Super Frauuu. Blizi se opasno hihih
Kako se ti ovako osjecas? Jesi uzbudjena, nervozna? :))
Ma super sam!!! Mene izvlaci meditacija 😉 to mi je uvijek nacin da se smirim i opustim 😀 uzbudena jesam to sigurno, al nervozu za sad ne osjecam... super mi je da ste sve uglavnom imale dobre porode pa nekako ocekujem i da ce moj biti takav 😉
url=https://lilypie.com]
Joj Frau...kada bih barem ja mogla opustiti se meditacijom.
Ja sam sva u strahu, brigama, umorna... stalno mi se vrti po glavi sto ako se razboli...ja nista ne znam. Pa danas je malo plavkasta oko usta (kaze frendica mozda jpj je bilo malo hladno jer sam ju duze presvlacila).. sada sam ju utoplila, ali brinem se.. gledam...promatram...ma uzas
Kada cu se opustiti...ah aha ah:)
Hvala curke na potpori 😊 obavjestavam vas i dalje...
Gdje nam je Mamatroje? Ne javlja se.. nadam se da je u guzvi, ipak ih ima troje
Mirjanos, meditacija je odlicna stvar, bas zato da izbacis koje kakve misli koje te opsjedaju... stvar vjezbe kao i kod svega drugog 😉 ali isto tako znam da je tesko u to povjerovati ako ne probas 😁
Probaj se malo vise opustiti!!! Zagrljaj koza na kozu najbolje grije bebu
url=https://lilypie.com]
Joj Frau…kada bih barem ja mogla opustiti se meditacijom.
Ja sam sva u strahu, brigama, umorna… stalno mi se vrti po glavi sto ako se razboli…ja nista ne znam. Pa danas je malo plavkasta oko usta (kaze frendica mozda jpj je bilo malo hladno jer sam ju duze presvlacila).. sada sam ju utoplila, ali brinem se.. gledam…promatram…ma uzas
Kada cu se opustiti…ah aha ah:)
Iz iskustva, nikad neces biti 100% opustena. Stalno je sa klincima strah za ovo pa za ono, pa da ne padne i slomi se, dal je gladno, zedno, da li je dovoljno pojelo, dal joj se spava.. Kad krenu u vrtic pa kako ce, falim li joj, sta sad radi, kako je zaspala itd.. Sto su veci to je briga veca, vjeruj mi. Ali to znaci biti roditelj, do kraja zivota strepis nad njima
@Dazi ajde bar sad znate sta je uzrok osipu, drzim fige da brzo prode!
@Frau super za ctg a krenut ce kad bebica odluci 😉 Meditiraj i za nas please 😁
@Mirjanos kuzim te totalno! Tek sad kad sam mama vidim sta su strahovi...ne zelim vas strasiti s pricom sto nam se desilo prekjucer ali sad se ne usudim ni ici tusirati
Dazi, jesam li nesto negdje preskocila? Jeste dobili nalaze?
Frau, ja sam sigurna da ce i tvoj porod proci super, nema razloga da nece..
Aymee
Aymee nismo jos. Izluditi cu stvarno. Jucer je tako malo jela, uzas. Danas isto. I jede i place, pa nece, pa kao da ce povratiti .Ma nznm, luda sam vise ,ali stvarno.
Moj tata uvijek kaze, mala djeca mali problemi, velika djeca veliki problemi! Hehehe
Aymee nismo jos. Izluditi cu stvarno. Jucer je tako malo jela, uzas. Danas isto. I jede i place, pa nece, pa kao da ce povratiti .Ma nznm, luda sam vise ,ali stvarno.
Moj tata uvijek kaze, mala djeca mali problemi, velika djeca veliki problemi! Hehehe
Nadam se da ce te uskoro otkriti i da ce krenuti nabolje. Svako koliko ju hranis? Danas sam bas pricala s mamom i bas mi je zao ove nase male djecice. Ova hrana koju jedu je tako teska i nakrcana svime i svacim, tesko je to njima probaviti pogotovo dok im je sustav nerazvijen. Gledam svog misa, doduse kad jede svaka 4 sata je bolje, ali popapa dosta, zaspe pa nakon pola sata se uzmuci i krene bljucati i to traje po sat, sat i pol. Pa kad se olaksa se lijepo razveseli i krene smijati. Danas i jucer, kad mi je na 4 sata od hranjena, bolje spava i budi se veseliji. I da, cistim mu nosic prije jela da moze na njega disati, bas mu bude pun..
Nama se isto taj neki osipic pojavio, najgore mu je na licu.. po tijelu gdjekoja tockica.
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji