Zenice moje, ko ce popamtit sve sta ste vi pisale 😂
Znaci, Besicka! Pa predivna si, bas zracis sva! 😘
Gitta, sretno na pregledu i javi nam!!! Ostalim curama sto su imale preglede, cestitam :)))
Herpes na ustima nije opasan, ja sam mu sklona na usni cim zahladi zimi ili dobijem fibru ili sto si sama rekla, kad mi zubar iziritira i razvuce kut usne... uglavnom, to nije onaj herpes koji moze biti dole, ti dole su valjda opasni.
Hematom, ne jedan nego cak vise njih + 2 mioma je imala moja prija u prosloj trudnoci, mirovanje u pocetku, bilo je krvarenja tu i tamo ali to su oni krvarili sta je dobro. Tokom trudnoce sve nestalo osim naravno mioma ali sve je u re
du i decko ce za koji dan slavit prvi rodjic a mama je opet u rudna i u 19 tt :) ako te to ne ohrabri, ne znam sto ce 😉 Carski sam i ja imala 10.6. Lani (a i ova mama koju sam spominjala s hematomima i miomima), za trudnocu ti nije rano ako ti je savvunutra fino zarastao, meni ga je ginic jos nakon 6-7 mjeseci pregledao i bio je ok al mi je rekao da sacekam jos bar 3-4 miseca sa novom trudnocim, tako je i bilo :)
Hvala Lunale 😊💖
Dobro je, znači dobro mi je rečeno da nije ništa opasno huh 😌 nije sve jedno, tako neka glupost baš isprepada.
Cure koje su danas imale pregled, kako je proslo? Ja sutra napokon idem, ne mogu docekat...
url=https://lilypie.com]
Gitta kad je pregled? Sritno 😘
Paula ne brigaj bit ce sve ok. To ti je tako rekla cisto da te prisili da sta vise mirujes dok se ne povuce 😉
Pozdrav svima, nadam se da primate jednu novu, meni je termin 29.12, za sada sve super, slijedeći pregled 24.7... 😊💖
Ja nikako da se javim. Pregled bio 26.06., čuli smo otkucaje :) Od sutra sam u 8om tjednu. Mučnine su se pojačale, nikako da si pronađem nešto od hrane ili pica sto bi mi pomoglo. Svaki dan je drugačiji...Bradavice su mi isto bolne i nekako su se proširile. Ako imate koji prijedlog, dobrodošao je :)
Idući pregled 27.07.
Pozdrav svima, nadam se da primate jednu novu, meni je termin 29.12, za sada sve super, slijedeći pregled 24.7…😊💖
Naravno da primamo, dobrodosla 😊
Baby 90, pricale smo dosta na tu temu..svak ima nesto svoje..meni su pomagali slani stapici i slane ribice.
Za bradavice su cure predlozile ulje iz dm-a cini mi se..okreni koju stranicu unazad pa izvizitaj o cemu se tocno radi ;)
Fals mame malo mi je lakse...ali opet nije mi svejedno...samo da bude sve uredu
bok cure, evo da se javim malo stalno vas pratim i jako su lijepi trbuscici svima. i koj se malo nazire, sutra sam tocno 13 tj i narucena ujutro na mini anomaly scan i probir. Jeste i vi to radile? Nadam se da cu mozda vec vidjeti spol? U svakom slucaju javim iskustva, pozdrav svima
Hej cure evo mene sa prengleda, sve je ok danas sam 8+4 a bebica je koji dan po ultrazvuku veca. Termin je 9.2. Srce lipo kuca i velicina bebe je 20.76 mm. Mene mucnine satrale ne znam sta cu sve sto mi dode pod ruku stavljam usta ne bi li se to nekako umirilo, bas me izluduje. Ako ima koja neki prijedlog dobro bi doslo.
Sortiraj odgovore
Najstariji