Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    22. Kolovoz 2018. 09:56

Curke evo nas sa  4 D pregleda. Ajme malena je prekrasna 😍😍 i tatina kci deff, zauzela je njegovu pozu dok spava, rukica uz glavu, ima njegov nosic i usne ❤ vec nam je i velika, ima 740 grama 😊 doktor je zadovoljan sa svim mjerama i rekao je da je trudnoca uredna skroz i da je sve u redu. Bas je poseban osjecaj gledati bebicu na 4d. 😊 slikice su nam malo mutne, smetala nam je pupkovina ali smo mi jako zadovoljni. Slikica u prilogu 😘

Majana
    22. Kolovoz 2018. 10:13

Pozdrav cure, pratim vas već neko vrijeme samo mi je tribalo vremena dok sve pročitam, eto pa da se napokon i ja pridružim  Ovo mi je treća trudnoča iako nekad imam osjećaj ko da je prva. Imam sina od 12g i kćer od 7g 

Miranda
    22. Kolovoz 2018. 10:14

Ptico krasna je 😍 Bravo za veliku curku ❤️
    Netko je pitao, i mene donji dio najvise boli, uz ogranicenje pokreta jer automatski moram paziti kako sjedam i ustajem i kao Jeremija sam 🤦‍♀️ Imam i problema s miogelozama ali njih razbijam redovito pa ne gnjave toliko. 
    Allie cure su sve rekle, probiotici ce vratiti floru u normalu 😘
    Ako me pamcenje sluzi, vlasnica Ethereala je na jesenskima 😁 Nemam nista njihovo, ali gledam bambus tetre i posteljinu, mogla ni nesto od toga naruciti. 
    Svida mi se ideja prirodnih ulozaka ali me zbog debljine odbijaju. Obicne dnevne koristim najtanje naturelline, ovi mi se cine stvarno predebeli. 

Ptičica
    22. Kolovoz 2018. 10:31

Ptico divno je vidjeti i tuđe slike sa 2 D a kamoli nece svoje sa 4 D 😊 predivno. Bila si u Mimice ako me pamcenje sluzi?

du1988
    22. Kolovoz 2018. 10:32

Cure, da se malo oglasim! imala sam goste cijelo ljeto, sad je napokon sezona pri kraju. Odoh na tjedan dana napuniti baterije kod roditelja u Slavoniju! Otvorila sam komplikacije jer mi se ne da ni poceti raditi (radim u skoli), hocu uzivati u ovom nasem blazenom stanju! Pregled imam 5.9., dobro se osjecam...povremeno osjetim zatezanje, pretpostavljam da se ligamenti sire-uglavnom nista alarmantno. Puse svima i ptico super je curka! 😍 ethereal mi ima super stvari, a jeftinije je usporedi s dada&rocco iako su mi i oni super!

url=https://lilypie.com]

mmama2
    22. Kolovoz 2018. 10:32

Miranda

Pticokrasna je 😍 Bravo za veliku curku ❤️
    Netko je pitao, i mene donji dio najvise boli, uz ogranicenje pokreta jer automatski moram paziti kako sjedam i ustajem i kao Jeremija sam 🤦‍♀️ Imam i problema s miogelozama ali njih razbijam redovito pa ne gnjave toliko.
    Allie cure su sve rekle, probiotici ce vratiti floru u normalu 😘
    Ako me pamcenje sluzi, vlasnica Ethereala je na jesenskima 😁 Nemam nista njihovo, ali gledam bambus tetre i posteljinu, mogla ni nesto od toga naruciti.
    Svida mi se ideja prirodnih ulozaka ali me zbog debljine odbijaju. Obicne dnevne koristim najtanje naturelline, ovi mi se cine stvarno predebeli.

Ma cini ti se, debeli su ovi bez pula kao klasicni jednokratni ulosci, menstrualni.. a gle,.ako i jesu mrvu deblji mislim da je to ok cijena za to sto na svom najosjetljivijem dijelu imas neki  skroz prirodni materijal tipa bambus 😍😍  nema znojenja, nema gljivica, nema iritacije, kao da si oblak stavila u gace 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

• nali
    22. Kolovoz 2018. 10:37

Jucer sam bila na pregledu, bebine ciste u glavici upola manje, skoro pa nestale..nitko sretniji od mene..  Jos me ceka fetalna ehokardiografija, jel bio tko na tome? Nakon toga se nadam da cu moci u potpunosti se opustiti, jer do sada sam bila sva zdrmana. 
    Ptica  predivna curka
    Majana dobrodosla 

Napokon je suradivala na ultrazvuku i dala se slikati
    Napokon je suradivala na ultrazvuku i dala se slikati

Salatica9192
    22. Kolovoz 2018. 10:42

Ptica, 
    😍😍😍😍😍 toliko dobro se vidi da se moze vidjeti na koga licii? Jooj, odoh i ja istrazivati 4D kod nas, haha, nije mi ponudjeno, ne znam ni da li radi moj doktor to 😶
    A ja tek sad skonta da je to za nas, zene xD ulosci xD Kontam nesto za pelene, dodaci haha. Mocna foraa, nisam to vidjala. Ja koristim Libresse ljubicaste, nocne, 2,3 i 4 dan. A prvi i peti nosim Naturela, srednji. I super sam zadovoljna sa tom kombinacijom, premekano. Always - velikoooo ne. Osip odmah i grubo, uzas. A nikad u zivotu nisam koristila tampone, niti planiram xD Jesam jedina? 😂

_lily_0
    22. Kolovoz 2018. 10:42

Cure slikice su prekrasne  😍😍😍😍😍

Pikica89
    22. Kolovoz 2018. 10:43

Pozdrav trudnice moje evo nije me bilo duže vrijeme ja harala po lici 🤣morali smo pripremati bačve za berbu šljiva sad je sezona za pec rakiju. U lici je super, vruce je ali nema sparine tako da je fino i za spavati.Vratili se u zg ovdje pakao gače su mi non stop mokre od znoja 🙁 i pet puta se tusiram kolko se znojim.Inace nisam sklona znojenju ali ovo u trudnoci je uzas imam osjecaj da sam non stop hartava 🤣🤣
    Ja se morala naruciti u vinogradsku na uzv jer je moj ginekolog otisao na go pa smo naruceni 5.9 to mi se cinii takoo daleko 🤦‍♀️, ali muz je imao želju da odemo na 4d uzv pa sam se narucila za ponedjeljak tak da ce to doci prije a i nadamo se da cemo saznati napokon spol jer smoo jakkoo znatiželjni 😊😊😊
    Nisam uspjela sve procitati od kad me nije bilo dosta ste natipkale ali neka bitno da se drzimo zajedno🤗
    Majana dobro nam doslaa 😊
    Ptico malenaa je preekjutt prekrasna slicica 😍😍sad se ja necu moci docekati pon da i ja iskusim 4d uzv😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI