Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Srpanj 2017. 18:00

Veceras prvo trackanje 😍😍😍
    Cestitan svima na uspjesnim pregledima 🤗
    Ja nikad ne stojin vise od 10-15 min (privatnik). Nisan zahtjevan pacijent. Ako je sve uredu neman sta pitat i iden ca. A do sad je hvala Bogu sve bilo dobro. 😊
    Nadan se da je iduci pregled (jos 9 dana 😍😍) priko stomaka i da cemo saznat spol da mogu smisljat imena haha.. na sljedecem cu trazit 4D jer cu bit u 21 tj tako da i muz moze ic na uzv gledat svoje remek djelo haha 😂

Jana78
    05. Srpanj 2017. 19:18

Ajme nema me 2 dana i ovdje se svašta izdogađalo.. Heheh
    Ugl dobrodošla nova curka! Sve je svima super to sam zapamtila.. neka je, bas mi je drago! 
    Ivona tebe sam zapamtila jer smo isto trudne, čak nam je isto velika beba,20,7mm.. meni je na jednom kalendaru rekla 9.02., na drugom 11.02. I rekla je nek ipak bude 11.02.
    Ja isto mislim da ako sve bude ok na mini anomaly u da probir necu ni Radit..
    Ja se itekako osjecam trudno, umorna sam ko pas.. nesanica samo takva! Cula sam da je drugo tromjesječje puno lakše i da se tek tad uživa! Jedva cekam!

05. Srpanj 2017. 19:30

Jana78

Ajme nema me 2 dana i ovdje se svašta izdogađalo.. Heheh
    Ugl dobrodošla nova curka! Sve je svima super to sam zapamtila.. neka je, bas mi je drago!
    Ivona tebe sam zapamtila jer smo isto trudne, čak nam je isto velika beba,20,7mm.. meni je na jednom kalendaru rekla 9.02., na drugom 11.02. I rekla je nek ipak bude 11.02.
    Ja isto mislim da ako sve bude ok na mini anomaly u da probir necu ni Radit..
    Ja se itekako osjecam trudno, umorna sam ko pas.. nesanica samo takva! Cula sam da je drugo tromjesječje puno lakše i da se tek tad uživa! Jedva cekam!

Lakse je al umor je sve veci haha.. mada ga ja ni ne dozivljavan ko simptom. Mi dalmatinci smo uvik umorni nama je to prirodno stanje 😂😂😂
     al je def osjecaj puno bolji 😍 

snjezeee
    05. Srpanj 2017. 21:25

Drage zene da se i mi prijavimo :)
    Prva trudnoca, 11+1, termin 24.01.2018
    U petak 7.7 nas ceka 3 pregled.
    Malo sam citala komentare no ne stigoh sve da procitam, uglavnom da podijelim svoje iskustvo. U 1 mjesecu sam imala biokemijsku trudnocu, do tada bila sigurna da zbog PCOS ne mogu imati djecu, no uz testove ovulacije evo uspjeli. Partner mi ne Njemac i trenutno zivimo u Njemackoj, i moram priznati da mi uzasno drago sto ne moram sve ovo prolaziti dok nas dole. Nakon pozitivnog testa dr odmah narucio pregled da vidi jel ok, da nije vanmatericna i sl, kontrola nakon 2 tjedna da prati rast, i opet sad nakon 3 tjedna. Partner je uvijek samnom na pregledu, bez obzira sto je vaginalni uz,sve pretrage (krv, urin itd) rade u ordinaciji pa nema hodanja tamo-vamo. Sve u svemu super.
    Sto se tice simptoma mucnina me zeza svaki dan poslijepodne ali srecom nema povracanja, a najvise me muce akne :( kao da sam tinejdžer.

neo
    05. Srpanj 2017. 21:58

Cure, koje vitamine trosite sada? Ja sam jucer prestala sa folacinom i danas kupila ove.

Ima skoro sve sastojke kao elebaby

url=https://lilypie.com]

05. Srpanj 2017. 22:11

neo

Cure, koje vitamine trosite sada? Ja sam jucer prestala sa folacinom i danas kupila ove.
    Ima skoro sve sastojke kao elebaby

Ja san elebaby..pujj xD ogromne su... al ja to pijen svako 3-4 dana.. 

05. Srpanj 2017. 22:21

snjezeee

Drage zene da se i mi prijavimo :)
    Prva trudnoca, 11+1, termin 24.01.2018
    U petak 7.7 nas ceka 3 pregled.
    Malo sam citala komentare no ne stigoh sve da procitam, uglavnom da podijelim svoje iskustvo. U 1 mjesecu sam imala biokemijsku trudnocu, do tada bila sigurna da zbog PCOS ne mogu imati djecu, no uz testove ovulacije evo uspjeli. Partner mi ne Njemac i trenutno zivimo u Njemackoj, i moram priznati da mi uzasno drago sto ne moram sve ovo prolaziti dok nas dole. Nakon pozitivnog testa dr odmah narucio pregled da vidi jel ok, da nije vanmatericna i sl, kontrola nakon 2 tjedna da prati rast, i opet sad nakon 3 tjedna. Partner je uvijek samnom na pregledu, bez obzira sto je vaginalni uz,sve pretrage (krv, urin itd) rade u ordinaciji pa nema hodanja tamo-vamo. Sve u svemu super.
    Sto se tice simptoma mucnina me zeza svaki dan poslijepodne ali srecom nema povracanja, a najvise me muce akne :( kao da sam tinejdžer.

Kod nas "dole" isto mozes radit sve pretrage u poliklinikama al eto mi "sirotinja" radije uzmemo uputnicu od soc gin pa odradimo to besplatno ;)
    Isto tako idemo na uzv i pratimo rast diteta ;)
     Ko zeli, uvik moze naglasit da zeli partnera na pregledu. Sasvim osobna stvar pojedinca. 😉

LittleOne
    05. Srpanj 2017. 22:31

Ja pijem od natural wealtha al isto ne svaki dan. Samo kad procjenim da sam se prenezdravo hranila 
    Danas dosla na more, odlicno je kad se mozes malo okupat i ohladit. Ljubomorna na sve koji zive dole

LittleOne
    05. Srpanj 2017. 22:33

Potvrdujem da partner moze bit, mene i soc i privatna pitaju jel partner sa mnom i hoce li uc

05. Srpanj 2017. 22:41

LittleOne

Potvrdujem da partner moze bit, mene i soc i privatna pitaju jel partner sa mnom i hoce li uc

Tako je 😉
    Di si na moru?
    Ja san stvarno zahvalna sta zivin na moru jer iman skoliozu i osjecan se preporodeno kad plivan. Pogotovo sad u trudnoci... al mana je sta nakon puno kupanja ogladnis pa pojedes cili frizider 😂 tako da nemas sta bit ljubomorna sve to ima svoje mane i vrline 😂😁😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.