Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    22. Kolovoz 2018. 17:54

m.girl6

Cure, čitam vas svaki dan. Bebice su predivne sa pregleda, drago mi je da je sa svima sve ok i pregledima i uzv. Ja u pon idem u Petrovu u trudničku ambulantu, al samo na vaganje i pregled, uzv kakti ne treba još.
    Ja sam isto gledala ethernal stvari i super su, a mali anđeo i dada & Rocco bas imaju cijene. Ja cekam da bude barem 15%popusta da naručim one ogradice tj zaštitne navlake jer je 12 kom 252 kn.

Meni stize sutra  dada&rocco ogradica i posteljina..sve skupa 430kn..

url=https://lilypie.com]

AllieH
    22. Kolovoz 2018. 18:06

m.girl6

Kaj se tiče posla i komplikacija, ispočetka sam mislila da ću raditi do kraja do obveznog porodiljnog a to bi bilo 6.12., ali sam odlučila da neću. Bez obzira kaj imam uredski posao, fizički lagan ali psihički težak i stresan, ne želim našem djetetu priuštiti taj stres, a na kraju krajeva vidjet ću kaj će mi i dr.Kos preporučiti, ipak sjedim 8 sati pa mislim da to već pod kraj neću ni moći. Želim uživati u blaženom stanju i napuniti baterije dok ne dođe naše malo zlato, a ne odma iz posla u bolnicu.

Ovo sam i ja odlucila i radim jos sljedeci tjedan, nakon toga otvaram komplikacije. Isto je i kod mene, uredski posao, fizicki lagan, ali psihicki poprilicno naporan, narocito u periodu od sad pa do kraja veljace. Ne treba mi to sad, jeste da ce mi komplikacike biti poprilicno manje od place, ali zivciranja i stresa stvarno nije vrijedno. 
    I da, prezgodna si trudnica 😍😍

Luka ❤

• Kani07
    22. Kolovoz 2018. 18:10

truskawka

Evo malo sam se odmirila. Ma da, najbitnije mi je da sam krenula vise s tim sinusima nesto rjesavati, sad jos moram od svog dr dobiti dozvolu za ljekove i recepte od sod gin i tako..pa eto nadam se da ce barem nesto pomoci bar malo..
    Kaj se tice tlaka meni se jucer iz cista mira (sjedim u stolici i nis ne radim) pocelo crniti pred ocima, onaj znoj me poceo obljevati kao da padam u nesvijest i isla sam za par min mjeriti tlak dok sam mrvu dosla k sebi i bio mi je 98/59..i tak mi se vec nekoliko puta desilo..ocito mi bas jako jako padne tlak pa me rusi..
    Ma joooj ti trudnicki simptomi milijun ih ima i stalno neki novi..ahh valjda cemo izdrzati jos malko hehe

Bitno je da su bebice dobro znam da je neugodna ta hernija ali bit ce dobro.
    Tlak jucer kad sam malo pred vecer zivnula nakon prsuta,dosta tekucine 85/60 i stvarno me zivcira ta slabost a bas se bila pohvalila kako sam dobila snagu i zivost od sad sutim😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

Pticaselicazgst
    22. Kolovoz 2018. 18:22

Truskawka bome su te nasetali posteno, al sad barem znas da je sve ok i mozes sd opustit sa svojim bebicama 😍
    Mgirl zgodna trudnica 😊
    Ja vas totalno podrzavama za komplikacije, isto sam mislila da cu izdrzat do 9 mjeseca na poslu al mi je bilo muka od vrucina i svega i mislim si ma nije vrijedno. Razlika mi je osjetna u primanjima ali mi je najbitnije da je malena dobro i da je sve kak treba. To nema cijenu 😍
    Curke daj bas poslikajte kaj cete uzet od etherala, dada& rocco i minigreenya. Gledala sam i ja danas i pomalo punim kosarice 😅😁

Maggie85
    22. Kolovoz 2018. 18:25

Ja sam se nagledala pelena jer ću koristiti platnene, a super je što imaju tanjih i debljih, ali nisam još ništa kupila, samo skupljam informacije zasad.

SarahZg
    22. Kolovoz 2018. 18:46

-Što se tiče proljeva imala neki dan pa samo jedan dan bio. Sve ostalo su muke za otic na WC. 
    - Ja sam naručila s ethereala zadovoljna sam jako. I došlo je za dva dana od narudzbe.
    -Bila sam na uzv danas. Kakti redovan bolnicki pregled. A ništa krv mokraca tlak ili išta slicno. Samo uzv ali ok 2 i pol tjedna do Zagreba. 
    -Jos  uvijek je curica. Stoji obrnuto prema dole  potrbuske pa je teško raditi ultrazvuk. Svi organi su pregledani sve je ok. Ali bi trebalo još raditi jedan ultrazvuk uskoro jer zbog položaja nisu mogli vidjet jednu zilu od srca u cijelosti. kažu da ako su sve ostale ok mora i ta bit.. Ali su sve ostale pregledali i sve je ok 151 otkucaj i sve vene su ok i arterije i položaj njihov te cirkulacija . Sve veličine organa su u redu. Sve je proporcionalno. Od prilike 20 tjedana 2 dana . Dan više manje. Malo nezgodno stoji pa se neda odredit. Glava je ok i nosna kost. Bubrezi i mjehur normalno rade normalno guta i ima dovoljno amnionske tekućine. Drži ruke na faci cijelo vrijeme i cucla palac neda se slikat  alk zato pokazuje medu noge. Ima savršenu kralježnicu i duge noge.   

AllieH
    22. Kolovoz 2018. 19:04

Sarah, ti i ja smo tocno tu negdje. Ja sam po ZM danas 20+0. Bebac je uvijek 2-3 dana u plusu, znaci taman smo. Kad je tebi sluzbeni termin? 
    Proljev mi se koliko toliko smirio, grcevi su jos malo prisutni, ali sam pregladna. Nadam se stvarno da je i kod mene nesto prolazno. 

Luka ❤

truskawka
    22. Kolovoz 2018. 19:07

Sarah ❤❤❤ bas mi je drago da je sve u redu, ma vjerujem da je i ta jedna zila sasvim u redu i da ne moras brinuti bas nista. Ovo sve ostalo se meni kao laiku cini odlicno tako da lijepo uzivaj u svojoj curici i jos malo pa ste i nazad u Hr i onda ce ti sve biti lakse 😘😘😘

❤N i V💙

• niky1107
    22. Kolovoz 2018. 19:17

nali

Hvala vam drage mojeCure koje morate mirovati, kako vi zapravo mirujete? Ja sam to nekako shvatila da mogu do ducana, prosetat se, skuhat rucak,oprat ves i tak to, ali ostatak sjedit, lezat.. A i kad lezim onda se okrecem, mrdam nogom, pomicem.. Nemam mira.. Ne forsiram nista, a kao trebala bi mirovat zbog skracenog cerviksa. Da li vi lezite i to je to? Ja nemogu 3 minute bit da se ne pomaknem..

Ja lezim cijeli dan , samo wc i opet krevet
     Jedino kad sam baš sama doma onda si jest uzmem i opet krevet. Tesko je al proci ce i to. Imam veliku curku od 9 god pa nemoram nista previse oko nje. Ona je oko mene, kartamo  gledamo tv, igre....

Lora

SarahZg
    22. Kolovoz 2018. 19:39

truskawka

Sarah❤❤❤ bas mi je drago da je sve u redu, ma vjerujem da je i ta jedna zila sasvim u redu i da ne moras brinuti bas nista. Ovo sve ostalo se meni kao laiku cini odlicno tako da lijepo uzivaj u svojoj curici i jos malo pa ste i nazad u Hr i onda ce ti sve biti lakse 😘😘😘

Hvalaaaa. I dobre su tvoje vjesti. Barem znamo da su bebice ok. Makar bruhic rade :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.