Mmama neurologiju sam specijalizirala.
Ana vecer prije i to jutro si nataste. I dan prije bez vecih fizickih opterecenja.
Truskawka jesi bila na hitnoj?

Maggie, besafe su dobre AS samo pripazi na rok trajanja... Da nije starija od 6 godina jer to im je neki rok trajanja ukoliko nije drugacije naznaceno od strane proizvodaca.
Ptico, joooj divna je cura, jedva cekam i ja ici na 4D 😁
Ja se isto spremam iduci tjedan raditi ogtt pa da isti dan odem i doznake odnijet na hzzo, da rijesim sve odjednom i dok je muz sa mnom jer su u Splitu ogromne guzve u centru grada a sigurno i u svim mjestima na moru... Jedva cekam da prode ovo ljeto 🙄

Hvala na dobrodošliciajme slike
jajedva čekam svoj 4d, u prve dvi trudnoće ga nisan radila, ovu trudnoću ionako vodim u Cito. Cure koje ce rodit u st rodiliste kako ide postupak da tata bude na porodu? Jel se bas mora ić na tečaj ili se može samo platit? Koliko sam ja shvatila svaki dan u 13 h je predavanje dok traje a to mi je baš nezgodna ura a i imam se vozit 30 km do tamo
Mi smo prije 4 godine samo platili tečaj i opremu za na porod, bez odlaska na tečaj...ne znam jel se sad šta mijenjalo, to sam mislila istraživat u 10.mj...

Lovre
što se tiče besafe AS, mislim da većina njih uopće ne ide u smjeru vožnje, nešto sam ih gledala, ali ne detaljno a mislim da mi je tako nešto ostalo u glavi

Lovre
Mmama2 jesi koristila i iza porode te uloške? Ako da kolko si ih naručila i kako si ih u bolnici prala?
Nisam odmah iza poroda, nisam znala za njih tada,ovaj put cu pocet isto kada dodemo doma, ta dva, tri dana u bolnici mi nije bed za ju, nema tamo uvjeta za prat, a vjerojatno bi drugima bilo fuj 😒😒

url=https://lilypie.com]
Hvala vam drage moje Cure koje morate mirovati, kako vi zapravo mirujete? Ja sam to nekako shvatila da mogu do ducana, prosetat se, skuhat rucak,oprat ves i tak to, ali ostatak sjedit, lezat.. A i kad lezim onda se okrecem, mrdam nogom, pomicem.. Nemam mira.. Ne forsiram nista, a kao trebala bi mirovat zbog skracenog cerviksa. Da li vi lezite i to je to? Ja nemogu 3 minute bit da se ne pomaknem..

AllieH, hvala na podsjetniku, išla sam sad pogledati Face.
Miranda i Bruna, nisam imala pojma da i AS ima rok trajanja. Ovo jaje je kupljeno 2011. tako da je 6 godina sigurno prošlo. Zvala sam BeSafe i oni kažu da za novije AS u upute stavljaju rok od 7-8 godina, ali isto tako kažu da će za ovu iz 20111. u uputama vjerojatno pisati 6 godina. E sad ga ti znaj jesu li mijenjali i kvalitetu materijala ili su samo promijenili uputu. Razmislit ću još.... svakako ne bih htjela riskirati sigurnost djeteta, ali ne bih htjela ni picajzlirati oko par mjeseci (ako gledamo da je rok 7-8 godina). A i ta poznanica je zvala BeSafe (neki drugi br. tel.) i njoj su rekli 6 godina... Aaaaa!!

Maggie uzmi u obzir da bi tu AS trebala koristiti godinu dana (0-13kg je ako se ne varam), znaci barem do cca 11. mj 2019. Ako joj je rok 6 godina vec sad je neupotrebljiva, jedino ako je rok 8 godina onda se mozda da nategnuti taman do 11/2019.

Maggieuzmi u obzir da bi tu AS trebala koristiti godinu dana (0-13kg je ako se ne varam), znaci barem do cca 11. mj 2019. Ako joj je rok 6 godina vec sad je neupotrebljiva, jedino ako je rok 8 godina onda se mozda da nategnuti taman do 11/2019.
Pa da, točno to, ako je rok 8 godina, onda je taman na knap. Bude poznanica pokušala naći papirnatu uputu pa ćemo biti pametnije.

Maggieuzmi u obzir da bi tu AS trebala koristiti godinu dana (0-13kg je ako se ne varam), znaci barem do cca 11. mj 2019. Ako joj je rok 6 godina vec sad je neupotrebljiva, jedino ako je rok 8 godina onda se mozda da nategnuti taman do 11/2019.
Pa da, točno to, ako je rok 8 godina, onda je taman na knap. Bude poznanica pokušala naći papirnatu uputu pa ćemo biti pametnije.
Da, da, dobro to provjeri jer puno toga utjece na nju. Sunce, vrucina, hladnoca, sve to djeluje na materijal tj plastiku tako da bas treba biti pazljiv...
Realno, mozes to i uzeti od nje jer se stvarno isplati ali kupi si novu AS, tako ces biti sigurna..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji