Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    22. Kolovoz 2018. 11:33

Ptico, Nali, ajme divno, divno!! 
    Ja sam dosla kuci s posla, proljev se smirio, ali grcevi jos ne popustaju, na trenutke toliko uhvati da sve zvijezde vidim. Nadam se da nemaju veze s bebom nego eto nuspojava probavnih tegoba.
    Maggie, pisali smo ti u Be Safe AS na facebook grupi, mislim da je bas na mom postu, ali nisam 100%. 
    Idem sad skicnuti i Minigreeny. 

Luka ❤

Miranda
    22. Kolovoz 2018. 11:33

Maggie ne znam o ergonomiji ali koliko znam prolaze dobro na testovima. S rabljenom pazi na rok trajanja i koliko su ti pouzdane info o voznji i eventualnim ostecenjima. To naravno ovisi od koga kupujes i koliko je taj netko pouzdan. Cijena je odlicna u svakom slucaju 😊

AllieH
    22. Kolovoz 2018. 11:35

Anna, mama5, vjerojatno samo niste dobro upratile upute. Anna, uspjela si staviti potpis, ali si krivi html kod izabrala, zato ti ne prikazuje ticker. 

Luka ❤

• zvrkica
    22. Kolovoz 2018. 11:38

sad i ja moram etheral gledat. ajme 😍😍

mmama2
    22. Kolovoz 2018. 11:38

Miranda

Maggie ne znam o ergonomiji ali koliko znam prolaze dobro na testovima. S rabljenom pazi na rok trajanja i koliko su ti pouzdane info o voznji i eventualnim ostecenjima. To naravno ovisi od koga kupujes i koliko je taj netko pouzdan. Cijena je odlicna u svakom slucaju 😊

Ja sam ocito preskocila a bas sa baba pa me zanima, ti si doktorica cega tocno? Jeste to pisale negdje :/

url=https://lilypie.com]

AnnaO
    22. Kolovoz 2018. 11:43

Nadam se da cu do kraja trudnoce uspjeti staviti jer ne znam kaj ne ide 😔

AllieH
    22. Kolovoz 2018. 11:44

Uspjela si 🔝

Luka ❤

Majana
    22. Kolovoz 2018. 11:44

Termin mi je 28.01.Split,spol jos ne znam nadam se da ćemo na pregledu idući tj. saznat da i meni neke smajliće ne prihvaća

Mina93
    22. Kolovoz 2018. 11:53

Maggie85

Mina93

Moram se pohvalit da mi je napokon stigao hipp, vec sam lagano izgubila nadu bila 🤣😊
    Veceram kako kad, danas samo kasno rucali i jos me drzi to uz razna stezanja pa nisam bas raspolozena za hranu..
    Ja sam razmisljala na pilates ici kad nigdje dr ne smijem 😭 mozda sutra podjem pa javim kako je bilo, i zna li ko za neke vjezbe za trudnice u zg?

Ja sam se raspitivala prije tjedan dana i našla sam jednu jedinu lokaciju koja čak ni nema trenutno pilatesa za trudnice, već se radi s normalnom skupinom, ali po posebnom režimu, ali pazi - 600 kn za 2x tjedno, za mjesec dana!! Još 2, 3 centra koji inače imaju za trudnice ne rade sad preko ljeta tako da je izbor nikakav.

Strasno, 600kn nedam, kod mene u teretani je neograniceno 260kn znaci kombinacija bilokojeg grupnog programa  pilates je 3x tjedno, moram odlucit ocu li ic na to.. 
    Koje si jos lokacije provjerila?
    Iskreno ni neda mi se ic negdje daleko samo na vjezbe.. 

Ana89
    22. Kolovoz 2018. 11:55

Majana

Termin mi je 28.01.Split,spol jos ne znam nadam se da ćemo na pregledu idući tj. saznatda i meni neke smajliće ne prihvaća

Dobrodošla! 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.