Ona je meni napredovala, ali nznm je li to u redu,imamo onu kadicu s vagom pa ju vazem i od 1.2. je dobila ( po ovoj vagi ) 550,600grama cca.
Bubamara ne zaspi, nego jede i pocne plakat i gornji dio tijela i nogice skuplja.
Evo jutros je u 7 jela i pojela 60ml i sad je jela i pojela 40ml i nece vise.
Dazi, mozes nazovati SOS telefon od Roda. Ja sam s njima pricala 30min preko telefona i dobila sam dobre savjete.
Ona je meni napredovala, ali nznm je li to u redu,imamo onu kadicu s vagom pa ju vazem i od 1.2. je dobila ( po ovoj vagi ) 550,600grama cca.
Bubamara ne zaspi, nego jede i pocne plakat i gornji dio tijela i nogice skuplja.
Evo jutros je u 7 jela i pojela 60ml i sad je jela i pojela 40ml i nece vise.
Mislim da je to sasvim ok. Kazem jer su meni rekli da je neki minimum 500 grama. A sama si rekla da se izduzila. Po svemu sudeci malena napreduje.
Aymee
Dazi, mozes nazovati SOS telefon od Roda. Ja sam s njima pricala 30min preko telefona i dobila sam dobre savjete.
Mirjanos, zar daju savjete i za hranjenje na bocicu?
Aymee
I ja se nadam da je to u redu. Vidjeti cemo kasnije sta ce dr reci. Mene samo u biti brine sto je ona jela 600-700ml kad je trebals jesti 400 i uvijek je jela vise,a sad jede manje i negoduje dok jede. Vidjeti cemo. Nadam se da je to u biti mozda samo faza :))
Mirjanos, zar daju savjete i za hranjenje na bocicu?
One baravno forsiraju dojenje. Ali poslusaju te i daju savjete overall. Znaci one npr. racunaju pokakane i popiskane pelene. Meni je zena bila super i pricale smo 30min...prosle smo kroz vise tema.
Mirjanos, slika je pre cute 😍 koja mrvica 😚
url=https://lilypie.com]
I ja se nadam da je to u redu. Vidjeti cemo kasnije sta ce dr reci. Mene samo u biti brine sto je ona jela 600-700ml kad je trebals jesti 400 i uvijek je jela vise,a sad jede manje i negoduje dok jede. Vidjeti cemo. Nadam se da je to u biti mozda samo faza :))
Uzima li ona dodatne tekucine kao cajeve i vodu? Mozda se toga napije i manje mlijeka moze popiti.
A i po meni je bitno da napreduje,ne moraju sve bebice buckice biti,na kraju krajeva ne mozemo ni mi odrasli uvijek istu kolicinu popiti i pojesti.
Bitno je samo da je ne boli,i ne muci nesto.
Sortiraj odgovore
Najstariji