Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annchy17
    22. Kolovoz 2018. 12:11

Salatica,  je, rekao je doktor da smo podložnije infekcijama i upalama i da ce vjerojatno izaci prilikom poroda.. Meni je rekao i zabranu odnosa do drugog pregleda.   

Kako slozis ovaj lilypie da pise i velicina ploda? :) 

Ana89
    22. Kolovoz 2018. 12:21

Ja sam danas išla vaditi krv za Coombsov test. Na prazan želudac, ali prolly nepotrebno 😆.
    Slijedećeg tjedna planiram raditi OGTT i kks. Cure koje ste ga već radile, ima li kakvih priprema za OGTT ? Da znam 😀😀 Hvala unaprijed na informacijama. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    22. Kolovoz 2018. 12:22

annchy17

Salatica,je, rekao je doktor da smo podložnije infekcijama i upalama i da ce vjerojatno izaci prilikom poroda.. Meni je rekao i zabranu odnosa do drugog pregleda.

Sticker mora biti u dugom formatu da pišu druge informacije.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

AnnaO
    22. Kolovoz 2018. 12:25

LAllieH

Uspjela si 🔝

Napokon!!!!👏👏👏

Salatica9192
    22. Kolovoz 2018. 12:25

annchy17

Salatica,je, rekao je doktor da smo podložnije infekcijama i upalama i da ce vjerojatno izaci prilikom poroda.. Meni je rekao i zabranu odnosa do drugog pregleda.

A da, samo da se tog pripazimo. A evo ja ni gljivica, nista, ustvari nikad bolja hahaha 😂 Mislim da dosta znaci to sto ne praktikujem odnose, manje su sanse za nekim bakterijama, a tako i kod tebe 😋

• Strudlica
    22. Kolovoz 2018. 12:29

Mmama2 jesi koristila i iza porode te uloške? Ako da kolko si ih naručila i kako si ih u bolnici prala?

Miranda
    22. Kolovoz 2018. 12:31

Mmama neurologiju sam specijalizirala. 
    Ana vecer prije i to jutro si nataste. I dan prije bez vecih fizickih opterecenja. 
    Truskawka jesi bila na hitnoj? 

Bruna92
    22. Kolovoz 2018. 12:45

Maggie, besafe su dobre AS samo pripazi na rok trajanja... Da nije starija od 6 godina jer to im je neki rok trajanja ukoliko nije drugacije naznaceno od strane proizvodaca.
    Ptico, joooj divna je cura, jedva cekam i ja ici na 4D 😁
    Ja se isto spremam iduci tjedan raditi ogtt pa da isti dan odem i doznake odnijet na hzzo, da rijesim sve odjednom i dok je muz sa mnom jer su u Splitu ogromne guzve u centru grada a sigurno i u svim mjestima na moru... Jedva cekam da prode ovo ljeto 🙄

luks
    22. Kolovoz 2018. 13:00

Majana

Hvala na dobrodošliciajme slike jajedva čekam svoj 4d, u prve dvi trudnoće ga nisan radila, ovu trudnoću ionako vodim u Cito. Cure koje ce rodit u st rodiliste kako ide postupak da tata bude na porodu? Jel se bas mora ić na tečaj ili se može samo platit? Koliko sam ja shvatila svaki dan u 13 h je predavanje dok traje a to mi je baš nezgodna ura a i imam se vozit 30 km do tamo

Mi smo prije 4 godine samo platili tečaj i opremu za na porod, bez odlaska na tečaj...ne znam jel se sad šta mijenjalo, to sam mislila istraživat u 10.mj...

Lovre

luks
    22. Kolovoz 2018. 13:01

što se tiče besafe AS, mislim da većina njih uopće ne ide u smjeru vožnje, nešto sam ih gledala, ali ne detaljno a mislim da mi je tako nešto ostalo u glavi

Lovre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.