Zene moje, trebalo mi je 20 minuta da poporatim sto se sve dogadalo dok me nije bilo. :)
Mi smo danas napunili 10tt i ne mozemo docekat sljedeci pregled, tek za 2 tjedna :/ predugacka je ova pauza izmedu pregleda, za izluditi!
Konacno su mi prosle sve mucnine, cekam da se stolica jos izregulira al vise manje osjecam se odlicno :D
Pitanje..narucila sam se u petak za bojanje u frizerke. I sad me malo uhvatila panika- smijem li se uopce bojati?
Veliki pozdrav i pusa svima
Little čestitam na dečkiću!! :D
Lucy, ja nekako uvijek čekam drugo tromjesečje da se farbam, nekako šta je sigurno sigurno, i ja sam sijeda, drama!! ali pričekat ću još do devetog mjeseca pa onda...
Ian, sretno danas na pregledu!!
Pregledi:
Ian 05.07.
Neo 06.07.
Marinica 10.07.
lunale 10.07. nifty
Paula P. 13.07.
Dalmatinka 14.07.
Alegra 18.07.
lucy 19.07.
LittleOne 19.07.
Suza 17.07.
Mrs. 21.07.
pixi 21.07.
anitram 21.07.
lunale 27.07.
Baby 27.07.
jana 31.07.
Termini:
Snelly 24.11.
Ssanja 05.12.
Jelena 05.12.
Boja 05.12.
Deeka 06.12.
Kruška 06.12.
Nina36 06.12.
Ninaleontina 08.12.
Mrs. 09.12.
Tonka 15.12.
anitram 20.12.
Suza 28.12. carski 20.12.
Jagoda 30.12.
IvaAvi 30.12.
dalmatinka 31.12.
Lady 16.01.
Neo 17.01.
LittleOne 21.01.
Gitta 24.01.
Lunale 30.01.
Pčelica 30.01.
Allegra 30.01. ?
Lucy 31.01.
Elica 31.01.
Ian 01.02.
Pixi 09.02.
ivona 09.02.
Teaa1 09.02.
Jana 11.02.
Zene moje, trebalo mi je 20 minuta da poporatim sto se sve dogadalo dok me nije bilo. :)
Mi smo danas napunili 10tt i ne mozemo docekat sljedeci pregled, tek za 2 tjedna :/ predugacka je ova pauza izmedu pregleda, za izluditi!
Konacno su mi prosle sve mucnine, cekam da se stolica jos izregulira al vise manje osjecam se odlicno :D
Pitanje..narucila sam se u petak za bojanje u frizerke. I sad me malo uhvatila panika- smijem li se uopce bojati?
Ja bi ti ipak pricekala s bojanjen bar do 12 tj..
Ja radin samo par povrsinskih pramenova svako 4-5 mj s obziron da san plava i nemam sijedih. U petak iden na pramenove, a sub ulazin u 16 tj.
Ima li jos neko osim mene ko se ne osjeca trudno? Mene ovo malo brine. 🤔
Ja bi ti ipak pricekala s bojanjen bar do 12 tj..
Ja radin samo par povrsinskih pramenova svako 4-5 mj s obziron da san plava i nemam sijedih. U petak iden na pramenove, a sub ulazin u 16 tj.
Ima li jos neko osim mene ko se ne osjeca trudno? Mene ovo malo brine. 🤔
Dalmatinka, ta sam!! da ne idem na uzv i ovo što nemam mjesečnicu rekla bih i da nisam trudna!! :D jel to dobar znak? hahahaha zato sam prvu trudnoću imala sve moguće simptome :D :D
I ja se osjećam netrudno. Čak sam se i doktorici žalila na šta se ona nasmijala i rekla zahvaljuj Bogu što nemaš nikakvih simptoma i da je to sve ok. Do 15 tt su me makar grudi bolile, i to mi je bio neki znak sad ni to 😀 ma ni neka hrana luda da mi naumpadne u pola noći, ništa 😕 samo što vidim ovaj svoj stomak i na njemu vidim razliku i to mi je 😕
I ja se osjećam netrudno. Čak sam se i doktorici žalila na šta se ona nasmijala i rekla zahvaljuj Bogu što nemaš nikakvih simptoma i da je to sve ok. Do 15 tt su me makar grudi bolile, i to mi je bio neki znak sad ni to 😀 ma ni neka hrana luda da mi naumpadne u pola noći, ništa 😕 samo što vidim ovaj svoj stomak i na njemu vidim razliku i to mi je 😕
Ti bar imas lip stomak i ocigledno je da si trudna...a ja bi ovaj stomak imala uvik kad se dobro najeden :( nmg docekat da bude ogroman 🤗
Ma ni mene vise ne boli grudi i cak izgledaju normalnije..to mi ne najvise cudno..
Gitta, a citam da je to sve normalno pa eto valjda je xD isto jedva cekan uzv da ja to provjerin haha
Mrs Besic jesi imala ti uzv priko stomaka? Ja mislin da bi meni iduci moga bit priko stomaka... mada nezz kako se onda legne na onu gadnu stolicu hahaha
bok cure, ni ja nemam neke posebne simptome, nisam više ni stalno gladna niti mi se gadi neka hrana, danas 18 tj. zanimljiv mi je ovaj moj trbuh, izgledam kao da sam se udebljala, kao da imam dva šlaufića, a između je uvucebi pupak, hoću reći da trbuh nije onako neprekidna zaobljena cjelina nego se na sredini uvlači.. ne znam kak bi to opisala drugačije, ako me razumijete..
Ti bar imas lip stomak i ocigledno je da si trudna…a ja bi ovaj stomak imala uvik kad se dobro najeden :( nmg docekat da bude ogroman 🤗
Ma ni mene vise ne boli grudi i cak izgledaju normalnije..to mi ne najvise cudno..
Gitta, a citam da je to sve normalno pa eto valjda je xD isto jedva cekan uzv da ja to provjerin haha
Mrs Besic jesi imala ti uzv priko stomaka? Ja mislin da bi meni iduci moga bit priko stomaka… mada nezz kako se onda legne na onu gadnu stolicu hahaha
Nisam još trebala bi sad kad budem išla na pregled u 20tt preko stomaka, al čula sam da se ne vidi baš lijepo preko stomaka ko što se vidjelo na vaginalnom sve fino 😕
a i meni nije jasno đe idu noge hahahah 😂😂😂 nek nas prosvijetle cure koje su već prošle 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji