Salaticu pa sta se dogodilo da si tako kasno izgubila bebu ? Ako ti je bed nemoj pisat nije problem ....
Jooooj, citam ovaj clanak - tuna ne?? Osim sa zutim perajama - kako da znam koja je u konzervi? 😂😂
Tesko je poslije pobacaja izbaciti strah, ali moramo biti pozitivne!!! 🎈🎏❤️
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Jooooj, citam ovaj clanak - tuna ne?? Osim sa zutim perajama - kako da znam koja je u konzervi? 😂😂
Tesko je poslije pobacaja izbaciti strah, ali moramo biti pozitivne!!! 🎈🎏❤️
A taman sam misla pravit salatu s tunom i maslinama i pomadorom aaaaaaa.... stvarno, ko zna koja ne u konzervi 😂😂😂
Evo bas u jednom grupi citam problem s tim knjizicama. Meni je gin odma sve dala na prvom pregledu i popunila s osobnim podacima i sto smo tog trena znale o bebi.
Takoder mi je rekla da ne jedem meso koje nije dobro preradeno,sireve i mlijeko. Cigarete,kava i alkohol sto mi je normlano. Plavu ribu ne zato sto sadrzi zivu. Tuna obozavam,a ne smijemo to :( Kruske su hit.
Meni je doktor rekao ovako..pogledao me na uzv, rekao drugi pregled za 2 tjedna a knjizicu cemo otvoriti u 10tom tjednu. Izgleda da je to dosta individualno od doktora do doktora. Nije me ni vagao ni nista, samo potvrdio trudnocu,ako imam kakve smetnje da dodem i to je to za sad.
Setih se da smo Tenci i ja bile u istom terminu,ali nisam primetila da nam se skoro javljala.Nadam se da je sve dobro
To get the code: Tap and
Netko je pitao za trudničku knjižicu, da li se može otvoriti kod privatnika. Ne znam za to, ali meni moja dr. kod koje idem u bolnicu na preglede (jer kod njih sam išla na preglede u vezi ovulacije i inseminacije) nije mogla to otvoriti, rekla je da ću to morat kod svoje socijalne ginekologice. Jedino ne znam kad će to biti jer D1 uputnica, s kojom sad idem u bolnicu na preglede, mi vrijedi do 7. mjeseca. Tad ću već biti na pola puta.
No dobro, nisam vam vjerojatno ništa pomogla svojim monologom... glavno da sam nešto tipkala
Ja sam bas isla malo googlat o toj trudnickoj i svi pisu da to ovisi od dr.do dr hoce li je izdati....ionako uostalom sve pise na nalazima....😁
meni je odma na prvom pregledu rekla da moram pazit kaj jedem da ne budem slonica...za sad sam izgubila kilu jer sam povračala a i zbog mučnina ne jedem...jedem banane i jabuke to mi paše..ostalo mi diže kiselinu..čak i jagode
Ima neka mamica koja nije iz hrv? Ja sam renutno u irskoj i ovdje ne rade nikakve preglede ni uzv prije 13 tjedna. meni je to strasno i vec sam jednom izgubila bebu do tada. sada sam 5+4 prema aplikaciji i narucila sam se kod privatnika za tjedan i pol jer su me u bolnicu na prvi pregled narucili tek 4.7 sta je strasno.
ne bih zeljela isto proci jer zaista zelimo bebicu
Sortiraj odgovore
Najstariji