Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunale
    02. Srpanj 2017. 20:39

Gita, i tebi se vidi pupaaa 🤗 Rastu nase male mrve! Za bolive ja isto mislim da je sve to ok, mene stalno nesto boli ko staru babu da imate doma al sta cu, i ja dizem malu jer drukcije ne ide, znas i sama. Ma sta je malenom s kukicima? Ajde jbm nek to prodje sta prije...

• elica
    02. Srpanj 2017. 20:59

Sto vi mislite je li zbilja opasno ako kao dijete nisam preboljela vodene kozice? Danas sam malo istrazivala po netu i dosla do te teme kako majke koje su ih preboljele u trudnoci bebi daju zastitna antitijela dok one koje nisu imale trebaju biti na posebnom oprezu.. 🤔🤔🤔

suza4
    02. Srpanj 2017. 21:07

Vama se svima vide pupe samo meni ne a 14+3 sam,treca trudnoca...no dobro ja imam sala od proslih trudnoca vi ste sve mrsave heheheh...

02. Srpanj 2017. 21:13

suza4

Vama se svima vide pupe samo meni ne a 14+3 sam,treca trudnoca…no dobro ja imam sala od proslih trudnoca vi ste sve mrsave heheheh…

Ti si ka i ja. Al meni se vidi. Daleko sam od mrsavice al vidi se 😍 mada ja iscekujem onaj veliki, mislin da cu se tek tad osjecat ka trudnica 😁

deeka
    02. Srpanj 2017. 21:41

Hej cure, nikako stic do foruma.
    Rodendansko slavlje, pa cila u tome.

Bila u petak na pregledu, OGTT uredan, krv isto, urin zamucen, pa sljedeci tjedan radim urinokulturu opet.
    Kaze dr.da joj izgleda jos jedna cura, tome sam se i nadala 😊😊😊

suza4
    02. Srpanj 2017. 22:30

Dalmatinka

suza4

Vama se svima vide pupe samo meni ne a 14+3 sam,treca trudnoca…no dobro ja imam sala od proslih trudnoca vi ste sve mrsave heheheh…

Ti si ka i ja. Al meni se vidi. Daleko sam od mrsavice al vidi se 😍 mada ja iscekujem onaj veliki, mislin da cu se tek tad osjecat ka trudnica 😁

Ja nisam nikad imala velike stomake.ali zato me ima “ovako“..u prvoj trudnoci dobila 9kg,u drugoj 6kg..i sve je ostalo..jos uvijek mi se ne pozna..meni tamo pocne stomak rasti oko 20tt.

02. Srpanj 2017. 22:42

suza4

Dalmatinka

suza4

Ja nisam nikad imala velike stomake.ali zato me ima “ovako“..u prvoj trudnoci dobila 9kg,u drugoj 6kg..i sve je ostalo..jos uvijek mi se ne pozna..meni tamo pocne stomak rasti oko 20tt.

Meni je prva trudnoca tako da nista nezz... al volila bi sta manje kila dobit..9 i 6 kg mi se cini tooppp 😎

suza4
    02. Srpanj 2017. 23:04

Da je top...nego,da pitam jel koja dobila kakve fleke po vratu?Ja jesam i izgleda ko da se ne perem(a perem se zivota mi)i grozno je za vidit.Samo po vratu to imam,i da inace imam masnu kosu a sad mi je bas lijepa i ne masti se,takva mi je bila u prvoj trudnoci a u drugoj uzas...

Jana78
    03. Srpanj 2017. 09:08

Gitta sladak trbuščić imas!! 😍
    Super za smilje, danas u 10:30h je pregled pa cu bas pitat jel smijemo!
    Deeka nek je dobro prošao pregled, urinokulturu ces sredit, nadam se sto prije!
    Ajme suza 6 i 9kg pa to je vise nego idealno!! Da je meni tako 😀 Potpišem odmah!
    Javim se nakon pregleda 😘

• ivona0704
    03. Srpanj 2017. 10:01

Jutro cure evo mene opet ko padobranac, vidim da mrve male rastu i pomalo se vidi trudnoca, ja isto jedva cekam da se moj pocbe vidit jer mi je ostalo koje kilo od prije pa samo oblo izgledam 😬 . Ja sam bila sebi napravila miks ulja za mazanje od domaceg maslinova ulja, bademovog ulja i cisti vitamin E,dodala sam malo etericnog ulja da ne smrdim bas i na porodu doslovno sam dobila par strija a skolna sam inace strijama. A dobila sam +19 kg to sam vagana prije poroda. Taj miks mi je ocito bio pun pogodak jer samo mi je stomak rasta i bio je ogromnih dimemzija. Mislim da cu opet taj miks smikast. I jedna cudnovata stvar mi se dogada a ti je da mi je jedna bradavica potamnika a druga nije i ta tamna je malo natecena. Ima li neko nesto slicno. Kad se pogledam u ogledalo uvati me smij jer izgleda stavrno smjesno. Da me nije sramota uslikala bi pa bi vam postala. A vidim da ima cura sa bolovima u stomaku vise i nize ja sam to sve do prije neki dan imala i vec par dana mi se smirilo tako da je to vjerovatno sve normalno jer sad kad se nesto cudno mi dogodi samo sebi kaze da sam u "drugom stanju" 😃.  Malo sam vas udavila al radim popodne pa sam uzela koji minut za sebe i da vam se javim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.