Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majana
    23. Kolovoz 2018. 06:47

Salatica9192

Ana,
    aha, aha, znam da sam primjetila da pazis na ishranu bas, kao i Maggie. Ja jedem sta god mi se jede, nikad na dijeti nisam bila, a nisam se ni debljala, normala neka bila. Zato sam se sokirala za ovoliko primanje u trudnoci hahaha, drzala me misao "ma ja se nmg lako udebljati", ali izgleda hormoni i prestanak pusenja su svoje odradili. I kad kazem nekome, da necu da kupujem odjecu sada, zato sto ne planiram biti 80kg plus zena, vec se vratiti na svoju staru kilazu, smiju mi se i kazu, nije to tako jednostavno, kao gotovo, sad cu ovakva biti… A moja drugarica poslije 7 mjeseci poslije poroda, mrsavija nego prije poroda 😂 (ali je isla na neku protein ishranu i potrudila se). Sta vi kazete mame sa iskustvom? Tesko je skinuti trudnicke kg?
    Inace lose spavam opet, evo vec 3 dana, pa budim se svakih pola sata do sat. Vrtim se kao na raznju sa jedne strane na drugu. Bebi ljuljasku pravim hahaha.

Ja sam u prvoj trudnoći bila dosta mršavija dobila 15 kg sve u rodilištu izgubila, al sam zato u drugu krenila sa viškom od nekih 10 kg i još dobila 20 bila sam ogromna svi su mi se rugali i bome u 3 mj nakon poroda imala i 2-3 kg manje nego prije tako da nema straha uostalom mlada si i kako kazes nemaš sklonost debljanju. Mene strah sad za mene stariju za viškom od 15 kg kile mi se lipe kad vodu pijem hahaha

Majana
    23. Kolovoz 2018. 06:50

Robica je preslatka, ajme ja jedva čekam počet s tim opremanjem iako se još suzdržavam a sve mi je preeeslatko

Salatica9192
    23. Kolovoz 2018. 06:58

Majana, 
    hahahaha ma i za mene se lijepe 😂 Drzim i dalje prvo mjesto u nasoj grupici ovoj, 15kg plus hahaha. Samo sto se to rasporedilo nekako, vidi se da sam se ubucila (pogotovo glava 😂), ali se ne vidi da imam skoro 83kg hahaha. I u trudnoci, oke, nekad sam i slatka sebi hahah "mala debela trudnica" 😂 ali van trudnoce, ne mogu ovo, pa trebao bi mi kredit i za odjecu novu svu hahaha i necu biti slatka vise.
     Koje si godiste? Nisam ni ja bas u cvijetu mladostu haha (u smislu sami pocetak dvadesetih) , za koji dan 26...
    A moji svi mi "brane" da kupujem, kao nemojjj jos. Pa ne daj Boze nesto se desi, uzmite i bacite, necu sigurno kukati za dekom. Kad moram morbidna biti i negativna zbog njih, a ovdje pozitiva teska vlada, zene uveliko opremaju. 

Ivylee
    23. Kolovoz 2018. 06:59

Salatica9192

Ana,
    aha, aha, znam da sam primjetila da pazis na ishranu bas, kao i Maggie. Ja jedem sta god mi se jede, nikad na dijeti nisam bila, a nisam se ni debljala, normala neka bila. Zato sam se sokirala za ovoliko primanje u trudnoci hahaha, drzala me misao "ma ja se nmg lako udebljati", ali izgleda hormoni i prestanak pusenja su svoje odradili. I kad kazem nekome, da necu da kupujem odjecu sada, zato sto ne planiram biti 80kg plus zena, vec se vratiti na svoju staru kilazu, smiju mi se i kazu, nije to tako jednostavno, kao gotovo, sad cu ovakva biti… A moja drugarica poslije 7 mjeseci poslije poroda, mrsavija nego prije poroda 😂 (ali je isla na neku protein ishranu i potrudila se). Sta vi kazete mame sa iskustvom? Tesko je skinuti trudnicke kg?
    Inace lose spavam opet, evo vec 3 dana, pa budim se svakih pola sata do sat. Vrtim se kao na raznju sa jedne strane na drugu. Bebi ljuljasku pravim hahaha.

Po mom iskustvu te kile brzo odlaze, posebno uz dojenje. Ja sam doduše s prvim zbog gest. dijabetesa dobila samo 7 kg do kraja, tako da sam iz rodilišta izašla odmah s manje kila nego prije trudnoće i onda je dojenje uzelo o svoj dio tako da sam bila mršavija nego ikad.

Majana
    23. Kolovoz 2018. 07:26

31g cu u 9 mj. Prvo sam rodila sa nepunih 19 hahahag tsko da tad ni brige ni pameti nisam ni razmisljala o kilama ni ti sam znala sta me čeka, blaženo neznanje, a ovaj google danas će me ubit

Salatica9192
    23. Kolovoz 2018. 07:37

Majana

31g cu u 9 mj. Prvo sam rodila sa nepunih 19 hahahag tsko da tad ni brige ni pameti nisam ni razmisljala o kilama ni ti sam znala sta me čeka, blaženo neznanje, a ovaj google danas će me ubit

Pa mi smo skoro pa generacija hahaha. Kakav mladja nesto posebno 😂 A da, 19 lijepih godina. Sa nepunih 20 sam se udala i tad sam imala spontani kasni. I mislim da sam to tako "dobro" podnijela sve, najvise zbog godina. Nebo i zemlja sam sad sa 26. Sve znam xD
    Ja odoh po ribu sardinu, jede mi se to haha. Obozavam ove porive. 

annchy17
    23. Kolovoz 2018. 07:42

AllieH

m.girl6

Kaj se tiče posla i komplikacija, ispočetka sam mislila da ću raditi do kraja do obveznog porodiljnog a to bi bilo 6.12., ali sam odlučila da neću. Bez obzira kaj imam uredski posao, fizički lagan ali psihički težak i stresan, ne želim našem djetetu priuštiti taj stres, a na kraju krajeva vidjet ću kaj će mi i dr.Kos preporučiti, ipak sjedim 8 sati pa mislim da to već pod kraj neću ni moći. Želim uživati u blaženom stanju i napuniti baterije dok ne dođe naše malo zlato, a ne odma iz posla u bolnicu.

Ovo sam i ja odlucila i radim jos sljedeci tjedan, nakon toga otvaram komplikacije. Isto je i kod mene, uredski posao, fizicki lagan, ali psihicki poprilicno naporan, narocito u periodu od sad pa do kraja veljace. Ne treba mi to sad, jeste da ce mi komplikacike biti poprilicno manje od place, ali zivciranja i stresa stvarno nije vrijedno.
    I da, prezgodna si trudnica 😍😍

Ja razmišljala da odem na kraju 9.mjeseca, i pošto sam prošle godine obavljala stručno osposobljavanje ne ulazi mi v staž pa mi bolovanje odnosno komplikacije iznosi 831 kn. A ugovor imam na određeno koji mi produžuje,pa trebam svakak raditi do 3.11.da mi dalje produži ukoliko želim porodiljni svoju plaću :/ 

Nadam se iskreno da ću do onda nekak izdržat i odoh ja 4.11. heheh

Mama5
    23. Kolovoz 2018. 07:43

Majana

I ja sam prvo sa 19,i to sto kazes nit brige nit pameti, a sad kad imam 31 i cekam peto uh,strahova na sve strane, a za google necu ni komentirat

Salatica9192
    23. Kolovoz 2018. 07:43

Ivylee

Salatica9192

Ana,

Po mom iskustvu te kile brzo odlaze, posebno uz dojenje. Ja sam doduše s prvim zbog gest. dijabetesa dobila samo 7 kg do kraja, tako da sam iz rodilišta izašla odmah s manje kila nego prije trudnoće i onda je dojenje uzelo o svoj dio tako da sam bila mršavija nego ikad.

Pa tako sam i ja to nesto zamislila. Ali me ljudi ismijavaju, nista to haha, ne ide to tako lako. Vidjecemo bas. 

annchy17
    23. Kolovoz 2018. 07:44

Salatice ja u 16 tjednu dobila 6 kg, ne jedem ništa S, a kamoli slatko već 3 mjeseca, ništa slatko, ne večeram i izbjegavam kruh. Pa sad vi meni recite od čega? Jednostavno kile idu, ne mogu utjecati, a stvarno pazim jer sam i prije držala neke dijete. Kak izgleda dobit ću prek 20 kg :/  Što bi bilo da ne pazim ništa.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.