Dazi, stres i sok si imala zato jer mala nije dobivala na tezini?
Bas mi je zao. Sada je na AD?
Imala sam zbog drugih stvari,ali se to sve samo pojacalo jos vise kad ama vidjela da ne dobiva na tezini. Iako sam iskreno naszavila je dojiti, pa se izdajati, stalno mi je bila na cici, ali uzalud. Ali dobrox boze moj, tako je kako je .Iako sam jako zalosna jer je imala savrseni hvat, to je bilo tako predivno. Meni je bas prijalo kad je papala, nije bilo bolno,nista. Stvarno je sve bilo savrseno.
I sada je na AD,da. I dobiva na kilazi, ne bas onako ouno kao sto bebe na AD-u inace dobivaju,ali pcito je ona beba koja nece puno dobivati na kilazi, ali je narasla u 20 dana 6 cm hehhe
I jede tocno koliko joj treba,ne prezderava sr, nego taman koliko joj treba hehhe
Dazi, rekla sam ti da je malena cura dama, bit ce visoka i vitka ljepota mala. A meni logika, slobodno me ispravite, govori da bebica ako puno raste manje dobiva na tezini jer koristi energiju za rast. Bolje da se ne prezderava, ja gledam svog misa kad vidi bocu podemoni. I kad se napapa fino blucka. Nekad i 2 sata nakon jela, hehe.. zbog hlapljivosti ga i dalje drzim na najmanjem otvoru sisaca jer sam neki dan probala s vecim i doslovno je progutao u hipu.
Nego, kako ti malena drzi glavicu? Mali bljucko vec neko vrijeme drzi glavu kao veliki covjek sto me bas iznenadilo..
Aymee
Joj draga, da ti budem iskrena, jos dok sam bila trudna u 12.tjednu doktorica mi je rekla da ce biti duga i kasnije visoka cura, pa i ja onda idem na to sto kazes. Al kad vidim prijateljicu, njena mala imala 2800, isti dan smo rodile,a sad je maltene teza od moje, malo ostanem, ali dobro. Sve dok je meni moja cura dobro, i ja sam heheh
EEda, za osip izgleda da ima atopijski dermatitis, sutra cu vidjeti.
Jojjjj od skoka onog ona meni drzi glavicu to je cudo .a i prije su mi govorili da je dosta cvrsta. Sad je cudo, drzi je sama i stalno se dize. Dize gornji dio tijela i noge, samp guza joj ostane dolje. Pa mlatara stalno nogicama kao da vozi biciklu i rucicama mase stalno. Hahha
Joj draga, da ti budem iskrena, jos dok sam bila trudna u 12.tjednu doktorica mi je rekla da ce biti duga i kasnije visoka cura, pa i ja onda idem na to sto kazes. Al kad vidim prijateljicu, njena mala imala 2800, isti dan smo rodile,a sad je maltene teza od moje, malo ostanem, ali dobro. Sve dok je meni moja cura dobro, i ja sam heheh
EEda, za osip izgleda da ima atopijski dermatitis, sutra cu vidjeti.
Jojjjj od skoka onog ona meni drzi glavicu to je cudo .a i prije su mi govorili da je dosta cvrsta. Sad je cudo, drzi je sama i stalno se dize. Dize gornji dio tijela i noge, samp guza joj ostane dolje. Pa mlatara stalno nogicama kao da vozi biciklu i rucicama mase stalno. Hahha
Dok god ona dobiva makar minimum, sve je ok. Ne trebaju ni sve bebe biti tenkici, hahaha..
On je isto aktivan i mlatara ko blentav, pa se lupi po glavi, pa se sam sebi cudi. A najcesce se samara kad kihne. A glavu drzi odlicno.. i cim ga za rukice primim krene se povlaciti za njih.
A za kozu ces vidjeti. Javi nam obvezno, bas me zanima..
Nama se zadnjih par dana po trbuscicu i ledjima pojavio kao neki mini osip a i lice mu je dosta osuto i grubo.. kaze mama da je meni tako bilo kad su mi zubi poceli izbijati. Bude li genetski, za mjesec dana imamo zube.. a sad vec slini, radi baloncice, tu i tamo ima lagani proljevic, gura rukice, natekle desni koje se bijele lagano.. nadam se da ce proci bez puno drame..
Aymee
Draga bas ssm te to htjela pitati. Moja je evo treci dan nervozna,radu baloncice, pljuvacka joj iz usta,gura rukice,meso je bjelkasto. Je li moguce da se to sprema vec za zubice polako? Hmm
Draga bas ssm te to htjela pitati. Moja je evo treci dan nervozna,radu baloncice, pljuvacka joj iz usta,gura rukice,meso je bjelkasto. Je li moguce da se to sprema vec za zubice polako? Hmm
Hahahaha.. ja nisam sigurna, kazu da je ovo jos prerano, ali ako imate takvu genetsku crtu, moguce je.. Iako se neka djecica rode sa zubicima, neka dobiju sa mjesec, neka sa 7 mj. Meni je i mama rekla da joj to sve tako izgleda.. genetiku ima, a nase su male kopije. Doduse, to izbijanje moze potrajati i par tjedana..
Hehe, ako dobiju zube oboje rano, imaju neku tajnu vezu, morat cemo ih upoznati.. a nismo tako daleko.. 😂
Aymee
Thnx draga, javim se... probudila sam se prije 7 ne mogu spavat vise od uzbudenja 😁
url=https://lilypie.com]
Thnx draga, javim se… probudila sam se prije 7 ne mogu spavat vise od uzbudenja 😁
Hey draga, sretno! Uskoro ces se isto rano buditi i htjet ces spavati ali neces moci, hahahaha.. 😘
Aymee
Hamha znam!!! I sad bi rado al ne ide... budna sam pola noci 😁
Haha Frau,tek te ceka ono pravo!! :)
Evo, moji mali miševi se probudili u 4 oboje! :) Manji presvlacenje, papanje i spavanje, a veci je nesto njurgao,ali je zaspao brzo. A ja od 5 i po po standardu u akciji! :) Sad mali spava,a veci luduje po kuci!! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji