Pepe napiši mi svoj mail pa ti na vrijeme javim 😀 ili ću te tu uloviti
evo nas na puni tjedan, dok se još nismo najeli 😂 imam onak 2 kg više navečer, koliko se ful napušem od hrane 🤪
Zadranka86 pritisak i bolovi mogu biti od ležanja. Mene tikekom.noći uhvate bolovi najčešće, ali recimo i jučer sam.ih imala tijekom dana unatoč ležanju i 2 Mg. Nemoj se tako patiti, mirno čekaj srijedu pa ćeš vidjeti što dalje, korak po korak i sad malo smanji tempo do pregleda. Bit će kako treba biti 😘
mene sinoć mučila žgaravica, satima. mislim da je od ajvara. jutros mi je ok, ali baš je bio neugodan filing.
Zadranka, slažem se sa Zvrkicom.... opusti se malo, previše se brineš. bit će sve ok 😘
Dobro jutro svima!
Ovdje lijepih 13 stuonjeva,buretina i kiša i danas će bit predivan dan za doć na sebe
Barbiemama da te vidim ovako na cesti me bi još uvijek rekla da si trudna,stvarno se ne sjećam kad sam vidjela zadnji put neku s tako dobrim genima,svaka čast!
hvala ti 😘
u Zg kiša i oblačno. predivno je zahladilo. sve razmišljam što da obavim dok opet nije zatoplilo 😂
Curke moje dobro vam ovo predivno kisno jutro!
Ja danas idem do supernove u Buzin kupovat mom decku stvari za jaslice! Ima li koja da joj jako tesko pada odlazak malisana jer je meni tako da bi mogla plakat danima kad vidim kako je vec veliki 😭...
I da cekam 06.09. i nadam se da ce mi doktor reci kaj je ovaj put se nadam jednoj curki 😄....
Curke moje dobro vam ovo predivno kisno jutro!
Ja danas idem do supernove u Buzin kupovat mom decku stvari za jaslice! Ima li koja da joj jako tesko pada odlazak malisana jer je meni tako da bi mogla plakat danima kad vidim kako je vec veliki 😭…
I da cekam 06.09. i nadam se da ce mi doktor reci kaj je ovaj put se nadam jednoj curki 😄….
Hehe i moj kreće u jaslice,j u ovu stariju grupu . Za sada to ne doživljavam loše,nekako se veselim da će ići jer ovdje nema baš puno djece pa da se druži.Ali mislim da kad dođem kući bez njega će me opaliti plačitis teže kategorije
Što vi kupujete od stvari?
Jutro cure tu je jutros 11 stupnjeva jos sam u dekicu umotana ekipa spava a ja i bebac se druzimo lupka od jutra😁.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro i pozdrav iz splita u kojem nije ništa posebno zahladilo 😎😎 baš sam jučer svratila u Next i rastopila se! Ne znam šta bi prije 😋 ali i nama kreće nova vrtićka godina, pa se malo moramo prvo pozabavit sa starijim bratom i njegovom garderobom. I meni je bilo nekako užasno kad je krenuo u jaslice, on je sa godinu ipo, ali onda s vremenom nekako skužiš da je sve to prirodno, i da i oni trebaju svoje društvo ko i mi. Pa kad krenu priče o prvim prijateljima, pa crteži pa ko je bio kakav... Ma ja ga guštam slušat koliko to sve njemu znači. Iako, naravno mi nismo imali bolesti, plača i odbijanja tako da znam i roditelje kojima je vrtić noćna mora 😌
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji