Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    22. Kolovoz 2018. 10:37

Jucer sam bila na pregledu, bebine ciste u glavici upola manje, skoro pa nestale..nitko sretniji od mene..  Jos me ceka fetalna ehokardiografija, jel bio tko na tome? Nakon toga se nadam da cu moci u potpunosti se opustiti, jer do sada sam bila sva zdrmana. 
    Ptica  predivna curka
    Majana dobrodosla 

Napokon je suradivala na ultrazvuku i dala se slikati
    Napokon je suradivala na ultrazvuku i dala se slikati

Salatica9192
    22. Kolovoz 2018. 10:42

Ptica, 
    😍😍😍😍😍 toliko dobro se vidi da se moze vidjeti na koga licii? Jooj, odoh i ja istrazivati 4D kod nas, haha, nije mi ponudjeno, ne znam ni da li radi moj doktor to 😶
    A ja tek sad skonta da je to za nas, zene xD ulosci xD Kontam nesto za pelene, dodaci haha. Mocna foraa, nisam to vidjala. Ja koristim Libresse ljubicaste, nocne, 2,3 i 4 dan. A prvi i peti nosim Naturela, srednji. I super sam zadovoljna sa tom kombinacijom, premekano. Always - velikoooo ne. Osip odmah i grubo, uzas. A nikad u zivotu nisam koristila tampone, niti planiram xD Jesam jedina? 😂

_lily_0
    22. Kolovoz 2018. 10:42

Cure slikice su prekrasne  😍😍😍😍😍

Pikica89
    22. Kolovoz 2018. 10:43

Pozdrav trudnice moje evo nije me bilo duže vrijeme ja harala po lici 🤣morali smo pripremati bačve za berbu šljiva sad je sezona za pec rakiju. U lici je super, vruce je ali nema sparine tako da je fino i za spavati.Vratili se u zg ovdje pakao gače su mi non stop mokre od znoja 🙁 i pet puta se tusiram kolko se znojim.Inace nisam sklona znojenju ali ovo u trudnoci je uzas imam osjecaj da sam non stop hartava 🤣🤣
    Ja se morala naruciti u vinogradsku na uzv jer je moj ginekolog otisao na go pa smo naruceni 5.9 to mi se cinii takoo daleko 🤦‍♀️, ali muz je imao želju da odemo na 4d uzv pa sam se narucila za ponedjeljak tak da ce to doci prije a i nadamo se da cemo saznati napokon spol jer smoo jakkoo znatiželjni 😊😊😊
    Nisam uspjela sve procitati od kad me nije bilo dosta ste natipkale ali neka bitno da se drzimo zajedno🤗
    Majana dobro nam doslaa 😊
    Ptico malenaa je preekjutt prekrasna slicica 😍😍sad se ja necu moci docekati pon da i ja iskusim 4d uzv😊

Pikica89
    22. Kolovoz 2018. 10:45

nali

Jucer sam bila na pregledu, bebine ciste u glavici upola manje, skoro pa nestale..nitko sretniji od mene..Jos me ceka fetalna ehokardiografija, jel bio tko na tome? Nakon toga se nadam da cu moci u potpunosti se opustiti, jer do sada sam bila sva zdrmana.
    Pticapredivna curka
    Majana dobrodosla

😍😍 Prekrasno 🤗

luks
    22. Kolovoz 2018. 10:48

Pticaselicazgst

Curke evo nas sa 4 D pregleda. Ajme malena je prekrasna 😍😍 i tatina kci deff, zauzela je njegovu pozu dok spava, rukica uz glavu, ima njegov nosic i usne ❤ vec nam je i velika, ima 740 grama 😊 doktor je zadovoljan sa svim mjerama i rekao je da je trudnoca uredna skroz i da je sve u redu. Bas je poseban osjecaj gledati bebicu na 4d. 😊 slikice su nam malo mutne, smetala nam je pupkovina ali smo mi jako zadovoljni. Slikica u prilogu 😘

ajme predobro mi je to kako zapravo to bude ko prvi susret haha jedva čekam i ja otić, jučer sam zaboravila zvat-sad ću. Koliko si platila?
    Ja u prvoj trudnoći nisam bila, al zato sam sad baš odlučila ići :)

Lovre

Pticaselicazgst
    22. Kolovoz 2018. 10:49

Hvala curke 🤗😘 
    Pticice isla sam u polikliniku Cito, i stvarno samo pohvale imam. Doktor Palada, sve lijepo objasni i pokaze. Izrazito simpatican covjek 😊
    Nali prekrasna je curka 😍 bas mi je drago da su ciste nestale, vec su curke pisale da se to povuce s vremenom i drago mi je da je sve u redu. Nisam bila na pregledu pa ti nemam iskustva.. 
    Meni se minigreey cini bolji od etherala, ne znam jeste gledali ali imaju fakat super stvari i cine mi se dosta kvalitetni. 😊

Miranda
    22. Kolovoz 2018. 10:50

Mmama vjerujem da su super kad se naviknes, mozda se jednom odvazim probati. Srecom pa nemam cesto problema s gljivicama, zasad barem. 
    Nali jako mi je drago za ciste 🎉😍 Fetalna ehokardiografija se radi klasicnim ultrazvukom, nista strasno. Drzim fige da si nakon toga u potpunosti mirna 😘
    Majana dobrodosla!
    Salatice meni su tamponi spas, ne osjetim nista i  zaboravim da imam mengu. Bez njih moram trpiti sve senzacije i divote, nema sanse 😅 

Mama5
    22. Kolovoz 2018. 10:53

Hej zenske, super za preglede bebe su preslatke, ja u petak imam uzv u Petrovoj i jedva cekam vidit koliko smo narasli, zadnji sam radila sa 15 tjedana privatno u Eljugi i u jednom trenutku je prebacila na 3 d (batem tako mislim) i predivno je, cak smo i takvu slicicu gratis dobili, muz je rekao da bi on htio da radim taj 4d kasnije ali iskreno ne znam, pored ovih cetvero i troje skolaraca koje sad treba opremiti za skolu meni je dovoljan i ovaj obican uzv.. E da, jucer mi je stigao hipp a danas zirafica od Novalaca a nema ni 3 tjedna kako sam se prijavila, bas sam se iznenadila 

luks
    22. Kolovoz 2018. 10:55

AllieH

Ljepše teme… Ima koja iskustva s Ethereal proizvodima? Kupila bih koju sitnicu sad već pa sam mislila krenuti s tetricama ili s dekicom, imaju mi prekrasnih.

nisam nigdi uopće vidila nikakvu preporuku, i sad kad gledam, baš mi lipo sve izgleda i cijene su skroz ok... mislim da ću ručnike za kupanje i dekicu za sad kupit :)

Lovre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.