Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Srpanj 2017. 18:36

ivona0704

Hej cure evo mene sa prengleda, sve je ok danas sam 8+4 a bebica je koji dan po ultrazvuku veca. Termin je 9.2. Srce lipo kuca i velicina bebe je 20.76 mm. Mene mucnine satrale ne znam sta cu sve sto mi dode pod ruku stavljam usta ne bi li se to nekako umirilo, bas me izluduje. Ako ima koja neki prijedlog dobro bi doslo.

Bas mi je drago da je sve uredu :)
    Lady ne ocekuj da ces sutra vidit spol :) 
    Ja san anomaly scan radila, a komb probir odbila

LittleOne
    04. Srpanj 2017. 19:26

Meni dosli nalazi niftyja, cekam zdravog deckica :) mojoj kolegici su su 12tt rekli spol, moguce je tako rano ali samo ako je musko. I naravno nije 100%

Gitta
    04. Srpanj 2017. 19:35

Drage moje, ja sam bila na kontroli, beba je velika i razvija se, prvo je ispružila ruke i noge i spava ona/on kad odjednom se popiški, i onda ju je doktorica razbudila da vidi pokrete, kad je krenula udarati rukicama i nogicama i okrećat se, jedva ju je uslikala 😂😂
    Čula sam i srce kako kuca 😊😊😊😘

Gitta
    04. Srpanj 2017. 19:41

Termin 24.01.

Mrs. Bešić
    04. Srpanj 2017. 19:57

Gitta

Drage moje, ja sam bila na kontroli, beba je velika i razvija se, prvo je ispružila ruke i noge i spava ona/on kad odjednom se popiški, i onda ju je doktorica razbudila da vidi pokrete, kad je krenula udarati rukicama i nogicama i okrećat se, jedva ju je uslikala 😂😂

Aaaa Gitta slatkoooo 😍 drago mi je da je sve dobro ❤️

Gitta
    04. Srpanj 2017. 20:19

Mrs. Bešić

Gitta

Aaaa Gitta slatkoooo 😍 drago mi je da je sve dobro ❤️

😘😘😘😘

Lunale
    04. Srpanj 2017. 20:37

Eto odlicno, da nam jos jedan dan zavrsi lijepim vijestima tj. sa urednim pregledima i testovima! Ko nam je sutra na redu?
    E, i dobrodosla nam nova, nisam ti ime jos upamtila :)
    Little, tebi cestitam na zdravom deckicku, sada mozes biti mirna. Mene nifty ceka u ponediljak, vec se tresem 😬 

Mrs. Bešić
    04. Srpanj 2017. 20:47

Little čestitam ti i ja ❤️
    Nove cure dobro došle 😊

LittleOne
    04. Srpanj 2017. 20:50

Rastu bebeee :) 

04. Srpanj 2017. 21:26

Gitta

Hahahah show 😂😂 aj bas mi je drago da je sve uredu 🤗🤗🤗
    Littleone cestitann 😍😍😍😍
    Ma u 13 tj moze vidit spol jedino sa 4D xD ovo ostalo je sve nagadjanje. Ja nisan ni tila pitat tad jer san znala da ne moze sa sigurnoscu rec tako da mi ta inf ne bi nista ni znacila. Al za 10 dana bi mogla saznat ako se lipo namisti 😍😍 svidja mi se ovo iscekivanje 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.