Evo da se javim, od jutra sam bila na hitnoj do negdje pola 3..ugl nasetali su me dobrano..
Kaj se tice pupka kazu da mi se najvjerojatnije radi mala hernija i da ljeka protiv toga naravno nema nego da si slobodno mazem sa kramama i uljima protiv strija i ako zelim da si mogu malo prekriti sa gazom ili najbolje vatom jer gaza zna biti gruba pa da mi ne nadrazuje pupak jos vise.
E onda sam naravno spomenula i svoje sinuse i pluca i onda su me slali sve po svuda po bolnici..isla sam pulmologu i nema nikakve upale i kaze da to sto iskasljavam ujutro je zato jer mi se iz sinusa iscjedi tokom noci u gornji dio pluca i da zato odmah to izbacujem. Onda sam isla otorincu i on kaze da mi je sluznica jako naotecena i da zato nemrem disati i dao mi je neki kortikosteroidni sprej za nos koj moram trositi iduca 2 mj i antibiotik 2 tjedna i naravno fiziolosku. Kaze da bi me rado poslao na rtg ali trenutno ne radi trudnoce i da nakon poroda dodem snimiti sinuse da se vidi kaj s onom cistom koju su mi nekad davno nasli.
Eto nista novo i nista sto nisam vec i sama znala nisam saznala osim sto su mi ajde dali ljekove i sto sam napokon pocela rjesavati nekaj vezano uz sinuse.
Novim curama zelim dobrodoslicu i urednu i skolsku trudnocu.
Zadrankaprepone mi se cvikaju vec par dana i boli me uzasno u krizima. Ogranicena sam s kretnjama i bas mi je koma, osjecam se ko stara baba neka..tak da eto nisi jedina i mene boli i cvika u preponama..pokusavam si ih na lezecke razgibati kad se ne smijem bas puno kretati i bude dobro neko kratko vrijeme i onda opet.
Cure s pregledadrago mi je da je sve u redu i super su vam slikice 😍
Nisam nesto vrlo sve procitala u detalje jer nocas nisam bas spavala i kak sam cijeli dan u bolnici uzasno sam umorna i iscrpljena i idem spavat sad pa cu kasnije citati kad se malo dobijem.
Ma bitno da je u pravilu sve oke i da si mirnija kaj se tice svega .. Bome su te izvozali, sad legni i odmori
Truskawka, znaci ipak nam ista dijagnoza sto se pupka tice, kako smo i mislili. Za ostalo su te bas izmaltretirali, ali ajde bar imas neke odgovore, nadam se da ce ti ovo sto su ti prepisali bar malo pomoci. ❤
Luka ❤
Ana- aa tu smo negdje onda s mirovanjem.. Ma cisto sumnjam da itko moze ne mrdnut iz kreveta.
Salatice-usporiiiii malo hehe Cerviks je 31mm, uz kontrakcije i bolove moram sto vise smanjit aktivnosti.. a odkad sam trudna sam smanjila aktivnosti fakat puno. Di jos vise
Truskawka- drzim fige da se ne prosiri.Ajd bar su te detaljno od glave do pete ispregledali
Evo malo sam se odmirila. Ma da, najbitnije mi je da sam krenula vise s tim sinusima nesto rjesavati, sad jos moram od svog dr dobiti dozvolu za ljekove i recepte od sod gin i tako..pa eto nadam se da ce barem nesto pomoci bar malo..
Kaj se tice tlaka meni se jucer iz cista mira (sjedim u stolici i nis ne radim) pocelo crniti pred ocima, onaj znoj me poceo obljevati kao da padam u nesvijest i isla sam za par min mjeriti tlak dok sam mrvu dosla k sebi i bio mi je 98/59..i tak mi se vec nekoliko puta desilo..ocito mi bas jako jako padne tlak pa me rusi..
Ma joooj ti trudnicki simptomi milijun ih ima i stalno neki novi..ahh valjda cemo izdrzati jos malko hehe
❤N i V💙
Cure, čitam vas svaki dan. Bebice su predivne sa pregleda, drago mi je da je sa svima sve ok i pregledima i uzv. Ja u pon idem u Petrovu u trudničku ambulantu, al samo na vaganje i pregled, uzv kakti ne treba još.
Ja sam isto gledala ethernal stvari i super su, a mali anđeo i dada & Rocco bas imaju cijene. Ja cekam da bude barem 15%popusta da naručim one ogradice tj zaštitne navlake jer je 12 kom 252 kn.
Noa 💙
I ja imam te momente naglog pada tlaka a tad mi je spas čaša baš jake cedevite. Prije par dana sam prebolila trodnevnu virozu i iako mi fibra nije presla 37. 8 imala sam osjećaj ko da je 40 baš me satralo,grlo katastrofa, povraćala i vodu. Iman propolis u spreju bezalkoholni on me spasia. Za prepone ne znam mene nisu jos zabolile ali koliko znam to je skroz normalno.
Kaj se tiče posla i komplikacija, ispočetka sam mislila da ću raditi do kraja do obveznog porodiljnog a to bi bilo 6.12., ali sam odlučila da neću. Bez obzira kaj imam uredski posao, fizički lagan ali psihički težak i stresan, ne želim našem djetetu priuštiti taj stres, a na kraju krajeva vidjet ću kaj će mi i dr.Kos preporučiti, ipak sjedim 8 sati pa mislim da to već pod kraj neću ni moći. Želim uživati u blaženom stanju i napuniti baterije dok ne dođe naše malo zlato, a ne odma iz posla u bolnicu.
Noa 💙
A sta se tiče mirovanja, u prošloj trudnoći sam imala placentu previu i znala su mi se desit krvarenja i iako sam bila na mirovanju uz sina od 4 g i bez ičije pomoći oko kuće sam bila u strahu cilu trudnoću ali na kraju rodila zdravu curicu i imala porod za poželit,bez šivanja u 3 sata sve gotovo, posteljica mi se eto sama podigla oko mj. dana prije poroda.
Sortiraj odgovore
Najstariji