Hihi Maggie sam ti daj, preslatke stvarcice si nasla 😍😍😍
Ana ja sam vidjela u orchestri i za decke i bile su oko 75 kn na snizenju.. te ducane imaju u city centrima inace, ne znam jesu li ti ikako usput 😏
ja sam mu kupila ovaj skafanderčić za tipa 14 eura na c&a. ima gumbe i onda se skine ovaj donji dio i ostane samo jaknica. ali nema ih više na webu.
Hihi Maggie sam ti daj, preslatke stvarcice si nasla 😍😍😍
Ana ja sam vidjela u orchestri i za decke i bile su oko 75 kn na snizenju.. te ducane imaju u city centrima inace, ne znam jesu li ti ikako usput 😏
Vidit ću ako budem išla u Zg sa dragim kad ide po neke frendove na aerodrom. Inače baš i nisu 😀😀😆😆Zapadna obala Istre 😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Salatice ja u 16 tjednu dobila 6 kg, ne jedem ništa S, a kamoli slatko već 3 mjeseca, ništa slatko, ne večeram i izbjegavam kruh. Pa sad vi meni recite od čega? Jednostavno kile idu, ne mogu utjecati, a stvarno pazim jer sam i prije držala neke dijete. Kak izgleda dobit ću prek 20 kg :/ Što bi bilo da ne pazim ništa..
Ja sam od 17 do 21 nedelje, od 74 do 81 nagurala. U hrani jedina razlika sto ne jedem cips vise (a jela sam svakodnevno). Sada od 21 do 25 nedelje, nepune 2kg. Znaci cips me udebljao ladno.
A tvoj slucaj, ako tako pazis, onda su cisto hormoni, uticaj trudnickih hormona. Mislim da bi Maggie mogla znati, ona bas zna oko tog, za mene je nutricionista 😊Annchy17, ako hoćeš, napiši mi što točno jedeš u danu. Iako mi žene volimo hormone optužiti za debljanje, najčešće to ipak bude višak neke hrane i/ili loša kombinacija namirnica.
Mislila sam da mogu u inbox, al nejde?
Znaci da napomenem da sam prije trudnoce bila na Un dijeti i izgubila oko 12-13 kg, kad sam saznala da sam trudna naravno da su me svi da nesmijem u jutro voće pa sam počela u 7 sa nekim pecivom iz pekare kad bih dosla na posao, oko pol 11/11 gablec, to kako kad, znala sam povrce nekvo na salatu, neki namaz il nesto, rucak oko pol 4 sto je bilo kuhano. Veceru pokusavam izbjegavati.
Nije da ne jedem pizzu ili nesto, sad bili u svatovima, sad opet idemo.. Al nije to da pretjerano jedem. Jos do jucer povracanje (ak sam dobro skuzila na mlijecno) pokusavala sam jutarnje pecivo zamijeniti jogurtom ili necim takvim, popila kapucino uglavnom jako jako losa ideja, provela jutro na wcu :)
Pretpostavljam da sam početnih 2-3 kile dobila odmah kak sam počela jesti u jutro,kad sam skoro godinu dana ujutro jela samo voće.
Sad bum vidla kak bu dalje išlo, ak bu oko 2 kg na mjesec je ok, al ak bude više počne i mene zabrinjavati..
Good day today! Još čekam trudničke hlače iz Manga😊😊 I sutra još dvije stavke sa računa babycentra
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ana, ja sam amater naspram tebe 🤣😂
Kupila sam za malenu kolica, 2 pidamice, 3 bodija i 3 hlačica, dekicu jednu i vreću za spavanje samo 😂😂 nemajka 😁😂😂😂
ja sad krećem, čekam tu malo deblju robicu
Barbie, preslatko je ovo iz C&A, njih sam skroz zaboravila. Bas cu skicnuti cega ima.
Luka ❤
Ana89, vidjela sam u C&A jaknice za mušku novorođenčad, jedna je bila kožna (mužu se naravno dopala) oko 180 kn, a jedna običnija tipa 100 kn.
Annchy, da, ovdje nema inboxa, mogla si eventualno na Face. Ovo što si napisala je opet dosta općenito. Pecivo umjesto voća sigurno nije bolja opcija. Em ima kalorija kao i voće em je nutritivno prazno. O voću mogu reći da ga treba jesti, ali umjereno. Dosta trudnica jede jako puno lubenice jer misle da je to samo voda, ali nije baš tako, ima dosta visok glikemijski indeks i ne preporuča se trudnicama s gestacijskim dijabetesom, tj. svima onima koji su dobili Vuk Vrhovec dijetu. Neka razumna količina bi bile 2-3 breskve na dan, ili 1 jabuka i 1 naranča, a ne sad voćna salata od banane, grožđa, breskve i lubenice pa puna zdjela svega. Ne kažem da ti tako radiš, ali puno žena tako večera i kaže da jede samo voće i da ne zna od čega se deblja. Također, puno je bolje da voće jedeš ujutro, dapače, bolje nego poslijepodne i navečer, jer ujutro su nam razine glukoze niske i šećer nam daje energiju za dan, a poslijepodne i predvečer, kad se tijelo sprema za san, šećer (iz voća, ili kruha, ili krumpira i sl.) nam nije potreban. Tad je puno bolje pojesti obrok sastavljen od proteina i masnoća, npr. jaja/meso/ribu s povrćem, ili svježi sir na kruhu s malo ugljikohidrata, ili neku salatu od sira, maslina, puno zelenjave, maslinovog ulja i sl., tko što voli. Ne znam kakav capuccino piješ, ali Nescaffe vrećica ima ~80 kCal, i to ako ga radiš s vodom. S 2 dcl mlijeka je 200. Toliko ima i jedna poprilična šnicla, a naravno da je bolje nju pojesti nego popiti capuccino.
Pokušaj uvesti za doručak, bar par puta u tjednu, obične zobene pahuljice s jogurtom/mlijekom/vodom, možeš dodati bademe, cimet, par grožđica, ... Za gablec možeš ponijeti od kuće, recimo višak od večere ili sl. A večeru nema potrebe izbjegavati, pogotovo sad kad si trudna. Tijelu treba energija i preko noći i nema smisla ne jesti ništa od 18 - 8 h, to je 14h gladovanja za tijelo. Samo mu treba dati takvu hranu koja će sporo otpuštati energiju, kao što sam prije opisala.
Eto, ne znam jesam li pomogla. Nadam se da nisam previše zagnjavila. Pitaj ako te još što zanima.
Sortiraj odgovore
Najstariji