Ajme mene isto presjece kad kihnem. Al sad kad skuzim da cu kihnut stisnem misice dole, trbuh i sta sve vec ima dole i onda ne zaboli
Ian bas mi je zaj.. nadala san se da nece vise bit takvih vijesti :( nadan se da neces dugo cekat na iduci plus 😘
Ian, znam da nema tih rijeci utjehe, samo drzi se... uzasno mi je zao, uzasno! 😢 Ocekujemo da nam se javis uskoro sa lijepim vijestima!
Nova, dobrodosla nam!
Gitta, mene presice kad kihnem dole livo, ko jajnik il sta je i uzasno ostra bol al sam jos u proslo trudnoci skuzila da mi se to desi samo ako sam na boku pa kad mi doje kihnit, brzo ustanem u uspravan polozaj.
Mi jucer isle malo na vikendicu, do nedilje pa evo, da vam vadimo malo mast...
Ian, znam da nema tih rijeci utjehe, samo drzi se… uzasno mi je zao, uzasno! 😢 Ocekujemo da nam se javis uskoro sa lijepim vijestima!
Nova, dobrodosla nam!
Gitta, mene presice kad kihnem dole livo, ko jajnik il sta je i uzasno ostra bol al sam jos u proslo trudnoci skuzila da mi se to desi samo ako sam na boku pa kad mi doje kihnit, brzo ustanem u uspravan polozaj.
Mi jucer isle malo na vikendicu, do nedilje pa evo, da vam vadimo malo mast…
Predobro je. Di je ovo?
Jesi ti ono rekla da si isto negdi iz Dalmacije il san ja nesto pobrkala 😂
Belle84 u pon sam trebala popiti zadnja 2 sumameda i nisam ih popila, jer sam prošla dva puta umirala od bolova u želudcu cijeli dan, preznojavala sam se. Stalno su mi kroz glavu prolazile rijeci od dr.:" Pokušat ćemo sumamedom, ali najvjerojatnije nećemo nista riješiti." Sama sam odlučila da to mučenje uopce nije dobro, uz to mi je imunitet pao, dobila sam ogromnu aftu na grlu. Kupit cu čaj od breze i njega pijuckati.
Imali smo i odnose bez zaštite. Iskreno, umorila sam se od strepnje, straha i razmišljanja. 21.7.idem na kontrolu i tad ćemo ponoviti bris. Nisam jos ni urinokulturu napravila, niti šećer provjerila. To cu kroz 10-ak dana, kako ne bi od antibiotika bio lažan dobar nalaz. Jesi ti ponovila bris?
Mene isto presiječe nešto u trbuhu, najčešće kad sam na wc i brišem se 😂 Kao da me zategne trbušni mišić. Očito je da je normalno, kad nam je većini tako 🙈
Bas sam smotana, stalno nešto zaboravim, očito ste vec primjetile da ne znam kratku poruku napisati 😂
Lunale ovo je prava razglednica s mora. Bas vam je lijepo, uživajte!
Sortiraj odgovore
Najstariji