Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    22. Kolovoz 2018. 14:56

Mene danas malo tlak zeza... Krenula cistiti kucu kad me odjednom oblio hladan znoj, crnilo ispred ociju i ruke se pocele tresti... Mislim da cu danas malo vise biti u lezecem polozaju 😕

• Enna010
    22. Kolovoz 2018. 15:06

Bruna92

Mene danas malo tlak zeza… Krenula cistiti kucu kad me odjednom oblio hladan znoj, crnilo ispred ociju i ruke se pocele tresti… Mislim da cu danas malo vise biti u lezecem polozaju 😕

I meni je danas tlak loss ne pomoze ni slatko ni slano ni kava.. samo da je lezati 

Salatica9192
    22. Kolovoz 2018. 15:22

Ja sam preaktivna nekada, da mi je neko to pricao... Mislila sam da cu se bojati hodati u trudnoci, a evo govore mi da usporim. I sama se iskritikujem nekada. Ipak su vrucine, a meni dosadno i bezveze nekad odem autom sa muzem ili tatom, kao pravim drustvo... I to se sve izdesava do 1,2 i onda trcim kuci da legnem, da ne budem koza tolika i cijeli dan na nogama budem (u pokretu, desavanjima). Evo istusirala se i legla i oko 6,7 ce me uhvatiti da sidjem do grada i nekad odem, nekad ne. Ali kad se osjecam dobro, tesko je mirovati, a ne osjecas tegobe. Kada me steze ili zaziga, bez problema lezim 😂 I sad bi pomislila, vidi je, zali se, neka sve bude oke sa bebom, itd. Ali mene mirovanje ubija psihicki, razmisljam o glupostima, plasim samu sebe, citam, istrazujem, a kad sam aktivna, onda brze vrijeme prolazi i nemam kad misliti o glupostima.
    Nali, koliki ti je cerviks? Meni 3,00 bio na zadnjoj kontroli, nije preporuceno mirovanje, alii kao manje sjedi, itd. 

• zvrkica
    22. Kolovoz 2018. 15:37

Salatice ajd ti malo uspori 😀
    Zadranka mene isto boluckaju 😂😂

Što se tiče tlaka ja sam danas smušena, ujutro u 10 h izlazim od doktorice i pričam mužu nešto i preskočim jednu stepenicu i noga mi sa svom težinom propadne, na svu sreću nisam pala, ali zacrnilo mi se od tlaka.
    Sjeli uz Dravu popit cedevitu i nakon 15 min morala kući, užas od dana. I kontam pa kud baš sad tako kad idem od doktorice, što nije prije da me pogleda 😂😂
    U petak idem da mi škicne cerviks, skužila sam da joj nije baš po volji

Salatica9192
    22. Kolovoz 2018. 15:37

Miranda, imas li komentar za ovu moju krv haha :D CRP naravno 14, leukociti 13. To je klasika vec 😂 A glukoza opala jos vise 3,2 i hemoglobin prvi put ispod granice 115. 
    Koje li ce mi antibiotike sad dati covjek zbog CRP-a 😂 Pa do sad sam i ja skontala da nije u pitanju infekcija neka, vec trudnoca ili bolescura neka... Kako njemu samo objasniti 😂

• Enna010
    22. Kolovoz 2018. 15:42

Cure sto mislite o kupinovom vinu za zeljezo i hemoglobin?

truskawka
    22. Kolovoz 2018. 15:50

Evo da se javim, od jutra sam bila na hitnoj do negdje pola 3..ugl nasetali su me dobrano..
    Kaj se tice pupka kazu da mi se najvjerojatnije radi mala hernija i da ljeka protiv toga naravno nema nego da si slobodno mazem sa kramama i uljima protiv strija i ako zelim da si mogu malo prekriti sa gazom ili najbolje vatom jer gaza zna biti gruba pa da mi ne nadrazuje pupak jos vise. 
    E onda sam naravno spomenula i svoje sinuse i pluca i onda su me slali sve po svuda po bolnici..isla sam pulmologu i nema nikakve upale i kaze da to sto iskasljavam ujutro je zato jer mi se iz sinusa iscjedi tokom noci u gornji dio pluca i da zato odmah to izbacujem. Onda sam isla otorincu i on kaze da mi je sluznica jako naotecena i da zato nemrem disati i dao mi je neki kortikosteroidni sprej za nos koj moram trositi iduca 2 mj i antibiotik 2 tjedna i naravno fiziolosku. Kaze da bi me rado poslao na rtg ali trenutno ne radi trudnoce i da nakon poroda dodem snimiti sinuse da se vidi kaj s onom cistom koju su mi nekad davno nasli. 
    Eto nista novo i nista sto nisam vec i sama znala nisam saznala osim sto su mi ajde dali ljekove i sto sam napokon pocela rjesavati nekaj vezano uz sinuse. 

Novim curama zelim dobrodoslicu i urednu i skolsku trudnocu. 

Zadranka prepone mi se cvikaju vec par dana i boli me uzasno u krizima. Ogranicena sam s kretnjama i bas mi je koma, osjecam se ko stara baba neka..tak da eto nisi jedina i mene boli i cvika u preponama..pokusavam si ih na lezecke razgibati kad se ne smijem bas puno kretati i bude dobro neko kratko vrijeme i onda opet.

Cure s pregleda drago mi je da je sve u redu i super su vam slikice 😍 

Nisam nesto vrlo sve procitala u detalje jer nocas nisam bas spavala i kak sam cijeli dan u bolnici uzasno sam umorna i iscrpljena i idem spavat sad pa cu kasnije citati kad se malo dobijem.

❤N i V💙

Pikica89
    22. Kolovoz 2018. 16:06

zadranka86

Aloo cure bolu li vas prepone…mene su pocele i bass me bolu poprilicno..Ima li nas jos

Mene su boljele prepone do prije tjedan dana sad se smirilo 

Ana89
    22. Kolovoz 2018. 16:08

Truskawka, bitno da je sve ok, malu hernijicu budeš rješila već.
    A sad odmori😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    22. Kolovoz 2018. 16:09

Pikica89

zadranka86

Aloo cure bolu li vas prepone…mene su pocele i bass me bolu poprilicno..Ima li nas jos

Mene su boljele prepone do prije tjedan dana sad se smirilo

Mene ponekad zabole, traje dan dva u naletima i prođe.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.