Cure pomoć! Pojavio mi se herpes na usni 😑 ne znam šta da radim dal da idem sutra doktoru opšte prakse jer mi je ginekolog na godišnjem il herpes nije opasan za bebu?? Dal se vama pojavljivao u trudnoći? U subotu sam skidala kamenac sa zubi, i mislim da se zbog toga i pojavila ranica od trpanja onih ruku 😕
Ja bi na tvom mistu sad stavila pastu za zube na herpes i ujutro isla u ljekarnu pitat imaju li nesto pogodno za trudnice. Izguglaj mozda nadjes nesto sta su druge trudnice koristile
Jooj cure predivne ste s trbusicicima..jedva cekam da se i moj pocne nazirat, ja sam samo nekako natecena! Nemogu docekat sljedeci pregled za 2 tjedna, jedino sto sam obavila urinokulturu i to je bilo sterilno hvala Bogu! Bas sam citala da su vam cicke i bradavice natecene, ja ih dotaknut nemogu hahah, znaci mazanje uljem!? Mrs Besic odlican lijek za herpes rezanj cesnjaka ..odrezes i stavis na herpes svakih par sati i proci ce ti za 2 dana! Dal utjece na trudnocu to neznam, al znak herpesa ti je slab imunitet!
Joj bešićka to ti ne znam pomoći, nikada nisam imala herpes, znam da je opasan za bebu kad rodiš, onda je bolje stavljati poveze i ne ljubit dijete. Odi ti pitaj doktora. I baj d vej predivna si trudnica!! 😍😍
Tea super za nalaz! Ja danas idem na svoj drugi pregled!! Jeeej! Ne mogu dočekati više!! 😊😊
Macerat od smilja- smilje i maslinovo, nema ništa bolje!! E sad smiju li trudnice, mislim da da, jer ne vidim ništa štetno u tome.
Pčelica i jana sretno sutra na pregledima!! Javite nam kako je prošlo!!
Evo i moj stomačić, vidim da se i vi slikavate pa hajd da malo i ja, sorry iza na neredu, ja i mališa se taman bili probudili hihihi 😘 😘
Drugo djete ti ima godinu i 2 tjedna? Onda je rodjen/a kad i moj sin (14.06.2016)bar isti tjedan dan vise manje
Mame hel imala koja od vas hematom u trudnoci?
Ja sam sa ovom trudnocom maaaloo uranila...imala sam carski prosle godine(14.06.) I danas me bolio rez odnosno ne rez nego u tom djelu eli...
I banem kod ginekologice da vidim sto je.i kaze bebica uredu ali pored gestaciske vrecice hematom.nije veliki,dovila sam duphaston tablete 3puta 1 dnevno ,i mirovanje.
Kaze da ce se vjerovatno povuc al da je sad veca sansa za spontani,i ja sad cila isprepadana i neznam ni ja sto ne,jel imao ko iskustvo kakvo?
Mame hel imala koja od vas hematom u trudnoci?
Ja sam sa ovom trudnocom maaaloo uranila…imala sam carski prosle godine(14.06.) I danas me bolio rez odnosno ne rez nego u tom djelu eli…
I banem kod ginekologice da vidim sto je.i kaze bebica uredu ali pored gestaciske vrecice hematom.nije veliki,dovila sam duphaston tablete 3puta 1 dnevno ,i mirovanje.
Kaze da ce se vjerovatno povuc al da je sad veca sansa za spontani,i ja sad cila isprepadana i neznam ni ja sto ne,jel imao ko iskustvo kakvo?
Draga Paula, ja nemam ličnog iskustva s hematomom ali imam dvije prijateljice kojima je isto rečeno što i tebi, ista terapija i mirovanje. Hematom je nestao nakon 10ak dana, sad mali dječačić ima godinicu, a druga prijateljica je u drugom tromjesječju čak nije ni krvarila hematom je samo nestao. Nadam se da sam te bar malo utješila, i držim fige da nestane 💖
Drage cure hvala vam na savjetima, stavljala sam kaladont i propolis na herpes i malo je bolje. Posavjetovala sam se sa farmaceutom šta da uzmem, i rekla mi je uz to da herpes nije opasan pogotovu ne u drugom tromjesječju i ako sam prije bila zaražena da nije prvi put u trudnoći, i da mi je samo imunitet opao. Malo sam se smirila 😊😄
Macerat od smilja- smilje i maslinovo, nema ništa bolje!! E sad smiju li trudnice, mislim da da, jer ne vidim ništa štetno u tome.
Pčelica i jana sretno sutra na pregledima!! Javite nam kako je prošlo!!
Evo i moj stomačić, vidim da se i vi slikavate pa hajd da malo i ja, sorry iza na neredu, ja i mališa se taman bili probudili hihihi 😘 😘
Drugo djete ti ima godinu i 2 tjedna? Onda je rodjen/a kad i moj sin (14.06.2016)bar isti tjedan dan vise manje
I moj je rođen 14.06. 😁😁😁😁
A za hematom stvarno ne znam ali pokušaj se ne brinuti, znam da je lako reći ali pokušaj!! Bit će sve uredu!! 😘😘😘😘
Ja sam imala hematom, te mi je dr. rekla da ona danas s tom kvalitetom uzv svakoj ženi moze naći hematom. Manji veći, ovdje ondje. Jajašce kad se ugnježđuje u maternicu je parazit i jede stijenku maternice te tako nastane hematom. Ja sam čak i jako prokrvarila u 9 tt, doslovno sam mislila da je sve otišlo, ali s bebom je bilo sve ok. Bitno je da mirujes, ali ne u smislu da ne digneš jušnu žlicu. Nemoj se naprezati, tesko dizati, bebu ne dizi, nemoj dugo hodati, zuriti. Sve ce biti u redu. U 10tt je jos uvijek bio hematom, čak se i povećao za razliku od 9 tt kad je prokrvario, a u 14tt na kontroli ga nije bilo. Posusio se i razgradio
Sortiraj odgovore
Najstariji