I ja se osjećam netrudno. Čak sam se i doktorici žalila na šta se ona nasmijala i rekla zahvaljuj Bogu što nemaš nikakvih simptoma i da je to sve ok. Do 15 tt su me makar grudi bolile, i to mi je bio neki znak sad ni to 😀 ma ni neka hrana luda da mi naumpadne u pola noći, ništa 😕 samo što vidim ovaj svoj stomak i na njemu vidim razliku i to mi je 😕
Ti bar imas lip stomak i ocigledno je da si trudna…a ja bi ovaj stomak imala uvik kad se dobro najeden :( nmg docekat da bude ogroman 🤗
Ma ni mene vise ne boli grudi i cak izgledaju normalnije..to mi ne najvise cudno..
Gitta, a citam da je to sve normalno pa eto valjda je xD isto jedva cekan uzv da ja to provjerin haha
Mrs Besic jesi imala ti uzv priko stomaka? Ja mislin da bi meni iduci moga bit priko stomaka… mada nezz kako se onda legne na onu gadnu stolicu hahaha
Nisam još trebala bi sad kad budem išla na pregled u 20tt preko stomaka, al čula sam da se ne vidi baš lijepo preko stomaka ko što se vidjelo na vaginalnom sve fino 😕
a i meni nije jasno đe idu noge hahahah 😂😂😂 nek nas prosvijetle cure koje su već prošle 😀
Hahahahahhahahahah jel mi virujes da san sinoc cilu noc razmisljala o tom di cu s nogama hahahaha 😂😂😂
Meni doktorica nakon vaginalnog i nogu u zraku, ispod guze digne neki produžetak i dobije se normalan stol, samo spustim noge i normalno ležim. 😊
Preko trbuha mi se sve lijepo vidjeli, kao i preko vaginalnog.
Također se ne osjećam trudno, makar bolje da za to ne prigovaramo 😂 U prvoj trudnoći sam cijelo vrijeme doslovno bila kao neki teški bolesnik, nigdje iz kreveta.doslovno sam prespavala cijelu trudnoću.
Meni je u 13tt radio još vaginalni a u 17tt preko stomaka i vidjeli bebu ljepo sve
Ej curke,
ja evo stigla s pregleda. 12+5 smo. 3 dana veci po ultrazvuku. Termin mi je pomaknut,sada je 12.01. Srceko kuca i vidljivi su pokreti. To je sve sta mi je receno jer sam bila kod drugog ginekologa na pregledu. Moj je na godisnjem tako da kod ovog uopce nisam vidjela ekran i mrvu. Razocaravajuce 😢
Sada razmisljam da se narucim kod dr. Latin na miny anomaly scan da mi sve lijepo pregleda. Do kojeg tjedna se moze raditi?
url=https://lilypie.com]
Meni je rekla ginićka da od sljedećeg puta radimo preko stomaka, tad ću biti 15 tt. A što se tiče nogu, nekad isto kao kod vaginalnog a nekad sam ležala na običnom kao krevetu, to je nebitno di će noge 😂😂😂😂
Neo, drago mi je da je sve uredu, šteta što nisi mogla vidit svoju mrvicu, zašto nisi rekla neka ti okrene...🤔
Ah,neki cudak od doktora. I onda se jos tri sestre pojavile u ordinaciji, tako da se uopce nisam snasla. Bitno da sam cula da je sve ok. Narucila se sada na miny scan drugi petak u zg pa vjerujem da cemo sve lijepo vidjeti. Ipak su privatnici drugaciji.
url=https://lilypie.com]
Jesu privatnici ok ali isto tako znaju na brzaka sve, jer što se on manje zadrži s tobom imat će više pacijenata taj dan 😊
bok svima, pregled zavrsio, uspjesno kaze doktor.
radili smo mini anomalyscan, preko trbuha, trajalo je 25 minuta. Sve se vidjelo lijepo, ruke noge glava mozak srce(sa 4 komore),zeludac, kraljeznica.. Nisam znala da se tako rano sve vidi. Cak je beba trljala oko.;)Tocno je po mens -12 tj i 5 dana. Cak je rekao da je preko 90 posto da je curica. malo smo u soku jer smo ocekivali decka tako smo otpocetka mislili ali priviknut cemo se;))
Nuhalni nabor je 2- reko je da je do 2.5 sve ok, nosna kost isto u granici.
Drago mi je da su svima pregledi bili uspjesni. Ja sam se narucila za 17.7 na pregled,trebala bi tada uci u 12 tt. Samo da bude sve uredu. Nekako mi se oduzilo od zadnjeg,nikad docekati. Mene i dalje mucnine muce poslijepodne,skoro svaki dan povratim,ali se nadam da ce i to brzo proci. Uglavnom sve ostalo ok.
P.S sve ste mi predivne trudnice,lijepe pupe
Cestitam svima na uspjesnim pregledima :) ja imam i privatnog i soc gin. Kod soc nikad nisam duze od 20min a kod privatnog nikad ispod 45min. Moja soc je dobra ali shvacam da nemrem dobit pol sata kad su 3 zene u cekaoni a moji svi nalazi uredni :/ a kod privatnika se raspistoljim s pitanjima i teorijama, cak i trazim da mi nacrta
Sortiraj odgovore
Najstariji