Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Srpanj 2017. 10:36

ivona0704

Jutro cure evo mene opet ko padobranac, vidim da mrve male rastu i pomalo se vidi trudnoca, ja isto jedva cekam da se moj pocbe vidit jer mi je ostalo koje kilo od prije pa samo oblo izgledam 😬 . Ja sam bila sebi napravila miks ulja za mazanje od domaceg maslinova ulja, bademovog ulja i cisti vitamin E,dodala sam malo etericnog ulja da ne smrdim bas i na porodu doslovno sam dobila par strija a skolna sam inace strijama. A dobila sam +19 kg to sam vagana prije poroda. Taj miks mi je ocito bio pun pogodak jer samo mi je stomak rasta i bio je ogromnih dimemzija. Mislim da cu opet taj miks smikast. I jedna cudnovata stvar mi se dogada a ti je da mi je jedna bradavica potamnika a druga nije i ta tamna je malo natecena. Ima li neko nesto slicno. Kad se pogledam u ogledalo uvati me smij jer izgleda stavrno smjesno. Da me nije sramota uslikala bi pa bi vam postala. A vidim da ima cura sa bolovima u stomaku vise i nize ja sam to sve do prije neki dan imala i vec par dana mi se smirilo tako da je to vjerovatno sve normalno jer sad kad se nesto cudno mi dogodi samo sebi kaze da sam u "drugom stanju" 😃. Malo sam vas udavila al radim popodne pa sam uzela koji minut za sebe i da vam se javim.

Meni su bradavice show..uvik razlicite. Jedna bude ljubicasta jedna crvena jedna uvucena druga ispupcena i tako stalno haha rijetko kad ih uvatin u istom stanju 😂 evo sad me desna cese 😂
    Janaa sritno jedva cekan izvjesce 😎

• anitrammm
    03. Srpanj 2017. 12:51

Evo i mene, malo smo putovali preko vikenda i mob mi je bio sto dalje od mene 🙈. 
    Dalmatinka Ja sam si napravila (tj.jos čekam da bude gotovo) maslinovo, mrkva i zeleni orasi. To za more i sunčanje, pokupi miris zelenih oraha, tako da nije strašno. Znaci ne po trbuhu i licu? 
    Sto se bradavica tiče, babylove ulje za bradavice mi je pomoglo, manje su osjetljive. 🎉🎉
    Bolovi u trbuhu mislim da su normalni, jedino jaki bolovi, intenzivna probadanja, sto bi ukazivalo na kontrakcije nisu ok, tad se javiti dr. Tak su meni bar rekli nakon onog krvarenja. Moram i ja uslikati svoj trbuh, ali sam se sad bas fino najela 😂
    Jel imate problema s padom šećera, niskim tlakom? Mene čim ne jedem 2,3h lupi tresavica, srce nabija, hladan znoj, mantanje 😞

Mrs. Bešić
    03. Srpanj 2017. 12:56

ivona0704

Jutro cure evo mene opet ko padobranac, vidim da mrve male rastu i pomalo se vidi trudnoca, ja isto jedva cekam da se moj pocbe vidit jer mi je ostalo koje kilo od prije pa samo oblo izgledam 😬 . Ja sam bila sebi napravila miks ulja za mazanje od domaceg maslinova ulja, bademovog ulja i cisti vitamin E,dodala sam malo etericnog ulja da ne smrdim bas i na porodu doslovno sam dobila par strija a skolna sam inace strijama. A dobila sam +19 kg to sam vagana prije poroda. Taj miks mi je ocito bio pun pogodak jer samo mi je stomak rasta i bio je ogromnih dimemzija. Mislim da cu opet taj miks smikast. I jedna cudnovata stvar mi se dogada a ti je da mi je jedna bradavica potamnika a druga nije i ta tamna je malo natecena. Ima li neko nesto slicno. Kad se pogledam u ogledalo uvati me smij jer izgleda stavrno smjesno. Da me nije sramota uslikala bi pa bi vam postala. A vidim da ima cura sa bolovima u stomaku vise i nize ja sam to sve do prije neki dan imala i vec par dana mi se smirilo tako da je to vjerovatno sve normalno jer sad kad se nesto cudno mi dogodi samo sebi kaze da sam u "drugom stanju" 😃. Malo sam vas udavila al radim popodne pa sam uzela koji minut za sebe i da vam se javim.

I kod mene je jedna bradavica uvećana i tamna, a druga svjetla i ista ko i prije trudnoće. I dojka mi je jedna uvećana a druga meh 😑 

Mrs. Bešić
    03. Srpanj 2017. 12:58
    Evo i mog velikog stomaka
    Evo i mog velikog stomaka

03. Srpanj 2017. 13:12

Mrs. Bešić

ivona0704

I kod mene je jedna bradavica uvećana i tamna, a druga svjetla i ista ko i prije trudnoće. I dojka mi je jedna uvećana a druga meh 😑

Preeedivan ti jeeee 😍😍😍😍😍
    Meni su isto skroz razlicite i liva mi je veca xD a pa stas..mozda se dojenjem izjednace 😂
    Anitram daa, izbjegaji lice i stomak ostalo trackaj i suncaj se 🤗🤗 cak puno trudnica pokriva stomak pareom za vrime suncanja
    Inace, ja isto iman nizak tlak i gin je reka da nije strasno. Strasan je visoki tlak.
     2, 3h??? Ja svako po ure nesto zvacem hahahah 😂😂
    Ajd slikaj kad se lipo sve slegne da vidimo i tvoj 😊

Jana78
    03. Srpanj 2017. 13:24

Uuuu Besic tebi se bas lijeeeepo vidi! 😍
    Anitaaam super da je ulje za bradavice pomoglo, drago mi je!!

Evo mene s pregleda! Sve je super hvala Bogu, vidjela i glavicu i nožice i ručice, i bebica ih je mrdala.. nisam igla vjerovat, bas neopisiv osjećaj.. iako mi je jos nestvarno da se sve to dešava u meni.. srčeko kuca 170.. 20.7mm smo veliki! Izgubila sam 1kg, sto je dobro jer sam mislila da sam puno vise.. ovih dana mi se popravlja apetit pa ce to sve doc na svoje! 
    Dobila sam mg kapsule 400 da malo reguliran probavu  i moram pazit na slatko jer mi je glukoza 5,87 a kao do 5 bi trebala biti, ali tako i tako mi se ne jede sad bas slatko a inače sam samo na tome živjela, vjerojatno je zato i povećana.
    Pitala sam za smilje i maslinovo rekla je bez problema! 
    Termin je 11.02 ipak, tu negdje je rekla.. 
    iduci pregled 31.07.anomaly scan kod dr.kosa, zanima me u kojem tjednu ste ga vi radile koje ste ga radile?

Mrs. Bešić
    03. Srpanj 2017. 13:37

Jana78

Evo mene s pregleda! Sve je super hvala Bogu, vidjela i glavicu i nožice i ručice, i bebica ih je mrdala.. nisam igla vjerovat, bas neopisiv osjećaj.. iako mi je jos nestvarno da se sve to dešava u meni.. srčeko kuca 170.. 20.7mm smo veliki! Izgubila sam 1kg, sto je dobro jer sam mislila da sam puno vise.. ovih dana mi se popravlja apetit pa ce to sve doc na svoje!
    Dobila sam mg kapsule 400 da malo reguliran probavu i moram pazit na slatko jer mi je glukoza 5,87 a kao do 5 bi trebala biti, ali tako i tako mi se ne jede sad bas slatko a inače sam samo na tome živjela, vjerojatno je zato i povećana.
    iduci pregled 31.07.anomaly scan kod dr.kosa, zanima me u kojem tjednu ste ga vi radile koje ste ga radile?

Tako mi je drago da je sve uredu, da tako i ostane 💖 a stvarno najljepši osjećaj na svijetu je kad vidiš svoju malu mrvicu kako se kreće 😊😊

03. Srpanj 2017. 13:59

Jana78

Dobila sam mg kapsule 400 da malo reguliran probavu i moram pazit na slatko jer mi je glukoza 5,87 a kao do 5 bi trebala biti, ali tako i tako mi se ne jede sad bas slatko a inače sam samo na tome živjela, vjerojatno je zato i povećana.

Bas mi je drago da je sve uredu 😍
    Meni je radjen u 13. Tj

• anitrammm
    03. Srpanj 2017. 14:00

Mrs.Besic trbuščić ti je 😍😍😍, a i ti si predivna trudnica. 
    Jana, ja sam radila anomaly sa 10 tt, zatim sa 14 tt i slijedeći mi je sa 18 tt, isto u ginekosu. 
    Sa 10 tt smo gledali prstiće, mozak, trbuh je bio jos otvoren pa se to nešto mjerilo, sa 14 tt smo detaljnije organe, a sa 18 tt ćemo skroz detaljno srce. 
    Evo i moj bušek: 

Mrs. Bešić
    03. Srpanj 2017. 15:01

anitrammm

Mrs.Besic trbuščić ti je 😍😍😍, a i ti si predivna trudnica.
    Jana, ja sam radila anomaly sa 10 tt, zatim sa 14 tt i slijedeći mi je sa 18 tt, isto u ginekosu.
    Sa 10 tt smo gledali prstiće, mozak, trbuh je bio jos otvoren pa se to nešto mjerilo, sa 14 tt smo detaljnije organe, a sa 18 tt ćemo skroz detaljno srce.
    Evo i moj bušek:

😍😍😍💕💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.