Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Srpanj 2017. 00:12

Mrs. Bešić

Cure pomoć! Pojavio mi se herpes na usni 😑 ne znam šta da radim dal da idem sutra doktoru opšte prakse jer mi je ginekolog na godišnjem il herpes nije opasan za bebu?? Dal se vama pojavljivao u trudnoći? U subotu sam skidala kamenac sa zubi, i mislim da se zbog toga i pojavila ranica od trpanja onih ruku 😕

Ja bi na tvom mistu sad stavila pastu za zube na herpes i ujutro isla u ljekarnu pitat imaju li nesto pogodno za trudnice. Izguglaj mozda nadjes nesto sta su druge trudnice koristile

• Teaa1
    04. Srpanj 2017. 05:45

Jooj cure predivne ste s trbusicicima..jedva cekam da se i moj pocne nazirat, ja sam samo nekako natecena! Nemogu docekat sljedeci pregled za 2 tjedna, jedino sto sam obavila urinokulturu i to je bilo sterilno hvala Bogu! Bas sam citala da su vam cicke i bradavice natecene, ja ih dotaknut nemogu hahah, znaci mazanje uljem!? Mrs Besic odlican lijek za herpes rezanj cesnjaka ..odrezes i stavis na herpes svakih par sati i proci ce ti za 2 dana! Dal utjece na trudnocu to neznam, al znak herpesa ti je slab imunitet! 

Gitta
    04. Srpanj 2017. 11:07

Joj bešićka to ti ne znam pomoći, nikada nisam imala herpes, znam da je opasan za bebu kad rodiš, onda je bolje stavljati poveze i ne ljubit dijete. Odi ti pitaj doktora. I baj d vej predivna si trudnica!! 😍😍
    Tea super za nalaz! Ja danas idem na svoj drugi pregled!! Jeeej! Ne mogu dočekati više!! 😊😊

Mlada mama 😀
    04. Srpanj 2017. 11:12

Gitta

Macerat od smilja- smilje i maslinovo, nema ništa bolje!! E sad smiju li trudnice, mislim da da, jer ne vidim ništa štetno u tome.
    Pčelica i jana sretno sutra na pregledima!! Javite nam kako je prošlo!!
    Evo i moj stomačić, vidim da se i vi slikavate pa hajd da malo i ja, sorry iza na neredu, ja i mališa se taman bili probudili hihihi 😘 😘

Drugo djete ti ima godinu i 2 tjedna? Onda je rodjen/a kad i moj sin (14.06.2016)bar isti tjedan dan vise manje

Mlada mama 😀
    04. Srpanj 2017. 11:18

Mame hel imala koja od vas hematom u trudnoci? 
    Ja sam sa ovom trudnocom maaaloo uranila...imala sam carski prosle godine(14.06.) I danas me bolio rez odnosno ne rez nego u tom djelu eli...
    I banem kod ginekologice da vidim sto je.i kaze bebica uredu ali pored gestaciske vrecice hematom.nije veliki,dovila sam duphaston tablete 3puta 1 dnevno ,i mirovanje.
    Kaze da ce se vjerovatno povuc al da je sad veca sansa za spontani,i ja sad cila isprepadana i neznam ni ja sto ne,jel imao ko iskustvo kakvo?

Mrs. Bešić
    04. Srpanj 2017. 11:59

Paula Pešušić

Mame hel imala koja od vas hematom u trudnoci?
    Ja sam sa ovom trudnocom maaaloo uranila…imala sam carski prosle godine(14.06.) I danas me bolio rez odnosno ne rez nego u tom djelu eli…
    I banem kod ginekologice da vidim sto je.i kaze bebica uredu ali pored gestaciske vrecice hematom.nije veliki,dovila sam duphaston tablete 3puta 1 dnevno ,i mirovanje.
    Kaze da ce se vjerovatno povuc al da je sad veca sansa za spontani,i ja sad cila isprepadana i neznam ni ja sto ne,jel imao ko iskustvo kakvo?

Draga Paula, ja nemam ličnog iskustva s hematomom ali imam dvije prijateljice kojima je isto rečeno što i tebi, ista terapija i mirovanje. Hematom je nestao nakon 10ak dana, sad mali dječačić ima godinicu, a druga prijateljica je u drugom tromjesječju čak nije ni krvarila hematom je samo nestao. Nadam se da sam te bar malo utješila, i držim fige da nestane 💖

Mrs. Bešić
    04. Srpanj 2017. 12:02

Drage cure hvala vam na savjetima, stavljala sam kaladont i propolis na herpes i malo je bolje. Posavjetovala sam se sa farmaceutom šta da uzmem, i rekla mi je uz to da herpes nije opasan pogotovu ne u drugom tromjesječju i ako sam prije bila zaražena da nije prvi put u trudnoći, i da mi je samo imunitet opao. Malo sam se smirila 😊😄

LittleOne
    04. Srpanj 2017. 12:15

Ja sam imala hematom, prosao do iduceg pregleda :) 

Gitta
    04. Srpanj 2017. 12:22

Paula Pešušić

Gitta

Macerat od smilja- smilje i maslinovo, nema ništa bolje!! E sad smiju li trudnice, mislim da da, jer ne vidim ništa štetno u tome.
    Pčelica i jana sretno sutra na pregledima!! Javite nam kako je prošlo!!
    Evo i moj stomačić, vidim da se i vi slikavate pa hajd da malo i ja, sorry iza na neredu, ja i mališa se taman bili probudili hihihi 😘 😘

Drugo djete ti ima godinu i 2 tjedna? Onda je rodjen/a kad i moj sin (14.06.2016)bar isti tjedan dan vise manje

I moj je rođen 14.06. 😁😁😁😁
    A za hematom stvarno ne znam ali pokušaj se ne brinuti, znam da je lako reći ali pokušaj!! Bit će sve uredu!! 😘😘😘😘

• anitrammm
    04. Srpanj 2017. 12:59

Ja sam imala hematom, te mi je dr. rekla da ona danas s tom kvalitetom uzv svakoj ženi moze naći hematom. Manji veći, ovdje ondje. Jajašce kad se ugnježđuje u maternicu je parazit i jede stijenku maternice te tako nastane hematom. Ja sam čak i jako prokrvarila u 9 tt, doslovno sam mislila da je sve otišlo, ali s bebom je bilo sve ok. Bitno je da mirujes, ali ne u smislu da ne digneš jušnu žlicu. Nemoj se naprezati, tesko dizati, bebu ne dizi, nemoj dugo hodati, zuriti. Sve ce biti u redu. U 10tt je jos uvijek bio hematom, čak se i povećao za razliku od 9 tt kad je prokrvario, a u 14tt na kontroli ga nije bilo. Posusio se i razgradio

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.