Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    22. Kolovoz 2018. 22:03

HHhahahaaha, i ja volim to hahah. Pisala sam i prije, kao da u shopping idem (kada idem u privatnu lab), pa mogla bih ovoo, pa onoo, pa oni mi ponude da je danas gratis glukoza i holesterol, ja pristanem, ah zasto da nee hahahah😂😂😂😂🤣
    Sad cekam u petak nalaze D dimera i Feritina (tako nesto, u vezi zeljeza). 
    Uzivaj sljedece sedmicee hahaha🤣

Ana89
    22. Kolovoz 2018. 22:30

Salatica9192

HHhahahaaha, i ja volim to hahah. Pisala sam i prije, kao da u shopping idem (kada idem u privatnu lab), pa mogla bih ovoo, pa onoo, pa oni mi ponude da je danas gratis glukoza i holesterol, ja pristanem, ah zasto da nee hahahah😂😂😂😂🤣
    Sad cekam u petak nalaze D dimera i Feritina (tako nesto, u vezi zeljeza).
    Uzivaj sljedece sedmicee hahaha🤣

Ja nisam fan igala ( imam još traume iz bolnice kad su me po 3-7 puta na dan znali bosti) tako da izbjegavam. Ali sad sam znatiželjna trudnica. 
    Pita me muž da li želim da mi naruči vegeburger..a ja njemu kud ćeš ovom bumbaru još okruglosti, još sam u majici na vodoravne crne linije pa su stvarno tako i izgledam ... Haha. Imam jogurt u frižideru. Nije vegeburger ali će proći 😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Miranda
    22. Kolovoz 2018. 22:44

Truskawka nasetali su te ali barem sad znas sto je. Kila je rjesiva, a za ciste se ne sjecam da si pisala (sorry) ali svekrva je imala problema s nekoliko sinusnih cisti i nos joj je stalno bio pun + hrkala je grozno. Na kraju su joj samo probusili te ciste i automatski su se i simptomi povukli i zasad se nisu vratile. 

Salatice standardan tvoj nalaz 😁 CRP nema smisla komentirati, dr je blago receno lud ako ti opet da antibiotik 🙈 Ocito je da se stalno vrti oko 15 i ne raste tako da bi ga ja pustila na miru. Hemoglobin polako pada, sjecam se da ti je na jednom od prijasnjih nalaza bio taman na granici. Nije neocekivano, beba sve vise treba pa se tako tvoj minus povecava. Javi vrijednost feritina a probaj si pomoci s aronijom ili nekim sokovima za Fe. 
    Sarah super vijesti 😍
    Ja sam se sad navikla biti bez posla. Bilo mi je cudno i vuklo me u pocetku, sad vec ne znam kako bi radila uopce. Nekad jedva sjednem i ustanem se kad me leđa zastekaju a kamoli ista drugo 🤦‍♀️ Ima dana i kad sam super i mislim da bi mogla ali bolje je ovako, ima vremena za posao. 

zadranka86
    22. Kolovoz 2018. 23:07

Ja cure muku mucim s preponama..bass me bolu ne migu hodat normalno..ja nezz do kraja sva cu se rastavit..ne mogu siti ne mogu hodat sad vec preone pocele..a di je jos...ja cu do kraja bit ono doslovno s noge na nogu....i mirujem i odmaram ne ono sad full al pretezno lezim skuham operem i lezim jer ni ne mogu...sad skola odvezi dovezi.jaooo meni ocu li ja to sve moci..

Ana89
    22. Kolovoz 2018. 23:49

zadranka86

Ja cure muku mucim s preponama..bass me bolu ne migu hodat normalno..ja nezz do kraja sva cu se rastavit..ne mogu siti ne mogu hodat sad vec preone pocele..a di je jos…ja cu do kraja bit ono doslovno s noge na nogu….i mirujem i odmaram ne ono sad full al pretezno lezim skuham operem i lezim jer ni ne mogu…sad skola odvezi dovezi.jaooo meni ocu li ja to sve moci..

Ovaj prijelaz od 20.tt na više tjedne je obično teži jer u tjedan dva se beba više nego podupla, ligamenti se ful rastežu. Bit će bolje zadranka😉😍

Salatica9192
    22. Kolovoz 2018. 23:50

Ana,
    hahahah bumbari 😍 A ti si vegetarijanka? Ili samo volis taj burger 😋 Ja ustala i pije mi se kola, ajooojjjj, i popijem je koji gutljaj.
    Miranda, 
    hvala ti punoo. Koliko imas umirijuci efekat, nisi ni svjesna haha 😍 A doktor ima opasan problem sa CRP-om, sjecam se prosli put, daje Eritromicin i kao, s ovim u bolnici mozes zavrsiti, pukne ti vodnjak i porodis se, ali ne brinem se, pod terapijom si sad (a ja pod terapijom 7 dana od 28, koliko od od kontrole do kontrole hahahaha). Tacno nekada stvarno nema pojma sta prica i gubi se. Slagacu ga da je zubarica rekla da je od zuba (da mi ne daje vise antibiotike), a stvarno imam kvaran jedan, ali nije bolan, pa opet sumnjam. Nikako otici... 

Ana89
    22. Kolovoz 2018. 23:59

Salatica9192

Ana,
    hahahah bumbari 😍 A ti si vegetarijanka? Ili samo volis taj burger 😋 Ja ustala i pije mi se kola, ajooojjjj, i popijem je koji gutljaj.
    Miranda,
    hvala ti punoo. Koliko imas umirijuci efekat, nisi ni svjesna haha 😍 A doktor ima opasan problem sa CRP-om, sjecam se prosli put, daje Eritromicin i kao, s ovim u bolnici mozes zavrsiti, pukne ti vodnjak i porodis se, ali ne brinem se, pod terapijom si sad (a ja pod terapijom 7 dana od 28, koliko od od kontrole do kontrole hahahaha). Tacno nekada stvarno nema pojma sta prica i gubi se. Slagacu ga da je zubarica rekla da je od zuba (da mi ne daje vise antibiotike), a stvarno imam kvaran jedan, ali nije bolan, pa opet sumnjam. Nikako otici…

Nah, nisam vegetarijanka, samo mi to od fooda jedino i ponekad leži. Ostalo mi smrdi🙈🙈, ali užasno i inače. Volim i pizzu ofc. Ali sva sreća pa imam tiny stomačić pa ne stane previše 🙈😆😂. Sad stane malo više, ali nastojim to ne zloupotrebljavati.

barbiemama
    23. Kolovoz 2018. 05:53

m.girl6

Curke hvala vam na komplimentima ❤️🤰🏻
    Barbiemama, ukoliko ne ideš na komplikacije, obvezni porodiljni dopust ti iznosi 28 dana, a ne 45. Zato ja mislim kojih 2 tj prije otići na komplikacije, pa nakon toga na porodiljni od 45 dana. Nadam se da ću 9. I 10.mj moći raditi, a bome dalje ne želim zbog bebaca, a ako mi dr.kaze da i prije moram otići, otići ću, imat ću manje ali novci su nemjerljivi sa količinom stresa i mirom koji imaš doma. 😍

Salatica9192
    23. Kolovoz 2018. 06:20

Ana,  
    aha, aha, znam da sam primjetila da pazis na ishranu bas, kao i Maggie. Ja jedem sta god mi se jede, nikad na dijeti nisam bila, a nisam se ni debljala, normala neka bila. Zato sam se sokirala za ovoliko primanje u trudnoci hahaha, drzala me misao "ma ja se nmg lako udebljati", ali izgleda hormoni i prestanak pusenja su svoje odradili. I kad kazem nekome, da necu da kupujem odjecu sada, zato sto ne planiram biti 80kg plus zena, vec se vratiti na svoju staru kilazu, smiju mi se i kazu, nije to tako jednostavno, kao gotovo, sad cu ovakva biti... A moja drugarica poslije 7 mjeseci poslije poroda, mrsavija nego prije poroda 😂 (ali je isla na neku protein ishranu i potrudila se). Sta vi kazete mame sa iskustvom? Tesko je skinuti trudnicke kg?
    Inace lose spavam opet, evo vec 3 dana, pa budim se svakih pola sata do sat. Vrtim se kao na raznju sa jedne strane na drugu. Bebi ljuljasku pravim hahaha. 

Salatica9192
    23. Kolovoz 2018. 06:39

Sta mislitee o ovom? I cijenama? Primark kompletic 15 eura, dekica isto skoro, a za H&M bodice moram poslati upit. Bila mi plata, ne mogu se kontrolisati vise hahaha.
     A kompletic mi sladak da uzmem za izlazak iz bolnice. Ispod bodi kratkih rukava i utrpati u deku. Sumnjam da ce krajem novembra - pocetkom decembraa biti minus neki. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.