Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikica89
    22. Kolovoz 2018. 16:13

truskawka

Evo da se javim, od jutra sam bila na hitnoj do negdje pola 3..ugl nasetali su me dobrano..
    Kaj se tice pupka kazu da mi se najvjerojatnije radi mala hernija i da ljeka protiv toga naravno nema nego da si slobodno mazem sa kramama i uljima protiv strija i ako zelim da si mogu malo prekriti sa gazom ili najbolje vatom jer gaza zna biti gruba pa da mi ne nadrazuje pupak jos vise.
    E onda sam naravno spomenula i svoje sinuse i pluca i onda su me slali sve po svuda po bolnici..isla sam pulmologu i nema nikakve upale i kaze da to sto iskasljavam ujutro je zato jer mi se iz sinusa iscjedi tokom noci u gornji dio pluca i da zato odmah to izbacujem. Onda sam isla otorincu i on kaze da mi je sluznica jako naotecena i da zato nemrem disati i dao mi je neki kortikosteroidni sprej za nos koj moram trositi iduca 2 mj i antibiotik 2 tjedna i naravno fiziolosku. Kaze da bi me rado poslao na rtg ali trenutno ne radi trudnoce i da nakon poroda dodem snimiti sinuse da se vidi kaj s onom cistom koju su mi nekad davno nasli.
    Eto nista novo i nista sto nisam vec i sama znala nisam saznala osim sto su mi ajde dali ljekove i sto sam napokon pocela rjesavati nekaj vezano uz sinuse.

Novim curama zelim dobrodoslicu i urednu i skolsku trudnocu.

Zadrankaprepone mi se cvikaju vec par dana i boli me uzasno u krizima. Ogranicena sam s kretnjama i bas mi je koma, osjecam se ko stara baba neka..tak da eto nisi jedina i mene boli i cvika u preponama..pokusavam si ih na lezecke razgibati kad se ne smijem bas puno kretati i bude dobro neko kratko vrijeme i onda opet.

Cure s pregledadrago mi je da je sve u redu i super su vam slikice 😍

Nisam nesto vrlo sve procitala u detalje jer nocas nisam bas spavala i kak sam cijeli dan u bolnici uzasno sam umorna i iscrpljena i idem spavat sad pa cu kasnije citati kad se malo dobijem.

Ma bitno da je u pravilu sve oke i da si mirnija kaj se tice svega .. Bome su te izvozali, sad legni i odmori

AllieH
    22. Kolovoz 2018. 16:22

Truskawka, znaci ipak nam ista dijagnoza sto se pupka tice, kako smo i mislili. Za ostalo su te bas izmaltretirali, ali ajde bar imas neke odgovore, nadam se da ce ti ovo sto su ti prepisali bar malo pomoci. ❤

Luka ❤

• nali
    22. Kolovoz 2018. 16:55

Ana- aa tu smo negdje onda s mirovanjem.. Ma cisto sumnjam da itko moze ne mrdnut iz kreveta.
    Salatice-usporiiiii malo hehe Cerviks je 31mm, uz kontrakcije i bolove moram sto vise smanjit aktivnosti.. a odkad sam trudna sam smanjila aktivnosti fakat puno. Di jos vise 
    Truskawka- drzim fige da se ne prosiri.Ajd bar su te detaljno od glave do pete ispregledali 

truskawka
    22. Kolovoz 2018. 17:18

Evo malo sam se odmirila. Ma da, najbitnije mi je da sam krenula vise s tim sinusima nesto rjesavati, sad jos moram od svog dr dobiti dozvolu za ljekove i recepte od sod gin i tako..pa eto nadam se da ce barem nesto pomoci bar malo..
    Kaj se tice tlaka meni se jucer iz cista mira (sjedim u stolici i nis ne radim) pocelo crniti pred ocima, onaj znoj me poceo obljevati kao da padam u nesvijest i isla sam za par min mjeriti tlak dok sam mrvu dosla k sebi i bio mi je 98/59..i tak mi se vec nekoliko puta desilo..ocito mi bas jako jako padne tlak pa me rusi..
    Ma joooj ti trudnicki simptomi milijun ih ima i stalno neki novi..ahh valjda cemo izdrzati jos malko hehe

❤N i V💙

m.girl6
    22. Kolovoz 2018. 17:37

Cure, čitam vas svaki dan. Bebice su predivne sa pregleda, drago mi je da je sa svima sve ok i pregledima i uzv. Ja u pon idem u Petrovu u trudničku ambulantu, al samo na vaganje i pregled, uzv kakti ne treba još. 
    Ja sam isto gledala ethernal stvari i super su, a mali anđeo i dada & Rocco bas imaju cijene. Ja cekam da bude barem 15%popusta da naručim one ogradice tj zaštitne navlake jer je 12 kom 252 kn. 

Noa 💙

Majana
    22. Kolovoz 2018. 17:37

I ja imam te momente naglog pada tlaka a tad mi je spas čaša baš jake cedevite. Prije par dana sam prebolila trodnevnu virozu i iako mi fibra nije presla 37. 8 imala sam osjećaj ko da je 40 baš me satralo,grlo katastrofa, povraćala i vodu. Iman propolis u spreju bezalkoholni on me spasia. Za prepone ne znam mene nisu jos zabolile ali koliko znam to je skroz normalno. 

m.girl6
    22. Kolovoz 2018. 17:39
    Evo nas na pola puta, u 20.tjednu 💙
    Evo nas na pola puta, u 20.tjednu 💙

Noa 💙

m.girl6
    22. Kolovoz 2018. 17:43

Kaj se tiče posla i komplikacija, ispočetka sam mislila da ću raditi do kraja do obveznog porodiljnog a to bi bilo 6.12., ali sam odlučila da neću. Bez obzira kaj imam uredski posao, fizički lagan ali psihički težak i stresan, ne želim našem djetetu priuštiti taj stres, a na kraju krajeva vidjet ću kaj će mi i dr.Kos preporučiti, ipak sjedim 8 sati pa mislim da to već pod kraj neću ni moći. Želim uživati u blaženom stanju i napuniti baterije dok ne dođe naše malo zlato, a ne odma iz posla u bolnicu. 

Noa 💙

truskawka
    22. Kolovoz 2018. 17:44

evo dobila danas traku za glavicu od Fruteka 🤗🤗

❤N i V💙

Majana
    22. Kolovoz 2018. 17:46

A sta se tiče mirovanja, u prošloj trudnoći sam imala placentu previu i znala su mi se desit krvarenja i iako sam bila na mirovanju uz sina od 4 g i bez ičije pomoći oko kuće sam bila u strahu cilu trudnoću ali na kraju rodila zdravu curicu i imala porod za poželit,bez šivanja u 3 sata sve gotovo, posteljica mi se eto sama podigla oko  mj. dana prije poroda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.