menstrualni bol, i tada mi se stomak na par sekundi jako stvrdne, postane tvrd. Bol prodje, stomak postane meksi. Tako par puta do sada. Je li to ok??

Ana89
    26. Kolovoz 2018. 14:27

barbiemama

joj, zubobolje se grozim. sjećam se kad mi je umnjak izrastao. ništa nije pomoglo osim rakije. malo sam držala rakiju u ustima na toj strani i umrtvila je tkivo makar na neko vrijeme. smrdila sam ko pijandura cijelo vrijeme 😂

Ja sam imala 3 umnjaka odjednom u rastu, sa 17 godina. Tjedan dana sam imala fibru 38. Za četvrti su mi rekli da neće izaći, međutim eto ti njega sa mojih 25. Kako je došao iznenada tako je ispao sam prošle godine. Čudno nešto. Ali kad razmislim i nije samo je kostur izašao, nije i ona pulpa 😆😆.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    26. Kolovoz 2018. 14:29

_svjesna

Desava mi se nesto novo i neobicno, ima li jos koja iskustva? Naime, uhvati me blazi menstrualni bol, i tada mi se stomak na par sekundi jako stvrdne, postane tvrd. Bol prodje, stomak postane meksi. Tako par puta do sada. Je li to ok??

BH - braxton hicks kontrakcije. Normalno je to povremeno osjetiti od 18. tjedna pa do porođaja. Tako sam pročitala.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    26. Kolovoz 2018. 14:32

_svjesna

Da to nisu bh kontrakcije, tako se ocituju. Trbuh se stvrdne i onda popusti i sve kratko traje.. to je normalno u trudnoci tako da se ne moras brinut 🤗

Sunflower! 🌻
    26. Kolovoz 2018. 14:35

Znaci umrla sam upravo na ono da je neka od vas (zaboravila sam koja dok sam dosla do kraja 🤨) napisala da je procitala da tak pocinje porod i da je skoro bacila mob 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 
    A Salatice, kaj se nas tice mislim da bi se sve slozile da preimenujemo grupu u Zimske bebe 2018 i Salaticina beba 2018 🤣👌🏼👌🏼 Samo ti nama pisi sve po redu kaj ti padne na pa
    met, sad kad si postala forumasica uzivaj u novom hobiju hahahha 😁
    Svjesna, vj ti je rijec o BH kontrakcijama koje su normalne i bezopasne ako nisu preceste, i meni se dogada stalno, kak pijem magnezij mrvicu manje ali ako ne popijem slucajno 2-3 dana odmah se pojacaju. 

• zvrkica
    26. Kolovoz 2018. 14:42

Ana89 šuti, muž i ja se posvađali kad su stigla kolica i on ih išao sastavit 😂😂 Eno od utorka stoje u sobi, nikako da ih ponovno rastavi i spremi u kutiju 😂😂😂

Mateja91 da, skoro sam mob bacila 😂😂 Ja sam tupava ali ja te BH ne kontam, možda zbog Mg? Kako da ih skontam?

Salatica9192
    26. Kolovoz 2018. 14:44

Svjesna, 
    mislim da to skoro svi imamo ponekad :) Lezi ako ne lezis sada i smiri se, nadji udoban polozaj. 
    Strudlice, 
    E to to, vegetativno stanje, pa sav neki umrtvljen. Bolje kuci lezati, naravno 😶
    Zubi, jooj. Ana, ne znam sta bih ti rekla, mrzim ih. Da imam pare, povadila bih ovo i protezu xD Puno plombi, zapusti ih i ostani krezava haha - kod mene slucaj. Umnjake nemam niti ce mi rasti, bas zubarice pitala kada sam slikala zube prije 2god, ima li naznaka i nema. A znam da znaju bas problem napraviti, tako da bar nesto ekstra.
    Evo za Barbie 

Salatica9192
    26. Kolovoz 2018. 14:48

Mateja,  
    hahahahahha 😍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.