Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    23. Kolovoz 2018. 13:17

zvrkica

Cure, što se tiče robice, uzimate li samo 50/54 ili i 62?

Imam i malih 50-56 i 62. Nikad ne znaš kolika će ti beba biti i koliko brzo rasti. Ovog Batmana sam uzela veće da imamo za kasnije 😋😋 Bilo je sniženje.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

annchy17
    23. Kolovoz 2018. 13:45

Maggie85
    Naravno da nisi zagnjavila :D razmisljala sam o pahuljicama al ne znam s cim,od bilo cega mlijecnoga mi sve ide gore.. i kapucino nisam popila bas zbog mlijeka :/ 

Budem probala nesto skemijati, mozda bananu sa pahuljicama?

• niky1107
    23. Kolovoz 2018. 14:02

Majana

31g cu u 9 mj. Prvo sam rodila sa nepunih 19 hahahag tsko da tad ni brige ni pameti nisam ni razmisljala o kilama ni ti sam znala sta me čeka, blaženo neznanje, a ovaj google danas će me ubit

Isto tako i ja. Prvi porod sa 21 i nisam nis znala o nicem, niti sam htjela citati...isla sam za onim trudna sam i rodit cu, a sada 1001 "problem". I u 10mj.cu 31 😂😂

Lora

• zvrkica
    23. Kolovoz 2018. 14:05

annchy17

Maggie85
    Naravno da nisi zagnjavila :D razmisljala sam o pahuljicama al ne znam s cim,od bilo cega mlijecnoga mi sve ide gore.. i kapucino nisam popila bas zbog mlijeka :/

Budem probala nesto skemijati, mozda bananu sa pahuljicama?

Annchy probaj zobene sa npr bademovim mlijekom sa okusom vanilije Alpro. Ne treba dodatno zasladit, prefino je

mmama2
    23. Kolovoz 2018. 14:11

Maggie85

mmama2

Maggie85

Ja sam se nagledala pelena jer ću koristiti platnene, a super je što imaju tanjih i debljih, ali nisam još ništa kupila, samo skupljam informacije zasad.

Nemas pojma kak se veselim drustvu u tome svemu 😍😍

Hahahaha, nemaš ti pojma kak se ja veselim, jer si ti već iskusna platnopelenaška mama! Stalno ću te gnjaviti! Već razmišljam kak ćemo morat na neku kavu uskoro na koju ću te zamoliti da poneseš te svoje pelene da ja to uživo pregledam

Naravnooo,.nemam puno toga sada, par sam za uspomenu ostavila, imam tetre i poneki cover ali i to je pocetak :) imas susilicu? Planiras od pocetka pp?

url=https://lilypie.com]

Majana
    23. Kolovoz 2018. 14:13

Niky1107 a ja se uvik smijala starijima od sebe sve im je problem ovo ono a gle me sad hahahaha mladost ludost Cure robica je sva predivna i naravno da ako se vi osjećate ok da ćete kupovat sta oćete i kad oćete, mi imamo mali stan čeka nas preseljenje u veći pa eto iz tog razloga još ništa ne kupujem, iz istog razloga nemam skoro ništa od starijih dvoje sve sam poklanjala šakom i kapom pa moram sve ispočetka 

Maggie85
    23. Kolovoz 2018. 14:19

mmama2

Maggie85

mmama2

Maggie85

Ja sam se nagledala pelena jer ću koristiti platnene, a super je što imaju tanjih i debljih, ali nisam još ništa kupila, samo skupljam informacije zasad.

Nemas pojma kak se veselim drustvu u tome svemu 😍😍

Hahahaha, nemaš ti pojma kak se ja veselim, jer si ti već iskusna platnopelenaška mama! Stalno ću te gnjaviti! Već razmišljam kak ćemo morat na neku kavu uskoro na koju ću te zamoliti da poneseš te svoje pelene da ja to uživo pregledam

Naravnooo,.nemam puno toga sada, par sam za uspomenu ostavila, imam tetre i poneki cover ali i to je pocetak :) imas susilicu? Planiras od pocetka pp?

Jes, imam sušilicu (da nemam, ne bih ni razmišljala o pp jer nemam gdje sušiti) i da, planiram od početka. 

Bruna92
    23. Kolovoz 2018. 14:35

Evo ja sam danas isla nosit nalaz na komentar za tsh, napokon je opao... 2,61 je sada al vidit cu sta kazu jer kao trebao bi biti ispod 2,5 pa eto... Za 8 dana idem po komentar...
    Bila sam u h&m i vidjela nesto preeeeslatko sta cu uzet bebici, vise je za moju dusu jer sam rokerica u dusi 😂

• zvrkica
    23. Kolovoz 2018. 14:43

Next je povoljan, a kvalitetan kako druge mame kažu.
    Ja naručila upravo za malenu 😁

m.girl6
    23. Kolovoz 2018. 14:47

Curke stvari su predivne, torba pogotovo, ali malo too much 🙈 ja sam mislila otići u caprisu i kupiti tak slični klasični ruksak i eto mi torbe za mamu i bebu 💙
    Kaj se kila tiče, krenula sam sa 52, a sad sam na 55,5. Sad su tek počele rasti, ispočetka tj prvih 3 mj nisam ništa dobila, još su ispadale. Nadam se da su te 3,5 kg ock s obzirom da sam u 20.tj, na pola puta. Šetam minimalno 3 puta tjedno po jedno 6 km jer sam do ivf postupka bila stalno u sportu. Celulita imam za izvoz po nogama ali o tome ćemo na sljedeće proljeće. 😆😊

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.