Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Veljača 2018. 10:34

Ona je meni napredovala, ali nznm je li to u redu,imamo onu kadicu s vagom pa ju vazem i od 1.2. je dobila ( po ovoj vagi ) 550,600grama cca. 
    Bubamara ne zaspi, nego jede i pocne plakat i gornji dio tijela i nogice skuplja.
    Evo jutros je u 7 jela i pojela 60ml i sad je jela i pojela 40ml i nece vise. 

28. Veljača 2018. 10:36

*30 ml

• Mirjanos
    28. Veljača 2018. 11:06

Dazi, mozes nazovati SOS telefon od Roda. Ja sam s njima pricala 30min preko telefona i dobila sam dobre savjete. 

• Mirjanos
    28. Veljača 2018. 11:09
    SOS rodin telefon  za dojenje
    SOS rodin telefon  za dojenje

• Aymee
    28. Veljača 2018. 11:34

Dazi

Ona je meni napredovala, ali nznm je li to u redu,imamo onu kadicu s vagom pa ju vazem i od 1.2. je dobila ( po ovoj vagi ) 550,600grama cca.
    Bubamara ne zaspi, nego jede i pocne plakat i gornji dio tijela i nogice skuplja.
    Evo jutros je u 7 jela i pojela 60ml i sad je jela i pojela 40ml i nece vise.

Mislim da je to sasvim ok. Kazem jer su meni rekli da je neki minimum 500 grama. A sama si rekla da se izduzila. Po svemu sudeci malena napreduje. 

Aymee

• Aymee
    28. Veljača 2018. 11:55

Mirjanos

Dazi, mozes nazovati SOS telefon od Roda. Ja sam s njima pricala 30min preko telefona i dobila sam dobre savjete.

Mirjanos, zar daju savjete i za hranjenje na bocicu?

Aymee

28. Veljača 2018. 12:11

I ja se nadam da je to u redu. Vidjeti cemo kasnije sta ce dr reci. Mene samo u biti brine sto je ona jela 600-700ml kad je trebals jesti 400 i uvijek je jela vise,a sad jede manje i negoduje dok jede. Vidjeti cemo. Nadam se da je to u biti mozda samo faza :))

• Mirjanos
    28. Veljača 2018. 13:01

Aymee

Mirjanos

Mirjanos, zar daju savjete i za hranjenje na bocicu?

One baravno forsiraju dojenje. Ali poslusaju te i daju savjete overall. Znaci one npr. racunaju pokakane i popiskane pelene. Meni je zena bila super i pricale smo 30min...prosle smo kroz vise tema. 

• Frau_Mund6
    28. Veljača 2018. 13:07

Mirjanos, slika je pre cute 😍 koja mrvica 😚

url=https://lilypie.com]

Teddy Bear
    28. Veljača 2018. 14:25

Dazi

I ja se nadam da je to u redu. Vidjeti cemo kasnije sta ce dr reci. Mene samo u biti brine sto je ona jela 600-700ml kad je trebals jesti 400 i uvijek je jela vise,a sad jede manje i negoduje dok jede. Vidjeti cemo. Nadam se da je to u biti mozda samo faza :))

Uzima li ona dodatne tekucine kao cajeve i vodu? Mozda se toga napije i manje mlijeka moze popiti. 
    A i po meni je bitno da napreduje,ne moraju sve bebice buckice biti,na kraju krajeva ne mozemo ni mi odrasli uvijek istu kolicinu popiti i pojesti.
    Bitno je samo da je ne boli,i ne muci nesto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.