Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    26. Kolovoz 2018. 11:33

Barbie ti si najzgodnija trudnica!

barbiemama
    26. Kolovoz 2018. 11:35

Pepe, divni ste ❤️

ma znam da ima tih kvačica za dude svugdje, nego sam mislila na one s imenom, personalizirane. neki bi provjeren shop jer vidim da toga ima ful puno po netu. a ne ulijevaju mi baš svi povjerenje i ne izgledaju jednako lijepo. 

barbiemama
    26. Kolovoz 2018. 11:36

zvrkica

Barbie ti si najzgodnija trudnica!

hvala ti 😘❤️

_lily_0
    26. Kolovoz 2018. 11:37

Barbie stvarno si 🔝🔝🔝
    Ono za ne povjerovat vec dugo dugo nisam vidjela takvu trudnicu 🤗😁

Ptičica
    26. Kolovoz 2018. 11:43

Barbie, ti si za pistu 😍
    Pepe divan trbuh! Nemoj se umorit 😊
    Evo mi polako gazimo u 17.-i tt. Jos ne vjerujem 🤷‍♀️ nocas oko 1 h sam ju osjetila. Jedva cekam da postane cesce.

AllieH
    26. Kolovoz 2018. 11:43

barbie, ja sam si sacuvala ovaj link za privjeske za dude: https://www.instagram.com/p/BmAkTHAFzt0/?taken-by=privjesci.za.dude.babybugs1004
    ana, ne znam jesi dobila prijasnji model Cameleona ili Cameleon3, ali ako je zadnja verzija, adaptere ne moras narucivati sa sluzbene stranice, to su ti isti adapteri kao za Maxi Cosi i mozes ih uzeti vjerojatno i u Magic Baby ako ti je negdje blizu ili u bilo kojem ducanu koji prodaje Maxi Cosi brand. 

Luka ❤

• zvrkica
    26. Kolovoz 2018. 11:45

barbiemama

netko od vas je spominjao one kvačice za dudu. uzela bih i ja jednu, a ne mogu nać otkud ste naručile 😊

Ima i u drugim bojama 😀

pepe1907
    26. Kolovoz 2018. 11:50

_lily_0

pepe1907

Jutro svima, baš sam ljepo spavala..u Sesvetama 13C juhuuu…odmah sam raspoložena za sve…evo slikice od jučer kad smo stigli s mora..morala sam zabilježiti koliko smo narasli 😁 a sad se bacam na čišćenje stana 😁

Pepe ti iz sesveta 🙈🔝
    Pa pozdrav susjeda 😂😂😂 bdw i ja sam iz sesveta 😂😂
    Busica je 😍😍

nisam baš od tuda...inaće iz kc al trenutno smo tu 😊

• Strudlica
    26. Kolovoz 2018. 12:20

zvrkica

Pepe busica 😍😍

Ne sjećam se koja je nedavno imala proljev, ali nije me zaobišao 😏 Jučer sam popila 2 Mg, vodu Mg mivelu i neko masno pecivo i eto sad, od jutra, bez velikih grčeva, ali malo boli.

Dr Google kaže da tako kreće porođaj i skoro sam odmah bacila mobitel 😂😂 Onda me uhvati panika što ako pokupim bakteriju od silnih odlazaka na WC, a već imam skraćeni grlić.. Eto, užas, hipohondar teški. Ja ću uvijek naći ono ŠTO AKO 😂😂 Muž mi je rekao sa nisam normalna

Znam taj osjećaj panike...samo šta je mene baš bolio trbuh i još mi je bio sav tvrd ko kamen cca 20min dok me proljev nije uhvatio isad mi se po glavi vrte misli je se šta moglo dogodit sa sa cerviksom  taman i petak obavim pregled sve super i jučer mi se to dogodi... katastrofa

truskawka
    26. Kolovoz 2018. 12:25

pepe1907

_lily_0

pepe1907

Jutro svima, baš sam ljepo spavala..u Sesvetama 13C juhuuu…odmah sam raspoložena za sve…evo slikice od jučer kad smo stigli s mora..morala sam zabilježiti koliko smo narasli 😁 a sad se bacam na čišćenje stana 😁

Pepe ti iz sesveta 🙈🔝
    Pa pozdrav susjeda 😂😂😂 bdw i ja sam iz sesveta 😂😂
    Busica je 😍😍

nisam baš od tuda…inaće iz kc al trenutno smo tu 😊

Ti si ista ko i ja..inace iz Kc al udala se u Sesvete 🤣🤣 sad nazad u Kc selimo 🤣

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.