Ja jos ne osjetim bebu i malo me to krece opterecivati...Mozda i osjetim, a da ne raspoznajem ako je to tako slabo. Citala sam da nije neuobicajeno za prvorotkinje cak do 22.tjedna, al svejedno bi htjela da se javi! Sto se kila tice, na plus 3 sam, ali jedem SVE. Metem, bolje reci...ako me upozore, pripazit cu. Netko je spomenuo tablete za stitnjacu, ja ih pijem od pocetka godine i nista se nisam udebljala od njih. I da, htjela sam vas pitati koji tocno magnezij uzimate i kad ste pocele?
url=https://lilypie.com]
mene živcira mama koja jedina u ovoj situaciji priča da je baaaaksuz i preraaano za sveee. non stop to ponavlja. prvi joj je unuk i ne pokazuje nimalo uzbuđenja, ponaša se kao da ne postoji i ne treba ništa u najmanju ruku dok se ne rodi, a možda i prvih 6 mj. sad joj više i ne govorim kad nešto kupim. baš sam nekako očekivala da će dijeliti moje uzbuđenje, ali jok 😏
Hvala cure! Torba je branda Skip Hop, ima je kod nas u Choconillas, ali su preskupe. Meni je ova okej, jer ne izgleda kao klasicna torba za pelene. Kod nas je 1.200kn ako se ne varam, a moji su je tamo narucili za 80$ sto je duplo jeftinije.
Meni se od ovog proljeva jucer stomak nekako ispuhao, nadam se da je to samo zato sto nisam skoro nista jela, a odradila toliko tura na wcu.
Luka ❤
Hej curke! malo sam se primirila, ali uspjela sam barem malo uloviti o čemu ste pisale. Baš mi je drago da imamo u gurpi samo pozitivne misli i trudnoće
Evo mi smo jučer bili na pregledu i pomaknut nam je termin na 29.11. tako da smo danas 26+0. U dan joj odgovara težina, 802 g. To moje maleno stvorenje. Ali ima jedan problem, barem sam si ja to u glavi predočila kao problem (iako doktor kaže da to nije ništa čudno). Malena je jučer na ultrazvuku držala nogice i rukice na glavi, znači i dalje je skvrčena. Doktor kaže da joj tako paše i da će se rastegnuti i namjestiti prije poroda kako njoj odgovara. Ali mene to brine!! Da li joj to može naštetiti??
Ja jos ne osjetim bebu i malo me to krece opterecivati…Mozda i osjetim, a da ne raspoznajem ako je to tako slabo. Citala sam da nije neuobicajeno za prvorotkinje cak do 22.tjedna, al svejedno bi htjela da se javi! Sto se kila tice, na plus 3 sam, ali jedem SVE. Metem, bolje reci…ako me upozore, pripazit cu. Netko je spomenuo tablete za stitnjacu, ja ih pijem od pocetka godine i nista se nisam udebljala od njih. I da, htjela sam vas pitati koji tocno magnezij uzimate i kad ste pocele?
uzimam od Natural Wealtha šumeći. mislim da je 375 ili 385 g, sad mi mozak zablokirao 😁 uglavnom, u dm-u je akcija. pakiranje - 3 tube, svaka po 20 tableta za 60 kn. s okusom naranče i limuna. doktorica rekla da je to ok. pomaže mi. ili mi se barem tako čini. a počela sam možda negdje oko 17. tt.
Jutro ženske,
aa kile da ja se nekako uopce ne zamaram njima da ih osjetim to definitivno evo ja do sad dobila 13kg al sam ih najvise dobila u prva 3mj jer sam ja isla na ivf i natukla ih inekcijama, hormonima cim sam prestala sa tabletama smirilo se malo.Znam da cu do poroda ih jos natuc ali kaj je tu je kaj da sad radim jedem sve normalno ko i prije samo sto se manje sad i kao trudnica krecem... Nejdem na posao di sam trcala 8h bez prestanka nego sam vise odmorko sad pa se normalno gomilaju 😋😋
Ugl vani opet prziii di je ta kisa koju najavljuju 🤔🤔🤔🤔
Hvala cure! Torba je branda Skip Hop, ima je kod nas u Choconillas, ali su preskupe. Meni je ova okej, jer ne izgleda kao klasicna torba za pelene. Kod nas je 1.200kn ako se ne varam, a moji su je tamo narucili za 80$ sto je duplo jeftinije.
Meni se od ovog proljeva jucer stomak nekako ispuhao, nadam se da je to samo zato sto nisam skoro nista jela, a odradila toliko tura na wcu.
ne brini za trbuh. meni je baš značajna razlika prije i nakon wc-a. sinoć bili na večeri i odmah sam se toliko napuhala da sam izgledala jedno 8 tjedana trudnije 😁 nakon wc-a, stanje opet regularno.
mene živcira mama koja jedina u ovoj situaciji priča da je baaaaksuz i preraaano za sveee. non stop to ponavlja. prvi joj je unuk i ne pokazuje nimalo uzbuđenja, ponaša se kao da ne postoji i ne treba ništa u najmanju ruku dok se ne rodi, a možda i prvih 6 mj. sad joj više i ne govorim kad nešto kupim. baš sam nekako očekivala da će dijeliti moje uzbuđenje, ali jok 😏
Kod mene postoji uzbudjenje, ali kad spomenem kupovinu, pa i obicnu dekicu, prekrivac, kako skoce na mene. Nemojjjjj. Nisam to ocekivala od svojih, da su praznovjerni ili se samo previse boje zbog proslog spontanog, ali sa tim mi samo unesu jos veci strah i negativu :(
Sto ti kazes, najbolje nikome nista ne govoriti, sa muzem se samo dogovarati i to je to. Bojim se carapicu kupiti kad me sasjeku tako, odmah me nesto zaziga. Sta ti je psiha...
Ja sam na +6 kg, nije bajno ali moglo je i gore. U prvoj trudnoci sam na kraju imala +11, relativno brzo sam ih skinula. Za dojenje mislim da nema pravila ali po svom iskustvu znam da mi je apetit bio ooogroman dok sam dojila, mogla sam jesti 0-24 i cini mi se da mi nikad ne bi bilo previse hrane. Da sam jela toliko koliko sam mogla, vjerujem da bi se debljala unatoc dojenju. Ovako sam jela donekle standardno uz izbjegavanje gluposti (nekad uspjesno, nekad bezuspjesno) i kile su otisle s vremenom bez previse muke.
Allie torba je predivna 😍 Brat ide u USA za par dana, planiram mu ubaciti par stvari na spisak 😋 Razlike u cijenama su prestrasne nekad, nema mi drazeg shoppinga nego preko bare 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji