Anitrammm to je to, dobro si kupila!
Ja se mažem uljem za trudnice marke baby love iz dm-a, oko 20kn dođe i super mi je! Svaki put nakon tuširanja.. za sada samo to..
Hahaah Dalmatinka ti si meni krvava, ona nit ne jede zdravo, nit se maze nekim uljem, nemoj me krivo shvatit, super mi je to jer onda kad vidim kak se ja brinem oko svega, malo stanem na loptu i skuzim da se ipak ne treba toliko brinut...
Ja sam koristila bademo ulje (hladno tijesteno, nikako rafinirano) Oleo Therapy, koristit cu ga sada opet. Nemam ni jedne strije a trbuh mi je bio ooogroman.
Di ima kupit?
Ja jos ne mazen nicim osim kremama za suncanje 😂
Dalma, imas u vecini apoteka, a u biljnim svakako. Ne bih ga preporucila da mi zbilja nije savrseno, jedino sto je ulje pa ljeti budes malo masan, sacekas da upije pa se obuces... koza stvarno bude hidratizirana i mekana ali svaki dan nakon tusiranja se mazati! Bokte iman 36 god (nije vise da mi je koza bas elasticna), 2 poroda iza sebe i nacu negdi slike kolike sam drobine imala i stvarno nijedne strije. Sigurna sam da ulje ima tu zasluga. Evo i sad mi je drobina vec poprilicna za moje tjedne, morat cu se opet pocet mastit 😂
Ja sam uzela neko bademovo ulje u kombinaciji sa uljem grožđa od marke belly button, prefino miriše i brzo se upije, odlično mi je, vidit ćemo koliko će mi biti učinkovito jer mi je ostalo malo strija od prve trudnoće...
Inače kažu da je za ovakve stvari dobro bademovo zato jer pomažu elasticitetu kože..
Lunale i u mene je toliki već!! 😱😀😀
Lunale kako slatki trbuščić 😍
Mazala sam se prvu trudnoću bademovim iz ljekarne, ali sam se udebljala 25kg, tak da mislim da je jednostavno to bilo previše u 9 mj.za moju kozu. Trbuh mi čak ni nije sam popucao, nego sam prenijela tjedan dana i došla na kontrolu, na ctg se nisu čuli otkucaji, pa cu me nabijali po trbuhu i tad su se pojavile strije 😞
Mame problem,vec 3 dana nakon 5minuta setnje na nemohu stati na desnu nogu,natekne mi glezanj kao da mi je neko ugradio tenisku lopticu pod kozu,nije mi jasno s obzirom da sam tek 10tt.u prvoj trudnoci sam natekla cila ali tek pred kraj ovo mi niej jasno nikako,ima ko kakvo iskustvo?
Paula, ja zbilja ne znam. Nije to bas zgodno kad ti tako natekne noga. Pitaj na kontroli ili ce koja cura ovdje znati.... mozda ti fali neceg ili stajaznam al svakako vjerujem da nije ugodno.
Anitram, ti si stvarno horor prosla!!! Ne zelim ni zamisliti kako ti je bilo u tom trenu i ne ponovilo se nikom! Bitno da je na kraju sve dobro proslo
I ja sam se bazala ali ispucala svejedno, jer mi je stomak zadnja dva mj buknuo i prenijela 10 dana, ali ne smeta me, šta ću sad...
Uh Paula, da ti se nije neki živac ukliještio ili nešto, aj ti doktoru, ipak je tek početak trudnoće, normalnije bi bilo da si već pred kraj...
Jana ja san ti totalno neopterecena...skuzila san da se u takvim nekim situacijama na pocetku uzasno brinem i valjda mi u nekom trenu totalno pukne film i postanen neopterecena...na pocetku trudnoce san se uzasno brinila..imala san problema i nisan virovala da ce sve bit ok...na kraju me puklo i doslovno san se jedno jutro probudila ko druga osoba. Ovako mi je bilo za pir...svi su mi radili ogroman presing..svaki dan san po cili dan bila u pripremama..na kraju me totalno prikinilo i postala san druga osoba..dan prije pira pored trista stvari koje san imala napravit san pobigla iz kuce i isla sama na more haha..vratila se kasno navecer, otusirala pozavrsavala neke stvari..u 1 uru iza ponoci isla s muzem prvi put probat prvi ples i dosla doma u 2 ure i gelirala nokte do 4 haha...niti mi je bila panika niti me bilo briga 😂
Lunale daj molin te ako imas u sebe to ulje slikaj da vidin kako izgleda pa cu u ljekarni samo pokazat sliku i pitat imate li ovo haha
Stomak ti je ludilo. Moj je slican 🤗
Sad san se najela pa se necu odma slikat haha pricekat cu da se malo slegne pa cu udrit sliku
Inace za 36 god izgledas vrh 😁
Paula legni i digni noge da ti proradi cirkulacija. Poslazi jastuke il nesto i digni. Mos malo i izmasirat. Mene u zadnje vrime uklisti u donjem dijelu ledja al bas nisko u -guzu- haha.. i to samo na desnoj strani..
Hahaha Dalma, ja san se mudro slikala jutros na taste 😂😂😂
E i neman ulje jer se jos nisam pocela mazat al kupim ga pa ti slikam!
Sortiraj odgovore
Najstariji