Aaaa drobciciiiiiiii ❤️ Ovo je bas nekako.... predivno!!! Divne ste mi trudnice i sve ste mi zgodnice 👍
Anitram, jesi imala kakvu vezu u rodilistu? Grozno i sramotno ali ispada da se veza mora imati kako bi porod bio sta manje traumatican (iako ni veza ponekad nije garancija). Cini mi se da su te bas, bas satrali i kako kaze Dalmatinka, sveti carski u takvom slucaju!
Teddy, neka si se odmorila sa svojima i fino malo napunila baterije!
Meni je isto problem naci robu, preferiram haljine a u h&m malo kad naletim na nesto zanimljivo. Jucer sam kupila u calzedonie dva kombinezona lagana, siroka i bas sam zadovoljna, pare haljine a nisu. Slucajno ubrala i spasili su me jer nemam NISTA za nosit 😱
Sad sam 15+2 tt. Imala sam vezu, čak je moj utisak da su se dobro brinuli za mene, htjeli su da ide prirodno, jer beba ni u jednom trenu nije bila u opasnosti. Davali su mi spasmex, svaki put kad bi sestra došla do mene sam sretna mrmljala- spas za mene 😂 To me je znalo tako osamutiti, da sam čak i dremuckala. Mogu izdržati bol, tako da ni a nisam rekla svo to vrijeme. Jedino sto im neću oprostiti ni dan danas, bila je sezona trešanja, sestra i doktorica su sjedile za stolom i jele trešnje. Vidjela sam ih iz boxa, a ja žedna, umorna, kuću bi dala za jednu trešnju 😂😂
Čak su mi svaku noc kad sam bila u bolnici uzeli malu, da odmorim, sto nikako nije praksa.
Da, ta roba je bas koma.
Ja ne mogu niti jedne hlače od prošle godine, jer sam u trudnoću krenula sa +8, sad sam na +10 u usporedbi s proslim ljetom. Ne znam jeste skužile, većina haljinica je dugih rukava. Kaj nije ženama vruće? Čak sam mislila kupiti i odnijeti da mi skrate rukave. 🤷🏽♀️ Bit ce veselo na jesen i zimu, ako je sad tesko naći robu. 😂
Sad sam 15+2 tt. Imala sam vezu, čak je moj utisak da su se dobro brinuli za mene, htjeli su da ide prirodno, jer beba ni u jednom trenu nije bila u opasnosti. Davali su mi spasmex, svaki put kad bi sestra došla do mene sam sretna mrmljala- spas za mene 😂 To me je znalo tako osamutiti, da sam čak i dremuckala. Mogu izdržati bol, tako da ni a nisam rekla svo to vrijeme. Jedino sto im neću oprostiti ni dan danas, bila je sezona trešanja, sestra i doktorica su sjedile za stolom i jele trešnje. Vidjela sam ih iz boxa, a ja žedna, umorna, kuću bi dala za jednu trešnju 😂😂
Čak su mi svaku noc kad sam bila u bolnici uzeli malu, da odmorim, sto nikako nije praksa.
Da, ta roba je bas koma.
Ja ne mogu niti jedne hlače od prošle godine, jer sam u trudnoću krenula sa +8, sad sam na +10 u usporedbi s proslim ljetom. Ne znam jeste skužile, većina haljinica je dugih rukava. Kaj nije ženama vruće? Čak sam mislila kupiti i odnijeti da mi skrate rukave. 🤷🏽♀️ Bit ce veselo na jesen i zimu, ako je sad tesko naći robu. 😂
Ja jedva cekan zimu. Kupit cu 3 para trudnickih tajica i to je to 😂
Ja ljetne garderobe imam i uzela si par haljinica al se moram opremit za jesen jer nemam ništa jesensko/zimsko što bi mi moglo bit trudničko :/
ja imam tajice i dvoje neke trapke trudničke uske pa onda na to kombiniram tunike ili haljine pamučne bez rukava a zimi nabacim samo vestu gore i potkošulju ispod i super...skužila sam da mi se ne isplati ništa trudničko kupovati već samo tajice :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sad vidim da mog komentara od sinoc nema.. 😞
Uglavnom... preslatki su vam trbuščići!! 😍 Jedva cekam svoj!!
Htjela sam vam rec da na Facebooku imate dosta str sa tim haljinicama, onako su kratki rukavi i do iznad koljena, pamučne, str.se zove straca t-shirt, mustra..
Sad vidim da mog komentara od sinoc nema.. 😞
Uglavnom… preslatki su vam trbuščići!! 😍 Jedva cekam svoj!!
Htjela sam vam rec da na Facebooku imate dosta str sa tim haljinicama, onako su kratki rukavi i do iznad koljena, pamučne, str.se zove straca t-shirt, mustra..
Ovo je slicno LOLA.tees ja san i tamo nasla jednu samo cekan da stomak jos malo naraste haha
Ma da mislim da je to super stvar za ljeto i trbuhe 😆
Cure zanima me da li mi mozemo koristiti macerat smilja, točnije, stavila sam cvijetove smilja u maslinovo ulje i sad to mora stajati 40 dana, pa cu ga procjediti, sad me zanima hoću li uopce to moći koristiti? Ima netko iskustva? Kažu da je super za strije i kožu opcenito...
Ma da mislim da je to super stvar za ljeto i trbuhe 😆
Cure zanima me da li mi mozemo koristiti macerat smilja, točnije, stavila sam cvijetove smilja u maslinovo ulje i sad to mora stajati 40 dana, pa cu ga procjediti, sad me zanima hoću li uopce to moći koristiti? Ima netko iskustva? Kažu da je super za strije i kožu opcenito…
Jesi li ti pisala da ces napravit neko ulje za suncanje?
Ugl citala san u zadnje vrime o tome i svi pisu da se lice i stomak obavezno mazu faktorom, a ne uljima. Jer ulje ko ulje nebitno jel maslinovo suncokretovo il za suncenje, sva jako privlace sunce i goris.. ja san kupila djecju faktor 50 za stomak i lice, a ostalo mazem s uljem mada mislin da ni to nije pametna ideja al sta cu kad se volin suncat xD
Inace samo za strije mislin da bi maslinovo moglo bit super..za smilje ne znan..
Mada se ja osobno ne mogu mazat maslinovim uljem kad s njim mazen samo ribu 😂
Drage moje cure, ja sam osjetila juče i danas u stomaku kao da mi pukne neki balončić, traje samo sekund i drukčije je od onoga kad mi se ide u wc. Da li šta osjetim il ne, ne znam 😊😊 nadam se da su udarčići moji 😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji