Dobro jutro! Malo neugodno pitanje 🙈 Ima koja iskustva s proljevom u trudnoci? U zadnjih sat vremena sam vec nekoliko puta na wcu bila, trbuh me boli i nije mi bas svejedno. Ne znam sto uopce smijem kako bih smirila situaciju i ima li potrebe trcati doktoru.

Luka ❤
Allie, ja sam imala proljev prije par tjedana, vjerojatno kao posljedicu antibiotika. neugodan je filing jer su kao neki grčevi pa ne znaš jel beba ili crijeva ili kaj 😂
nisam išla doktoru. pripazila taj dan na prehranu, dvopek i tako. i počela uzimati 2 do 3 probiotika na dan. već nakon 2 dana uzimanja probiotika mi je bilo znatno bolje.

Dobro jutro! Malo neugodno pitanje 🙈 Ima koja iskustva s proljevom u trudnoci? U zadnjih sat vremena sam vec nekoliko puta na wcu bila, trbuh me boli i nije mi bas svejedno. Ne znam sto uopce smijem kako bih smirila situaciju i ima li potrebe trcati doktoru.
Nemam iskustva sa proljevom u takvim obliku ali imam s kroničnim kolitisom. Meni je pod normalno ići na wc 4-5 puta na dan. Nekad bude baš gadno. Pretpostavljam da je ovo kod tebe nešto virusno ili bakterijski. Prati da li ima krvi, pij puno tekućine zbog dehidracije i nemoj ga zaustavljati nikakvim tabletama. Sve što ne valja mora van. Ako ga ne zaustaviš nikako i osjećaš da ti nije dobro odi doktoru, barem da dobiješ infuziju.
Hvala cure na odgovorima. I ja sam zavrsila kuru antibiotika, ali u petak navecer sam zadnji popila pa ne znam da bih tek sad odreagirala.

Luka ❤
Hvala cure na odgovorima. I ja sam zavrsila kuru antibiotika, ali u petak navecer sam zadnji popila pa ne znam da bih tek sad
To ti je taman to . Proljev od antibiotika se moze javiti i do mjesec i više nakon terapije kad i zaboravisna nju. Zbog promjene u ravnoteži flore u crijevima namnože se one zločeste tipa Clostridija dificile pa rovaše po crijevima. Ja sam u 7 mjesecu odreagirala tako na Klimicin antibiotik pa sam onda dobila Amoxil.
Blago vama cure što niste alergične na penicilin i njegove pripravke, meni bi morali uvaliti Sumamed, a taj više uništava nego pomaže. Sva sreća pa sam od svih bakterija frei 😊😊😊

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Moram se pohvalit da mi je napokon stigao hipp, vec sam lagano izgubila nadu bila 🤣😊
Veceram kako kad, danas samo kasno rucali i jos me drzi to uz razna stezanja pa nisam bas raspolozena za hranu..
Ja sam razmisljala na pilates ici kad nigdje dr ne smijem 😭 mozda sutra podjem pa javim kako je bilo, i zna li ko za neke vjezbe za trudnice u zg?
Ja sam se raspitivala prije tjedan dana i našla sam jednu jedinu lokaciju koja čak ni nema trenutno pilatesa za trudnice, već se radi s normalnom skupinom, ali po posebnom režimu, ali pazi - 600 kn za 2x tjedno, za mjesec dana!! Još 2, 3 centra koji inače imaju za trudnice ne rade sad preko ljeta tako da je izbor nikakav.

Ja najnaaaajozbiljnije, za stvarno razmisljam trazit dok. sada 30og da mi presuti spol 🙈🙈 mislim, ionako mi je svejedno, samo da je zivo i zdravo, robice imam za sve spolove, najvise zuto, zeleno i bijelo za prve dane :) a nekako mi se cini da bi bas digla svima tlak😂😂 i da se u onim zadnjim trudovima kkada pomislis da umires ipak imam cemu veselit😂😂
Hehe mi smo odlučili ne pitat za spol tako da nećeš bit jedina :)
Jesi ti pisala za tete šivalice za dnevne?
Jesam, kaj te zanima?
Ma ti dnevni će mi vjerojatno uskoro trebat pa sam gledala da bi definitivno prirodne nego ove pelene hahaha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji