Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikica89
    23. Kolovoz 2018. 09:53

du1988

Ja jos ne osjetim bebu i malo me to krece opterecivati…Mozda i osjetim, a da ne raspoznajem ako je to tako slabo. Citala sam da nije neuobicajeno za prvorotkinje cak do 22.tjedna, al svejedno bi htjela da se javi! Sto se kila tice, na plus 3 sam, ali jedem SVE. Metem, bolje reci…ako me upozore, pripazit cu. Netko je spomenuo tablete za stitnjacu, ja ih pijem od pocetka godine i nista se nisam udebljala od njih. I da, htjela sam vas pitati koji tocno magnezij uzimate i kad ste pocele?

Du nemoj da te to brine ja sam osjetila bebu tek oko 21tt s tim da mi je posteljica sprijeda gin mi reko da cu tek kasnije osjetiti. Isto sam bila jako zabrinuta jer nisam vise znala jel je osjetim ili ne dal si zabrijavam ili kaj.. bas sam bila malo uplasena jer su sve cure ovdje pisale kak fino svoje bebace osjete a ja nista..Sad se javlja svako malo nisu to snazni udarci vrlo su njezni al su ipak udarci... Tako da ne brini javiti ce se ona svojoj mami🤗🤗🤗

AllieH
    23. Kolovoz 2018. 09:55

barbie, vjerujem da te mama zivcira, i mene bi to zivciralo. Ja kad sam prvi put ostala trudna, moj tata jedva da je cestitao i sav je bio suzdrzan. Onda kad sam imala spontani i kasnije mu prigovorila da mu za sljedecu trudnocu necu odmah ni reci jer se ne zna veseliti mi je rekao kako se jako brinuo jer je moja kuma imala spontani mjesec dana prije mene i da je jednostavno bio prestravljen da se meni to ne bi dogodilo. I eto, dogodilo se. Ali sad je ok i svaki dan mi 3x dnevno salje poruke ili zove da pita kako sam. Mozda da popricas s mamom i kazes joj da te to uzasno smeta i da razumijes njenu brigu i strah, ali ako vidi da si ti pozitivna i da je dosad sve u redu, stvarno nema razliku nabijati ti neki osjecaj krivnje i sputavati te u tvom veselju radi bebaca. 

Luka ❤

pepe1907
    23. Kolovoz 2018. 09:57

samo da se komentiram ovo sa kilama...dobila sam nekih 7 kila, zbog šećera sam kao na njihovoj dijeti, ali nemam šećer i ne držim je se..24tjedan je tu, zatrudnila sa 10kila viška...tako da sam sad na 90kg sa 172cm...eh sad odo po krafne pa na plažu 😆🤣 sliknemo vam se za puni tjedan ..

barbiemama
    23. Kolovoz 2018. 09:59

ma rekla sam staroj da me smeta to njeno ponašanje i da zna da sam tvrdoglava pa ću svejedno kupiti što sam naumila. onda bolje da ne komentira svaki put kako je to prerano i sl. saslušala me, ali joj kroz jedno uho ušlo, a kroz drugo izašlo. jer se i dalje jednako ponaša. vidjet ćemo hoće li se kasnije popraviti, nadam se 😏

• iamhappy
    23. Kolovoz 2018. 10:01

Salatica9192

barbiemama

mene živcira mama koja jedina u ovoj situaciji priča da je baaaaksuz i preraaano za sveee. non stop to ponavlja. prvi joj je unuk i ne pokazuje nimalo uzbuđenja, ponaša se kao da ne postoji i ne treba ništa u najmanju ruku dok se ne rodi, a možda i prvih 6 mj. sad joj više i ne govorim kad nešto kupim. baš sam nekako očekivala da će dijeliti moje uzbuđenje, ali jok 😏

Kod mene postoji uzbudjenje, ali kad spomenem kupovinu, pa i obicnu dekicu, prekrivac, kako skoce na mene. Nemojjjjj. Nisam to ocekivala od svojih, da su praznovjerni ili se samo previse boje zbog proslog spontanog, ali sa tim mi samo unesu jos veci strah i negativu :(
    Sto ti kazes, najbolje nikome nista ne govoriti, sa muzem se samo dogovarati i to je to. Bojim se carapicu kupiti kad me sasjeku tako, odmah me nesto zaziga. Sta ti je psiha…

Tako je i kod mene, ne kupujem ništa jer me ubija u pojam, nemoj još ništa. :-)
    meni je ovo treca tudnoca i prvi porod je bio koma, tako da mama ne djeli odusevljenje bas jer se boji, i  mislim da je taj strah kod nje malo previse prevladao. barbiemama mislim da ce ti ona uskoro skuziti da je to to, mozda još nije sama sa sobom to poslozila. 

du1988
    23. Kolovoz 2018. 10:05

hvala pikice, meni je posteljica straga i isto sam tako citala iskustva drugih cura i zbog toga sam i pocela osjecati brigu...nadam se da ce uskoro biti jasan znak javljanja! I hvala ostalim curama, idem ovih dana po magnezij jer mi se stolica opet malo usporila...idem svaki dan, ali sve teze. Mozda magnezij pomogne! barbiemama, i moji i njegovi roditelji su daleko, tako da sam ukljucila muza u planiranje za nadolazecu kupovinu i njegova podrska mi je najbitnija i najpotrebnija! Ali vjerujem da bi me takvo ponasanje od mame isto izbacilo iz takta

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    23. Kolovoz 2018. 10:08

Pikica89

Jutro ženske,
    aa kile da ja se nekako uopce ne zamaram njima da ih osjetim to definitivno evo ja do sad dobila 13kg al sam ih najvise dobila u prva 3mj jer sam ja isla na ivf i natukla ih inekcijama, hormonima cim sam prestala sa tabletama smirilo se malo.Znam da cu do poroda ih jos natuc ali kaj je tu je kaj da sad radim jedem sve normalno ko i prije samo sto se manje sad i kao trudnica krecem… Nejdem na posao di sam trcala 8h bez prestanka nego sam vise odmorko sad pa se normalno gomilaju 😋😋
    Ugl vani opet prziii di je ta kisa koju najavljuju 🤔🤔🤔🤔

I ja sam zbog IVFa ušla sa viškom u trudnoću, plus utrici do 12 tt koji su me satrali sa povećanim apetitom. Bit ću ko bumbar 😂😂

Ptičica
    23. Kolovoz 2018. 10:11

Jutro mame! :)
    Vidim opet se kupujeeee 🙂🙂
    Tako i treba, ne smijemo dozvoliti "sta ako" mislima da upravljaju nama. "Um je najbolji sluga i najgori gospodar". Uh sto me uhvatila filozofija najranije jutros 😅
    Pokusavam umom navest nogu da suraduje. Vec pola sata pokusavam ustat iz kreveta al mislim da me bas bas ukocilo 😖 odoh se pokusat istezat.

• Kani07
    23. Kolovoz 2018. 10:17

Jutro cure😃
    Vidim o kilazi ,ja sam s 20 bila na +6,sutra cu vidit koliko sam jos u plusu.Ne brine me to toliko,jedem sve i svasta gluposti izbjegavam ali nekad ne ide,i jos mi taj niski tlak slabost stvara onda nekad pojedem i sta mi se i ne jede tipa slatkisi i sokovi .Nemam problem s debljanjem i brzo sam gubila kile poslije zadnji trudnoca.A i mirujem sto je sok za mene jer sam inace u pogonu uvjek i dok sam radila jedino ujutro sam na racunaru dok sve pripremim i rasporedim i na kraju pol sata.
    SALATICE robica
    je divna ,i mene je strah ali pocela sam pomalo😁boze pomozi.

💜Karla💜Nicol💙Anton

truskawka
    23. Kolovoz 2018. 10:20

Evo da i ja kazem kilazu haha kad se prica o njoj..ja sam trenutno na +6kg i mislim da stvarno nije puno s obzirom na to kak izgledam (ko pred porod) i da imam blizance. Ma zapravo se ni ne zamaram s njima nego onako cisto informativno vodim brigu kolko sam u plusu jer kad god dodem na neki pregled uvijek me pitaju kolko sam u plusu pa eto zato..
    Sto se tice kupovine za bebe..ja jos nisam nista..mene nitko ne plasi da ne kupujem, ali mama mi govori da imam vremena kupovati da se ne zatrpavam sad jer renovacija kuce nam jos nije ni krenula, a ja sam kod njih u njenoj sobi pa stvarno nemam kud sa stvarima cak i da ih krenem kupovati..tako da cekam da mi se muzek vrati i onda cemo zajedno, samo se nadam da cu do onda biti sposobna jos uvijek hodati s obzirom da me vec sad boli u preponama da se jedva krecem na momente, pogotovo po noci kad se moram ustati na wc ili kad se vrtim u krevetu s boka na bok ili kad se oblacim vise ne mogu stajati na lijevoj nozi da dignem desnu da ju obucem..i sad si bas gledam nokte na nogama i jednostavno ih ne mogu dosegnuti da ih skratim malo..pitam se dal bum izdrzala dok muz ne dode da ih on poreze ili cu morati mamu moliti 🙈🙈 

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.