Salatica hvala ti puno, pogledam svakako, samo sto ne znam spol jos uvijek, budem trazila neke neutralne stvarcice. ☺️
Nekako pocinjem vjerovati da je deckic, mislim da je vjerojatnije da je sigurnija u 19 tjednu nego sto mi je sa 16 tjedana rekla da je djevojcica. Ali opet ne vjerujem dok ne rodim 😀
Salatice i zvrkice to vam je sve sad u psihi jer mirujete i samo o tome razmisljate,znam dosta mama koje su prelezale cilu trudnoću i na kraju rodile u terminu zdravu bebu. Znam da je tesko al probajte se zaokupit bilo cime serijama, filmovima, nek vam dode neko u posjetu ko vas inace oraspolozi. A i imate nas tu da skratite vrijeme bit ce to sve super na kraju 😊
Mislim da nas je dosta ovih dana imalo proljevanje 😂😂 i ja sam jedna od..
Jel to neka zaraza putem foruma 😂😂😂😂
Moguce..vec nam je dosta foruma valjda..moramo se malo skinuti s njega..djeluje laksativno 🤣🤣 al stvarno kolko sam skuzila dosta nas se sad zaredalo u roku 3 4 dana..valjda neka crijevna virozica ili sta vec...
❤N i V💙
Salatice i zvrkice to vam je sve sad u psihi jer mirujete i samo o tome razmisljate,znam dosta mama koje su prelezale cilu trudnoću i na kraju rodile u terminu zdravu bebu. Znam da je tesko al probajte se zaokupit bilo cime serijama, filmovima, nek vam dode neko u posjetu ko vas inace oraspolozi. A i imate nas tu da skratite vrijeme bit ce to sve super na kraju 😊
Hvalaaa na podrscii 😊 Sve znam, i vece su sanse da cu do termina doci, nego neku dramu sada imati. Statisticki gledano, ali nam vjerovatno psiha radi svoje ili mozda polozaj lezanja (kroz cijelu trudnocu sam se najljepse osjecala kada sam bila aktivnija malo).
A vi ste meni, jooj 😍 Haha, ako dobijem na lotu nekada milione, necu vas zaboraviti ahahahaha 😂 Samo pretjeram sa pisanjem, grupa se ne zove "Zimske bebe 2018 i Salaticina beba 2018" xD Inace ovo mi je prvi forum da pisem ovako, ponese mee (jesam ja sad forumasica haha? 😂)
Svjesna a tebi je prvo receno da je curica pa dečko ili... Moja strina tako cilu trudnocu kupovala za dečka na kraju curica. Mislim da ima i prekrasnih neutralnih stvarčica a i meni su inače draze te boje. Meni doktor prosli put sa 14 tt nije bia siguran je li curica a moj dragi odusevljen navija za curicu sad kad mu kaze idući put da je decko hahahah
Salatice ti si nasa kraljica, s tobom niko ne moze bit lose raspolozen, samo ti pisi koliko god oces hahahahaha
Salazice Ma to te od ležanja sve zateže jer tijelo nije naviklo na vegetiranje,meni se u bolnici guzica upalila od tog ležanja... Jebala sam svakoj sestri sve po spisku kad bi počele: zašto si otvorila prozor,zašto si jastuk stavila ovako....aaaaaa vjeruj mi doma je puno ljepše mirovat
hvala svima na preporukama za držače dudica. preslatki su. uzet ću jedan ziher 😍
Majana da prvo mi rekla da je djevojcica, a kasnije da je decko ali nema dobar pogled na medjunozje pa ne moze da vidi zaista.
Drage moje samo da vam moja zubobolje ne pređe😆😆😆...evo dan je, nema bolova ni neugoda, upali živca unatoč.
Valjda ispiranje koncentratom kadulje pomaže. Zadnji Lupocet sam maznula jučer u 23 h.
Nadam se da će ova noć bit mirnija, jer prošla je bila ledeni oblozi, kadulja, betadine. I san na "skonse"...isprekidani.
Već mi je muka što ne mogu iza 18 papati ništa 😕😕. A sutra OGTT.
Ne javljam se preveć danas jer ja i dragi nastojimo prokljuviti upute za sastavljanje komode. Ne bi da je atomska fizika, ali JE 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji