Meni su bradavice bolne i rekla bi malo naotecene. Nista sto se ne da izdrzat ali osjetim. Ja sam za trudnocu rekla dosta rano, cak i na poslu. Negdje oko 8tt. Blizoj obitelji odma kad je potvrdeno na uzv, tj sa 6tt
Pozdrav,nisam bila aktivna par dana od silnih mucnina koje me prate cijeli dan, prvo zatvor,zatim proljev.. uzas jedan no vidim da ste imale mnoge teme . uopce ne mogu nista pojesti,hrana je veliki izazov za mene jer odmah sve izbacim van, ulazimo polako u 10tjedan i jedva cekamo sljedeci pregled nadamo se da je sve uredu, i jedva cekamo saznati je li djevojcica ili djecak, pozdrav cure ! :*
Larica jeeej, super, volim čuti lijepe vijesti!! Mi smo mislili čekati do prvog uzv koji mi je bio u 8.tt, ali su nas naši provalili hehehe, i prijateljima smo brzo nakon toga rekli, tad sam bila oko 6 t trudna, tako i sa prvim. I mi jedva čekamo saznati spol!!! 😊😊😊
I meni su cike za broj veće i bradavice nabubrile i još malo mlijeka čak ima jer sam dojila prvo dijete, prestala sam nekad u veljači 😁😁
Mene su bradavice uzasno cesale pa bolile i tako naizmjenicno...i bile su ljubicaste! A sad iman po njima ka neke bile fleke...to moze bit samo mliko xD ocigledno prirodni neki procesi..
Gladna san ka pas iden naravit sendvic, to mi je rucak i vecera za danas haha
Mi nismo tili rano govorit... na samom pocetku znali smo ja muz i kuma..tamo negdi u 10.tj san rekla materi s tim san joj naglasila da do 12. nikom ne govori... onda san rekla svekru i svekrvi pa onda iza svima ostalima. Mjere opreza...
Kad se mislite pocet mazat protiv strija i cime?
Taman kuham ručak (bolognese) i sjetim se da bi mogla pročitati sto ima, opet mi se nakupilo. Čim sam počela citati komentare o hrani, istog trena sam ogladnila. Da je meni barem malo ovog vašeg "neapetita". 😂🙈 ja mogu sve jesti, ali najbolje mi odgovara riba. Ribu jedem tri puta tjedno, nekad i vise. Šteta sto nisam blize moru, definitivno bi meso mogla izbaciti. Jedino sto u ovoj trudnoći ne mogu staviti u usta su jaja, sto je vjerojatno tako, jer sam ih prije trudnoće svako jutro doručkovala. I jos si ne mogu zamisliti da stavim kockicu čokolade u usta, jednostavno nema šanse.
Imam pitanje, jel vas bole bradavice? Sve se nadam kako dani prolaze da ce se smiriti, no nekako su crvene i zadebljane, aureole su se isto proširile. Bas su jako neugodne i bolne 😞.
O da bolne, tamnije, ko da su veće, ma ful drugacije i neugodne
Dalmatinkaja identično tako, nisam neki ljubitelj mesa, eventualno bi piletinu jela, a sad ne mogu ni to.. bas mi meso ne ide! Moj današnji rucak je bio palenta sa vrhnjem i prvi rucak da sam pojela normalnu porciju.
Ja bi mogla živjet samo na rižotu i tjestenini.
Ja sam otpočetka izgubila 2kg, u ponedjeljak cu vidjet koliko jos jer mi svi govore da sam bas smršavila..
Anitrammm meni su prsa osjetljiva sto je normalno, ali ne i bradavice, prijateljica mi je dala ono baby love ulje za bradavice da si mažem da se ne ukrute, mozes probat s tim, mozda malo popusti…
Odmah sam odjurila u dm, nadam se da sam dobro kupila? Vec sam se uplašila da je samo meni tako.
Ja se mažem eucerinom 10% lotion urea, jer inače imam jako suhu kozu, a trbuh, cice, prepone mažem nikel uljem od naranče, ali ne svaki dan. Kad to ulje potrošim mislim da cu kupiti shea maslac ili/i kakao maslac, kokos ulje imam doma. Napraviti mix i time se mazati. Imam užasnu kozu, suhu i hrpu sitnih strija iz prve trudnoće. Čisto sumnjam koliko trackanje pomaze, ali barem znam da sam dala svoj max 🤷🏽♀️
Ja sam koristila bademo ulje (hladno tijesteno, nikako rafinirano) Oleo Therapy, koristit cu ga sada opet. Nemam ni jedne strije a trbuh mi je bio ooogroman.
Ja sam koristila bademo ulje (hladno tijesteno, nikako rafinirano) Oleo Therapy, koristit cu ga sada opet. Nemam ni jedne strije a trbuh mi je bio ooogroman.
Di ima kupit?
Ja jos ne mazen nicim osim kremama za suncanje 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji