Mene danas malo tlak zeza... Krenula cistiti kucu kad me odjednom oblio hladan znoj, crnilo ispred ociju i ruke se pocele tresti... Mislim da cu danas malo vise biti u lezecem polozaju 😕
Mene danas malo tlak zeza… Krenula cistiti kucu kad me odjednom oblio hladan znoj, crnilo ispred ociju i ruke se pocele tresti… Mislim da cu danas malo vise biti u lezecem polozaju 😕
I meni je danas tlak loss ne pomoze ni slatko ni slano ni kava.. samo da je lezati
Ja sam preaktivna nekada, da mi je neko to pricao... Mislila sam da cu se bojati hodati u trudnoci, a evo govore mi da usporim. I sama se iskritikujem nekada. Ipak su vrucine, a meni dosadno i bezveze nekad odem autom sa muzem ili tatom, kao pravim drustvo... I to se sve izdesava do 1,2 i onda trcim kuci da legnem, da ne budem koza tolika i cijeli dan na nogama budem (u pokretu, desavanjima). Evo istusirala se i legla i oko 6,7 ce me uhvatiti da sidjem do grada i nekad odem, nekad ne. Ali kad se osjecam dobro, tesko je mirovati, a ne osjecas tegobe. Kada me steze ili zaziga, bez problema lezim 😂 I sad bi pomislila, vidi je, zali se, neka sve bude oke sa bebom, itd. Ali mene mirovanje ubija psihicki, razmisljam o glupostima, plasim samu sebe, citam, istrazujem, a kad sam aktivna, onda brze vrijeme prolazi i nemam kad misliti o glupostima.
Nali, koliki ti je cerviks? Meni 3,00 bio na zadnjoj kontroli, nije preporuceno mirovanje, alii kao manje sjedi, itd.
Salatice ajd ti malo uspori 😀
Zadranka mene isto boluckaju 😂😂
Što se tiče tlaka ja sam danas smušena, ujutro u 10 h izlazim od doktorice i pričam mužu nešto i preskočim jednu stepenicu i noga mi sa svom težinom propadne, na svu sreću nisam pala, ali zacrnilo mi se od tlaka.
Sjeli uz Dravu popit cedevitu i nakon 15 min morala kući, užas od dana. I kontam pa kud baš sad tako kad idem od doktorice, što nije prije da me pogleda 😂😂
U petak idem da mi škicne cerviks, skužila sam da joj nije baš po volji
Miranda, imas li komentar za ovu moju krv haha :D CRP naravno 14, leukociti 13. To je klasika vec 😂 A glukoza opala jos vise 3,2 i hemoglobin prvi put ispod granice 115.
Koje li ce mi antibiotike sad dati covjek zbog CRP-a 😂 Pa do sad sam i ja skontala da nije u pitanju infekcija neka, vec trudnoca ili bolescura neka... Kako njemu samo objasniti 😂
Evo da se javim, od jutra sam bila na hitnoj do negdje pola 3..ugl nasetali su me dobrano..
Kaj se tice pupka kazu da mi se najvjerojatnije radi mala hernija i da ljeka protiv toga naravno nema nego da si slobodno mazem sa kramama i uljima protiv strija i ako zelim da si mogu malo prekriti sa gazom ili najbolje vatom jer gaza zna biti gruba pa da mi ne nadrazuje pupak jos vise.
E onda sam naravno spomenula i svoje sinuse i pluca i onda su me slali sve po svuda po bolnici..isla sam pulmologu i nema nikakve upale i kaze da to sto iskasljavam ujutro je zato jer mi se iz sinusa iscjedi tokom noci u gornji dio pluca i da zato odmah to izbacujem. Onda sam isla otorincu i on kaze da mi je sluznica jako naotecena i da zato nemrem disati i dao mi je neki kortikosteroidni sprej za nos koj moram trositi iduca 2 mj i antibiotik 2 tjedna i naravno fiziolosku. Kaze da bi me rado poslao na rtg ali trenutno ne radi trudnoce i da nakon poroda dodem snimiti sinuse da se vidi kaj s onom cistom koju su mi nekad davno nasli.
Eto nista novo i nista sto nisam vec i sama znala nisam saznala osim sto su mi ajde dali ljekove i sto sam napokon pocela rjesavati nekaj vezano uz sinuse.
Novim curama zelim dobrodoslicu i urednu i skolsku trudnocu.
Zadranka prepone mi se cvikaju vec par dana i boli me uzasno u krizima. Ogranicena sam s kretnjama i bas mi je koma, osjecam se ko stara baba neka..tak da eto nisi jedina i mene boli i cvika u preponama..pokusavam si ih na lezecke razgibati kad se ne smijem bas puno kretati i bude dobro neko kratko vrijeme i onda opet.
Cure s pregleda drago mi je da je sve u redu i super su vam slikice 😍
Nisam nesto vrlo sve procitala u detalje jer nocas nisam bas spavala i kak sam cijeli dan u bolnici uzasno sam umorna i iscrpljena i idem spavat sad pa cu kasnije citati kad se malo dobijem.
❤N i V💙
Aloo cure bolu li vas prepone…mene su pocele i bass me bolu poprilicno..Ima li nas jos
Mene su boljele prepone do prije tjedan dana sad se smirilo
Truskawka, bitno da je sve ok, malu hernijicu budeš rješila već.
A sad odmori😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Aloo cure bolu li vas prepone…mene su pocele i bass me bolu poprilicno..Ima li nas jos
Mene su boljele prepone do prije tjedan dana sad se smirilo
Mene ponekad zabole, traje dan dva u naletima i prođe.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji