Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleOne
    30. Lipanj 2017. 17:47

Meni su bradavice bolne i rekla bi malo naotecene. Nista sto se ne da izdrzat ali osjetim. Ja sam za trudnocu rekla dosta rano, cak i na poslu. Negdje oko 8tt. Blizoj obitelji odma kad je potvrdeno na uzv, tj sa 6tt

• elica
    30. Lipanj 2017. 17:56

Pozdrav,nisam bila aktivna par dana od silnih mucnina koje me prate cijeli dan, prvo zatvor,zatim proljev.. uzas jedan no vidim da ste imale mnoge teme . uopce ne mogu nista pojesti,hrana je veliki izazov za mene jer odmah sve izbacim van, ulazimo polako u 10tjedan i jedva cekamo sljedeci pregled nadamo se da je sve uredu, i jedva cekamo saznati je li djevojcica ili djecak, pozdrav cure ! :* 

Gitta
    30. Lipanj 2017. 18:11

Larica jeeej, super, volim čuti lijepe vijesti!! Mi smo mislili čekati do prvog uzv koji mi je bio u 8.tt, ali su nas naši provalili hehehe, i prijateljima smo brzo nakon toga rekli, tad sam bila oko 6 t trudna, tako i sa prvim. I mi jedva čekamo saznati spol!!! 😊😊😊
    I meni su cike za broj veće i bradavice nabubrile i još malo mlijeka čak ima jer sam dojila prvo dijete, prestala sam nekad u veljači 😁😁

30. Lipanj 2017. 18:31

Mene su bradavice uzasno cesale pa bolile i tako naizmjenicno...i bile su ljubicaste! A sad iman po njima ka neke bile fleke...to moze bit samo mliko xD ocigledno  prirodni neki procesi.. 
    Gladna san ka pas iden naravit sendvic, to mi je rucak i vecera za danas haha
    Mi nismo tili rano govorit... na samom pocetku znali smo ja muz i kuma..tamo negdi u 10.tj san rekla materi s tim san joj naglasila da do 12. nikom ne govori... onda san rekla svekru i svekrvi pa onda iza svima ostalima. Mjere opreza...
    Kad se mislite pocet mazat protiv strija i cime? 

• Jelena​
    30. Lipanj 2017. 19:34

anitrammm

Taman kuham ručak (bolognese) i sjetim se da bi mogla pročitati sto ima, opet mi se nakupilo. Čim sam počela citati komentare o hrani, istog trena sam ogladnila. Da je meni barem malo ovog vašeg "neapetita". 😂🙈 ja mogu sve jesti, ali najbolje mi odgovara riba. Ribu jedem tri puta tjedno, nekad i vise. Šteta sto nisam blize moru, definitivno bi meso mogla izbaciti. Jedino sto u ovoj trudnoći ne mogu staviti u usta su jaja, sto je vjerojatno tako, jer sam ih prije trudnoće svako jutro doručkovala. I jos si ne mogu zamisliti da stavim kockicu čokolade u usta, jednostavno nema šanse.
    Imam pitanje, jel vas bole bradavice? Sve se nadam kako dani prolaze da ce se smiriti, no nekako su crvene i zadebljane, aureole su se isto proširile. Bas su jako neugodne i bolne 😞.

O da bolne, tamnije, ko da su veće, ma ful drugacije i neugodne 

• Jelena​
    30. Lipanj 2017. 19:37

Od negdje 8tj za sad mljekom za suhu kožu i hipp ulje

LittleOne
    30. Lipanj 2017. 20:28

Ja se mazem bademovim uljem od pocetka

• anitrammm
    30. Lipanj 2017. 20:30

Jana78

Dalmatinkaja identično tako, nisam neki ljubitelj mesa, eventualno bi piletinu jela, a sad ne mogu ni to.. bas mi meso ne ide! Moj današnji rucak je bio palenta sa vrhnjem i prvi rucak da sam pojela normalnu porciju.
    Ja bi mogla živjet samo na rižotu i tjestenini.
    Ja sam otpočetka izgubila 2kg, u ponedjeljak cu vidjet koliko jos jer mi svi govore da sam bas smršavila..
    Anitrammm meni su prsa osjetljiva sto je normalno, ali ne i bradavice, prijateljica mi je dala ono baby love ulje za bradavice da si mažem da se ne ukrute, mozes probat s tim, mozda malo popusti…

Odmah sam odjurila u dm, nadam se da sam dobro kupila? Vec sam se uplašila da je samo meni tako.
    Ja se mažem eucerinom 10% lotion urea, jer inače imam jako suhu kozu, a trbuh, cice, prepone mažem nikel uljem od naranče, ali ne svaki dan. Kad to ulje potrošim mislim da cu kupiti shea maslac ili/i kakao maslac, kokos ulje imam doma. Napraviti mix i time se mazati. Imam užasnu kozu, suhu i hrpu sitnih strija iz prve trudnoće. Čisto sumnjam koliko trackanje pomaze, ali barem znam da sam dala svoj max 🤷🏽‍♀️

Lunale
    30. Lipanj 2017. 22:19

Ja sam koristila bademo ulje (hladno tijesteno, nikako rafinirano) Oleo Therapy, koristit cu ga sada opet. Nemam ni jedne strije a trbuh mi je bio ooogroman. 

01. Srpanj 2017. 00:26

Lunale

Ja sam koristila bademo ulje (hladno tijesteno, nikako rafinirano) Oleo Therapy, koristit cu ga sada opet. Nemam ni jedne strije a trbuh mi je bio ooogroman.

Di ima kupit?
    Ja jos ne mazen nicim osim kremama za suncanje 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.