Drage moje cure, ja sam osjetila juče i danas u stomaku kao da mi pukne neki balončić, traje samo sekund i drukčije je od onoga kad mi se ide u wc. Da li šta osjetim il ne, ne znam 😊😊 nadam se da su udarčići moji 😍😍😍
Krenilo 😍😍😍😍 blago ti se 😍😍
Da pitan sve vas koje ste priblizno trudne koliko ja.. osjetite li ikad tupu bol u stomaku? Onako blaza je.. i nije u donjem dijelu nego uvik oko pupka?
Pozdrav cure, je li normalna bol tocnije kao stezanje u donjem dijelu trbuha ?
U 10. tjednu sam i stvarno sam se uplasila zbog tog danas
Pozdrav cure, je li normalna bol tocnije kao stezanje u donjem dijelu trbuha ?
U 10. tjednu sam i stvarno sam se uplasila zbog tog danas
Mislin da ti se to siri maternica, to je uobicajeno
Dalmatinka nisam to ja pisala, ja se mažem po cijelom tijelu sa 50 faktorom za djecu, nema zezancije kod mene.. a s uljem za trudnice nakon tuširanja! Ovo sam mislila smiksat za strije i poslije tuširanja, da mi koza bude elastičnija.. Heheh ja sve za jest radim sa maslinovim pa mi je isto teško mazat ga po kozi ali nekako mislim da ce tu smilje Dat svoj miris pa se neće maslinovo toliko osjetit, vidjet cemo..
Ja sam danas 8+2, sutra idem na drugi pregled.. vec sam 2x osjetila neko čudnu tupu bol kod pupka ali onako na kratko ali nisam obraćala paznju jer nekako mislim da je rano ali sad kad pisete.. tko zna 😊
Dalmatinkanisam to ja pisala, ja se mažem po cijelom tijelu sa 50 faktorom za djecu, nema zezancije kod mene.. a s uljem za trudnice nakon tuširanja! Ovo sam mislila smiksat za strije i poslije tuširanja, da mi koza bude elastičnija.. Heheh ja sve za jest radim sa maslinovim pa mi je isto teško mazat ga po kozi ali nekako mislim da ce tu smilje Dat svoj miris pa se neće maslinovo toliko osjetit, vidjet cemo..
Ja sam danas 8+2, sutra idem na drugi pregled.. vec sam 2x osjetila neko čudnu tupu bol kod pupka ali onako na kratko ali nisam obraćala paznju jer nekako mislim da je rano ali sad kad pisete.. tko zna 😊
A znan da je neko reka da ce radit al nmg se sitit ko 😂
Ma meni je maslinovo samo za kuvanje nmg ga zamislit na sebi xD jednom san uzela od prijateljice kad smo billi na plazi... smrdila san ka tvor i izgorila ajme 😂
Ma u pocetku ta bol ugl znaci sirenje maternice.. iman ponekad grceve u donjem dijelu al to mi bude od plinova...pa se namistan u poze da se ispusu iz mene 😂😂
Noga je dobro, more i plivanje ucinili svoje 😍
Macerat od smilja- smilje i maslinovo, nema ništa bolje!! E sad smiju li trudnice, mislim da da, jer ne vidim ništa štetno u tome.
Pčelica i jana sretno sutra na pregledima!! Javite nam kako je prošlo!!
Evo i moj stomačić, vidim da se i vi slikavate pa hajd da malo i ja, sorry iza na neredu, ja i mališa se taman bili probudili hihihi 😘 😘
I ove bolove što spominjete, mislim da je sve to normalno u trudnoći. Meni kažu nemoj ovo, nemoj ono, nemoj dizati malog sina koji ima skoro 11 kg ali moram, sama s mužem živim, nemam nikog da mi pomogne, još nam sad mali ima problema s kukom, ne želi da hoda, nije ništa strašno i prolazi samo od sebe, ali mi je stalno na rukama, već dva tjedna. Bog čuva djecu, ja vjerujem da će sa bebicom i stomaku sve biti u redu!! 😊😊
Dalmatinka drago mi je da ti je noga bolje 😘😘
Teddy baš lijepo što si uživala s obitelji i mi tako koristimo svaki slobodni trenutak da skupa uživamo!! Bez briga!! 😙😙
Mrs. Ti si vec u tjednima da mozes osjetiti tako da vjerujem da se bebica javila svojoj mami 😍
Covjece, totalno sam ocoravila! Evo tipkam na mob napamet, u mraku, uspavala malu pa ne mogu dignit dupe a sva mi slova mutna!!!
Posto sam corava, skratit cu i samo Dalmi poslat sliku ulja, danas kupila
Mrs. Ti si vec u tjednima da mozes osjetiti tako da vjerujem da se bebica javila svojoj mami 😍
Covjece, totalno sam ocoravila! Evo tipkam na mob napamet, u mraku, uspavala malu pa ne mogu dignit dupe a sva mi slova mutna!!!
Posto sam corava, skratit cu i samo Dalmi poslat sliku ulja, danas kupila
Aaawww fala tiiii 😍😍😍😍 iden odma sutra uzet. S obziron koliko ludosti jeden dobit cu strije od debljanja pa onda od trudnoce ahahah
Gitta nek si i ti stavila sliku svog 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji