Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    22. Kolovoz 2018. 13:04

Strudlica

Mmama2 jesi koristila i iza porode te uloške? Ako da kolko si ih naručila i kako si ih u bolnici prala?

Nisam odmah iza poroda, nisam znala za njih tada,ovaj put cu pocet isto kada dodemo doma, ta dva, tri dana u bolnici mi nije bed za ju, nema tamo uvjeta za prat, a vjerojatno bi drugima bilo fuj 😒😒

url=https://lilypie.com]

• nali
    22. Kolovoz 2018. 13:26

Hvala vam drage moje  Cure koje morate mirovati, kako vi zapravo mirujete? Ja sam to nekako shvatila da mogu do ducana, prosetat se, skuhat rucak,oprat ves i tak to, ali ostatak sjedit, lezat.. A i kad lezim onda se okrecem, mrdam nogom, pomicem.. Nemam mira.. Ne forsiram nista, a kao trebala bi mirovat zbog skracenog cerviksa. Da li vi lezite i to je to?  Ja nemogu 3 minute bit da se ne pomaknem.. 

Maggie85
    22. Kolovoz 2018. 13:28

AllieH, hvala na podsjetniku, išla sam sad pogledati Face.
    Miranda i Bruna, nisam imala pojma da i AS ima rok trajanja.  Ovo jaje je kupljeno 2011. tako da je 6 godina sigurno prošlo. Zvala sam BeSafe i oni kažu da za novije AS u upute stavljaju rok od 7-8 godina, ali isto tako kažu da će za ovu iz 20111. u uputama vjerojatno pisati 6 godina. E sad ga ti znaj jesu li mijenjali i kvalitetu materijala ili su samo promijenili uputu. Razmislit ću još.... svakako ne bih htjela riskirati sigurnost djeteta, ali ne bih htjela ni picajzlirati oko par mjeseci (ako gledamo da je rok 7-8 godina). A i ta poznanica je zvala BeSafe (neki drugi br. tel.) i njoj su rekli 6 godina... Aaaaa!!

Miranda
    22. Kolovoz 2018. 13:35

Maggie uzmi u obzir da bi tu AS trebala koristiti godinu dana (0-13kg je ako se ne varam), znaci barem do cca 11. mj 2019. Ako joj je rok 6 godina vec sad je neupotrebljiva, jedino ako je rok 8 godina onda se mozda da nategnuti taman do 11/2019. 

Maggie85
    22. Kolovoz 2018. 13:41

Miranda

Maggieuzmi u obzir da bi tu AS trebala koristiti godinu dana (0-13kg je ako se ne varam), znaci barem do cca 11. mj 2019. Ako joj je rok 6 godina vec sad je neupotrebljiva, jedino ako je rok 8 godina onda se mozda da nategnuti taman do 11/2019.

Pa da, točno to, ako je rok 8 godina, onda je taman na knap. Bude poznanica pokušala naći papirnatu uputu pa ćemo biti pametnije.

Bruna92
    22. Kolovoz 2018. 13:49

Maggie85

Miranda

Maggieuzmi u obzir da bi tu AS trebala koristiti godinu dana (0-13kg je ako se ne varam), znaci barem do cca 11. mj 2019. Ako joj je rok 6 godina vec sad je neupotrebljiva, jedino ako je rok 8 godina onda se mozda da nategnuti taman do 11/2019.

Pa da, točno to, ako je rok 8 godina, onda je taman na knap. Bude poznanica pokušala naći papirnatu uputu pa ćemo biti pametnije.

Da, da, dobro to provjeri jer puno toga utjece na nju. Sunce, vrucina, hladnoca, sve to djeluje na materijal tj plastiku tako da bas treba biti pazljiv... 
    Realno, mozes to i uzeti od nje jer se stvarno isplati ali kupi si novu AS, tako ces biti sigurna..

Maggie85
    22. Kolovoz 2018. 14:10

Bruna92

Da, da, dobro to provjeri jer puno toga utjece na nju. Sunce, vrucina, hladnoca, sve to djeluje na materijal tj plastiku tako da bas treba biti pazljiv…
    Realno, mozes to i uzeti od nje jer se stvarno isplati ali kupi si novu AS, tako ces biti sigurna..

Da, ali poznanici su i za bazu rekli da je rok trajanja 6 godina, iako je ona metalna tako da bi po tome i baza trebala nova. U tom slučaju za 1000 kn dobivam kolica sa sportski dijelom i košarom, što opet nije loše...

pepe1907
    22. Kolovoz 2018. 14:18

Ana89

Ja sam danas išla vaditi krv za Coombsov test. Na prazan želudac, ali prolly nepotrebno 😆.
    Slijedećeg tjedna planiram raditi OGTT i kks. Cure koje ste ga već radile, ima li kakvih priprema za OGTT ? Da znam 😀😀 Hvala unaprijed na informacijama.

nemoj jest voće navečer 😁 

Ana89
    22. Kolovoz 2018. 14:18

nali

Hvala vam drage mojeCure koje morate mirovati, kako vi zapravo mirujete? Ja sam to nekako shvatila da mogu do ducana, prosetat se, skuhat rucak,oprat ves i tak to, ali ostatak sjedit, lezat.. A i kad lezim onda se okrecem, mrdam nogom, pomicem.. Nemam mira.. Ne forsiram nista, a kao trebala bi mirovat zbog skracenog cerviksa. Da li vi lezite i to je to? Ja nemogu 3 minute bit da se ne pomaknem..

Više odmora od sat, dva, tri na dan. Izbjegavanje sjedenja, težih fizičkih poslova, tipa nošenje, vuča, čak i nepravilna dizanja i spuštanja. Bez previše kretanja okolo..ono što moram i tokom dana više kraćih šetnjica- po kući i okolo, da održim mišićni tonus i formu kakvu takvu. Imam i stepenice doma. Za ići jesti, okupati se, na wc, dućan ,moram proći steper 😆😄.
    Sređujem odjeću, operem suđe, obriše prašinu. Ono, lakše kućanske poslove.
    Kad neke dane pretjeram sa kretanjem, slijedećih par dana malo više pazim i tako. Ništa spektakularno, ne mogu ni ja bit mirno skroz.

url=https://daisypath.com]

zadranka86
    22. Kolovoz 2018. 14:49

Aloo cure bolu li vas prepone...mene su pocele i bass me bolu poprilicno..Ima li nas jos

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.