Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AnnaO
    22. Kolovoz 2018. 10:57

Nadam se da sam uspjela fakat kao da sam glupa uzas jedan!

Pticaselicazgst
    22. Kolovoz 2018. 10:58

Luks pregled je 500 kn, dobijes cd i slikice isprintane i ne ceka se dugo. Ja sam zvala u ponedjeljak i narucila me za srijedu 💪

• Kani07
    22. Kolovoz 2018. 11:03

Cure s pregleda bebe su divne😍,drago mi je da je sve ok.
    Nove cure dobro dosle😃.
    Dnevni ulosci ti prirodni meni to predebelo nekako ne znam ali nikad ne reci nikad.Koristim od cosmea vec odavno a i do sad nikad peoblema s gljivicam i infekcijama nisam imala.
    Zadnja dva dana moj tlak je na podu 😖a bas se pohvalila kako mi se snaga vratila.Zile na tjelu su mi toliko vidljive a ruke svaka zila se ocrtava ko da sam Hulk😂😂😂.U petak kontrola i Oggt valjda cu ga podnijet .

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    22. Kolovoz 2018. 11:05

Miranda, 
    hahaha nmg ja to zamisliti xD Imam obilnije cikluse (nocni ulosci su mi i dnevni) plus, naravno, sindrom toksicnog soka istrazivanje hahaha, nista to, ja sam baksuz 😂
    Nali,  
    super vijestiii i bebaaa 😘😊
    Ja u petak u 19:30. punih 25 cu biti tada. I onda sljedeca kontrola 29 nedelja. I sljedeca 33. Poslije tog spremanje za porod, ctg... Samo odbrojavam😂

Maggie85
    22. Kolovoz 2018. 11:08

Sad ću opeglat karticu, otvorila sam i Minigreeny i Ethereal 
    Salatice, ja koristim tampone od srednje škole. Jednom kad sam ih probala, nikad više nazad na uloške, osjećaj je kao da imam pelenu među nogama, tako da si ne mogu ni zamisliti kako će nakon poroda biti s onim ogromnim Vir/Chicco ulošcima.
    Super za lijepe slike s pregleda! Meni dr. prebaci na 3D i da mi nekoliko slikica, ako se beba dobro namjesti tako da ne planiram na 4D. Mislim da nema potrebe.
    Majana, dobrodošla! Kad ti je termin?
    Da li je neka mama koristila ili sad planirala kupiti BeSafe AS? Ako se i pisalo o tome, zaboravila sam. Nudi mi poznanica AS plus ISOfix bazu, kolica s košarom i sportskim dijelom za 1.000 kn!! Gledala sam da samo ta ISOfix baza nova stoji preko 1.000 kn tako da mislim kako ću uzeti cijelu tu kombinaciju. Poslala mi je slike i sve je stvarno dobro očuvano. Zanima me samo ergonomija AS jer čitam da su neke preuske ili preširoke, iako su za novorođenčad.

Majana
    22. Kolovoz 2018. 11:22

Hvala na dobrodošlici  ajme slike  ja jedva čekam svoj 4d, u prve dvi trudnoće ga nisan radila, ovu trudnoću ionako vodim u Cito. Cure koje ce rodit u st rodiliste kako ide postupak da tata bude na porodu? Jel se bas mora ić na tečaj ili se može samo platit? Koliko sam ja shvatila svaki dan u 13 h je predavanje dok traje a to mi je baš nezgodna ura a i imam se vozit 30 km do tamo

• zvrkica
    22. Kolovoz 2018. 11:30

drago mi je zbog lijepih vijesti sa pregleda, a slikice su vrh 😍😍
    vezano za etheral moja legica ima stvari njihove i prezadovoljna je

ja sam danas bila kod svoje gin i nije me ni pogledala kad sam rekla da sam bila na 4d, a ni nalaze doktora.
    kao vidimo se u rujnu i ja tupava izašla i zaboravila pitati za cerviks 😏😏 sad sam joj mail poslala jer ne vidim da je doktor naveo nešto vezano uz to.
    baš sam ljuta i na sebe i nju!

• nali
    22. Kolovoz 2018. 11:30

Hvala curke 
    Neznam sto se desava sa smajlicima, neke mi prihvati, neke ne 
    Sto se tice 4d, meni pregled traje svaki put fuuul dugo i bude 2d, ali uvijek prebaci bar na 5 -10 minuta na 4d i napravi par slika. 

Ana89
    22. Kolovoz 2018. 11:31

Cure! Predivna dječica na ultrazvuku 😀😀 😍😍. Čestitke na svim odličnim vijestima s pregleda :))
    Možda moj bubmar bude htio slikati se opet slijedeći put.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Mama5
    22. Kolovoz 2018. 11:33

AnnaO

Nadam se da sam uspjela fakat kao da sam glupa uzas jedan!

Haha, i ja sam pokusavala vise puta pa nisam uspjela, ne znan jel do mobitela ili do mene

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.