Trenutno u Biogradu. Bit cu dva tjedna, prvo malo biograd pa do prijatelja na brac. I onda se nadam da cu uhvatit jos koji tjedan u 8. Gdje ti zivis? Ocito u dalmaciji ja sam inace Zg
Trenutno u Biogradu. Bit cu dva tjedna, prvo malo biograd pa do prijatelja na brac. I onda se nadam da cu uhvatit jos koji tjedan u 8. Gdje ti zivis? Ocito u dalmacijija sam inace Zg
Split
Prvo litovanje s muzem (tada momkom xD) je bilo u Biogradu. Imaju puno lipih uvala di nema bas puno ljudi pa se mos kupat u cistini 😂. Sad lipo uzivaj, iskupaj se i osuncaj da se mos preplanula setat na cvjetnom 😎😄
Bok cure, ja sam imala spontani, u ponedjeljak bila na kiretazi. Mazite trbuščiće i ljubite bebice kad rodite od nas. Šaljemo vam veliki viralni jug da sve prođe u najboljem redu.
Ajme Ian, uzasno mi je zao. Drzi se. Brzo se oporavi da sto prije mozes krenuti u nove pobjede
Ajme, jako me rastužila vijest o spontanom :( nadam se da ces se brzo oporaviti fizički i psihički!
Ian, tako mi je žao...jooj, nadam se da ćeš nam se brzo vratiti sa lijepim vijestima a sad ti želim brz oporavak... :*
Trudnice moje, da li vi kad se zakašljete ili kihnete, da li vas oštro presječe dole, mene da, i treba mi par sekundi da to prođe...stvarno čudan osjećaj...
a što se tiče ove teme dole i gore hehehe, u osmom mj trudnoće sam odselila za njem, i hvalim boga na tome, bar što se tiče vođenja trudnoće i poroda.. evo moj primjer: iz knina sam, partner ne može ući, osim ako puno moliš, nemamo privatnog gin, za sve idemo u st, ši ili zg, zd.. sve pretrage moramo ići u bolnicu jer naša ginekologica samo briseve vadi, a npr.šećer i sve kompliciranije ideš dalje..svi koju su imali porod u kninskoj bolnici a koje ja znam su bili prosječno zadovoljni, o stručnosti doktora neću ulaziti, mojoj mami su ostavili komad posteljice koje se upalilo nakon mjesec dana, skoro nije umrla, izgubila mlijeko zbog toga...itd...ovdje gore pod navodnike, sve je obrnuto, partner uvijek može ući, suvremena oprema i sve pretrage ali baš sve obavlja moja ginekologica, nigdje ne moram ići, ne muče te pred kraj trudnoće vađenjem plodne vode ako preneseš, to se ovdje ne radi, a da ne pričam o rodilištu, bilo mi je ko u hotelu sa 5 zvjezdica, nije mi se dalo ići kući :D
vjerovatno je u st ili zg bolje, vjerujem! ali dođite u knin pa ćete i vi poželiti gore hehehehe
Ian, tako mi je žao…jooj, nadam se da ćeš nam se brzo vratiti sa lijepim vijestima a sad ti želim brz oporavak… :*
Trudnice moje, da li vi kad se zakašljete ili kihnete, da li vas oštro presječe dole, mene da, i treba mi par sekundi da to prođe…stvarno čudan osjećaj…
a što se tiče ove teme dole i gore hehehe, u osmom mj trudnoće sam odselila za njem, i hvalim boga na tome, bar što se tiče vođenja trudnoće i poroda.. evo moj primjer: iz knina sam, partner ne može ući, osim ako puno moliš, nemamo privatnog gin, za sve idemo u st, ši ili zg, zd.. sve pretrage moramo ići u bolnicu jer naša ginekologica samo briseve vadi, a npr.šećer i sve kompliciranije ideš dalje..svi koju su imali porod u kninskoj bolnici a koje ja znam su bili prosječno zadovoljni, o stručnosti doktora neću ulaziti, mojoj mami su ostavili komad posteljice koje se upalilo nakon mjesec dana, skoro nije umrla, izgubila mlijeko zbog toga…itd…ovdje gore pod navodnike, sve je obrnuto, partner uvijek može ući, suvremena oprema i sve pretrage ali baš sve obavlja moja ginekologica, nigdje ne moram ići, ne muče te pred kraj trudnoće vađenjem plodne vode ako preneseš, to se ovdje ne radi, a da ne pričam o rodilištu, bilo mi je ko u hotelu sa 5 zvjezdica, nije mi se dalo ići kući :D
vjerovatno je u st ili zg bolje, vjerujem! ali dođite u knin pa ćete i vi poželiti gore hehehehe
Mene presiječe tako al iznad pupka. Isto mi je i ako se protegnem na prste da nešto dohvatim, il kad ležim na leđima, il kad sjedim pa se okrenem npr lijevo da nešto dohvatim, baš neugodna bol 😕 valjda nije ništa strašno, baš trebam pitat dokt jer se od skoro to počelo dešavat.
Da tako i meni, okrenem se presječe, brže hodam presječe...i ja ću baš svoju pitat, ajde koja prije pita nek javi 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji