Jucer sam bila na pregledu, bebine ciste u glavici upola manje, skoro pa nestale..nitko sretniji od mene..Jos me ceka fetalna ehokardiografija, jel bio tko na tome? Nakon toga se nadam da cu moci u potpunosti se opustiti, jer do sada sam bila sva zdrmana.
Pticapredivna curka
Majana dobrodosla
😍😍 Prekrasno 🤗
Curke evo nas sa 4 D pregleda. Ajme malena je prekrasna 😍😍 i tatina kci deff, zauzela je njegovu pozu dok spava, rukica uz glavu, ima njegov nosic i usne ❤ vec nam je i velika, ima 740 grama 😊 doktor je zadovoljan sa svim mjerama i rekao je da je trudnoca uredna skroz i da je sve u redu. Bas je poseban osjecaj gledati bebicu na 4d. 😊 slikice su nam malo mutne, smetala nam je pupkovina ali smo mi jako zadovoljni. Slikica u prilogu 😘
ajme predobro mi je to kako zapravo to bude ko prvi susret haha jedva čekam i ja otić, jučer sam zaboravila zvat-sad ću. Koliko si platila?
Ja u prvoj trudnoći nisam bila, al zato sam sad baš odlučila ići :)

Lovre
Hvala curke 🤗😘
Pticice isla sam u polikliniku Cito, i stvarno samo pohvale imam. Doktor Palada, sve lijepo objasni i pokaze. Izrazito simpatican covjek 😊
Nali prekrasna je curka 😍 bas mi je drago da su ciste nestale, vec su curke pisale da se to povuce s vremenom i drago mi je da je sve u redu. Nisam bila na pregledu pa ti nemam iskustva..
Meni se minigreey cini bolji od etherala, ne znam jeste gledali ali imaju fakat super stvari i cine mi se dosta kvalitetni. 😊

Mmama vjerujem da su super kad se naviknes, mozda se jednom odvazim probati. Srecom pa nemam cesto problema s gljivicama, zasad barem.
Nali jako mi je drago za ciste 🎉😍 Fetalna ehokardiografija se radi klasicnim ultrazvukom, nista strasno. Drzim fige da si nakon toga u potpunosti mirna 😘
Majana dobrodosla!
Salatice meni su tamponi spas, ne osjetim nista i zaboravim da imam mengu. Bez njih moram trpiti sve senzacije i divote, nema sanse 😅

Ljepše teme… Ima koja iskustva s Ethereal proizvodima? Kupila bih koju sitnicu sad već pa sam mislila krenuti s tetricama ili s dekicom, imaju mi prekrasnih.
nisam nigdi uopće vidila nikakvu preporuku, i sad kad gledam, baš mi lipo sve izgleda i cijene su skroz ok... mislim da ću ručnike za kupanje i dekicu za sad kupit :)

Lovre
Luks pregled je 500 kn, dobijes cd i slikice isprintane i ne ceka se dugo. Ja sam zvala u ponedjeljak i narucila me za srijedu 💪

Cure s pregleda bebe su divne😍,drago mi je da je sve ok.
Nove cure dobro dosle😃.
Dnevni ulosci ti prirodni meni to predebelo nekako ne znam ali nikad ne reci nikad.Koristim od cosmea vec odavno a i do sad nikad peoblema s gljivicam i infekcijama nisam imala.
Zadnja dva dana moj tlak je na podu 😖a bas se pohvalila kako mi se snaga vratila.Zile na tjelu su mi toliko vidljive a ruke svaka zila se ocrtava ko da sam Hulk😂😂😂.U petak kontrola i Oggt valjda cu ga podnijet .

💜Karla💜Nicol💙Anton
Miranda,
hahaha nmg ja to zamisliti xD Imam obilnije cikluse (nocni ulosci su mi i dnevni) plus, naravno, sindrom toksicnog soka istrazivanje hahaha, nista to, ja sam baksuz 😂
Nali,
super vijestiii i bebaaa 😘😊
Ja u petak u 19:30. punih 25 cu biti tada. I onda sljedeca kontrola 29 nedelja. I sljedeca 33. Poslije tog spremanje za porod, ctg... Samo odbrojavam😂

Sad ću opeglat karticu, otvorila sam i Minigreeny i Ethereal
Salatice, ja koristim tampone od srednje škole. Jednom kad sam ih probala, nikad više nazad na uloške, osjećaj je kao da imam pelenu među nogama, tako da si ne mogu ni zamisliti kako će nakon poroda biti s onim ogromnim Vir/Chicco ulošcima.
Super za lijepe slike s pregleda! Meni dr. prebaci na 3D i da mi nekoliko slikica, ako se beba dobro namjesti tako da ne planiram na 4D. Mislim da nema potrebe.
Majana, dobrodošla! Kad ti je termin?
Da li je neka mama koristila ili sad planirala kupiti BeSafe AS? Ako se i pisalo o tome, zaboravila sam. Nudi mi poznanica AS plus ISOfix bazu, kolica s košarom i sportskim dijelom za 1.000 kn!! Gledala sam da samo ta ISOfix baza nova stoji preko 1.000 kn tako da mislim kako ću uzeti cijelu tu kombinaciju. Poslala mi je slike i sve je stvarno dobro očuvano. Zanima me samo ergonomija AS jer čitam da su neke preuske ili preširoke, iako su za novorođenčad.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji