Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    26. Kolovoz 2018. 12:28

Mislim da nas je dosta ovih dana imalo proljevanje 😂😂 i ja sam jedna od..

❤N i V💙

Pticaselicazgst
    26. Kolovoz 2018. 12:32

Barbie i Pepe divne trudnice 😍
    Za privjeske vidjela sam da na jesenskim bebama je netko preporucio Mia obrt i mamino sunce. Meni su ovi iz Mie stvarno prekrasni pa pogledaj tam 😍

Salatica9192
    26. Kolovoz 2018. 12:34

Pepe, Barbie,
    super steee 😍 Obe ste zgodne 😎😎😎😎 S tim da se ti Barbie slikaj i ono bices "9 mjesec trudnoce, necete vjerovati kako izgleda" 😁😍💃
    Pogledajte na jesenskim stomacica, jao kako cemo biti slatkeee i okrugle 😍
    Ja danas neka nigdje veze, stomak me steze, tacno osjetim ono sto vi kazete "zgrci se" tvrd😶 Ali par puta se desilo, nije u nekim pravilnim razmacima i ne bole ledja da panicim (ipak znm kako izgleda pravo ranije otvaranje), ali joojjj, nervira mee. Da li je to psiha xD Ovo sad krenulo kad lezim i kad mi je doktor rekao sta mi je, ultrazvukom, asimptomatsko bilo do tad, mogla se na brdo popeti xD Sad neka smlacena, zaboli... kad hodam do wc, stisce me. Ili je psiha ili lezanje da utice. Necu da mislim ono trece nesto.
    Muz sa mnom lezi, sad spava xD Drugovi se javljaju, a ja grrrr 👹, ne moze. Solidarnosti malo. I tako ja danas xD Citam vas uglavnom.
    Svjesna, 
    izbacilo mi nesto "Sarajevo fashion" na fb, pogledaj, ima slatkih kompletica, ako si krenula kupovati 😊

• zvrkica
    26. Kolovoz 2018. 12:37

Strudlica

zvrkica

Pepe busica 😍😍

Ne sjećam se koja je nedavno imala proljev, ali nije me zaobišao 😏 Jučer sam popila 2 Mg, vodu Mg mivelu i neko masno pecivo i eto sad, od jutra, bez velikih grčeva, ali malo boli.

Dr Google kaže da tako kreće porođaj i skoro sam odmah bacila mobitel 😂😂 Onda me uhvati panika što ako pokupim bakteriju od silnih odlazaka na WC, a već imam skraćeni grlić.. Eto, užas, hipohondar teški. Ja ću uvijek naći ono ŠTO AKO 😂😂 Muž mi je rekao sa nisam normalna

Znam taj osjećaj panike…samo šta je mene baš bolio trbuh i još mi je bio sav tvrd ko kamen cca 20min dok me proljev nije uhvatio isad mi se po glavi vrte misli je se šta moglo dogodit sa sa cerviksomtaman i petak obavim pregled sve super i jučer mi se to dogodi… katastrofa

Pa i ja bila u petak kod dr i sada ovo 😂😂 tragedija 😂😂 Uvijek me nešto uhvati nakon pregleda

• zvrkica
    26. Kolovoz 2018. 12:38

truskawka

Mislim da nas je dosta ovih dana imalo proljevanje 😂😂 i ja sam jedna od..

Jel to neka zaraza putem foruma 😂😂😂😂

Majana
    26. Kolovoz 2018. 12:39

barbiemama

Pepe, divni ste ❤️

ma znam da ima tih kvačica za dude svugdje, nego sam mislila na one s imenom, personalizirane. neki bi provjeren shop jer vidim da toga ima ful puno po netu. a ne ulijevaju mi baš svi povjerenje i ne izgledaju jednako lijepo.

Imas i na fejsu stranicu mamino sunce, imaju i one grickalice za zubice na privjesku preslatke su😍 mislim da su njihove silikonske kuglice a ne drvene 

du1988
    26. Kolovoz 2018. 12:41

pepe i barbie, divne ste! ja malo scrollam i naletim na ovo-prekrasno 😍

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    26. Kolovoz 2018. 12:41

Salatice mene do petka ništa nije boljelo, a otkada ležim SVE boli. Strah me tog otvaranja i što ako ne prepoznam 🤥🤥

Meni isto ovo ležanje smeta, a onda si mislim pa kako su druge mame 9 mj ležale, mogu ja to 😀

Salatica9192
    26. Kolovoz 2018. 12:49

zvrkica

Salaticemene do petka ništa nije boljelo, a otkada ležim SVE boli. Strah me tog otvaranja i što ako ne prepoznam 🤥🤥

Meni isto ovo ležanje smeta, a onda si mislim pa kako su druge mame 9 mj ležale, mogu ja to 😀

Meni ne smeta, ako znam da pomaze, vec ja iz zdrave, prave (nisam osjetila da mi se to desava sa grlicem) se pretvaram u "bolesnu" neku. Otkud sad ta stezanja kad lezim, a dan prije kontrole spremam kupatilo bez ikakvog bola xD
    A vidi i tebi znaci hahahaha, Miranda postoji li neko med objasnjenje za ovo xD Znam da ima bolnicko blijedilo xD npr, da li imaju "lezacki bolovi" xD.
    Hahahah, zaraza preko foruma 😂🤣 

Salatica9192
    26. Kolovoz 2018. 12:51

xD xD xD xD xD jel ti dosta sada, jebem ti xD, kakva glupa navika. Izvinjavam se na psovanju i xD 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.