Aymee nismo jos. Izluditi cu stvarno. Jucer je tako malo jela, uzas. Danas isto. I jede i place, pa nece, pa kao da ce povratiti .Ma nznm, luda sam vise ,ali stvarno.
Moj tata uvijek kaze, mala djeca mali problemi, velika djeca veliki problemi! Hehehe
Nadam se da ce te uskoro otkriti i da ce krenuti nabolje. Svako koliko ju hranis? Danas sam bas pricala s mamom i bas mi je zao ove nase male djecice. Ova hrana koju jedu je tako teska i nakrcana svime i svacim, tesko je to njima probaviti pogotovo dok im je sustav nerazvijen. Gledam svog misa, doduse kad jede svaka 4 sata je bolje, ali popapa dosta, zaspe pa nakon pola sata se uzmuci i krene bljucati i to traje po sat, sat i pol. Pa kad se olaksa se lijepo razveseli i krene smijati. Danas i jucer, kad mi je na 4 sata od hranjena, bolje spava i budi se veseliji. I da, cistim mu nosic prije jela da moze na njega disati, bas mu bude pun..
Nama se isto taj neki osipic pojavio, najgore mu je na licu.. po tijelu gdjekoja tockica.
Aymee
Evo jucer i danas jede svaka 3-4 sata, ali nista ne pojede, 40-60ml, 90ml ako, i to kroz pola sata. Mahh puna mi je kapa iskreno.
Jbm mater ako sam 5 puta bila kod dr pa nek nesto vise poduzme,jbt meni neugodno vise ici dr,al neka nam netko vise pomogne. Ne moze mk nitko reci da je normalno da ona meni u 24h pojede 500ml jer nije normalno, kad bi vec trebala jesti 700ml,pa kad jede skuplja nogice i gornji dio tijela i place .nznm meni to nijw normalno. I iskreno mi je pukao film, nesto mi se dogadja s djetetom,a nitko mi ne pomaze.

A stvarno je vesela djevojčica, stalno prica,smije se. Ahh
Jojj draga da nije ga mozda netko ljubio a ima bradu ili koristi aftershave. Ili moze biti od vrucine hmm

A stvarno je vesela djevojčica, stalno prica,smije se. Ahh
Jojj draga da nije ga mozda netko ljubio a ima bradu ili koristi aftershave. Ili moze biti od vrucine hmm
Zao mi je zbog mrve male, ali nesto joj ocito ne odgovara a svi peru ruke od svega. Po njima sve moze i ne mora biti. Jeste li radili nalaze ili cete ih tek raditi. Ja bi isto nekog pametnog da ga pogleda, evo ni s 4 sata nije uspjelo. Pojeo, spavao pola sata i uznervozio se i sad bljuca nakon sat i pol od jela.. Krene nabolje, razveselim se i sve padne u vodu..
Aymee
Upravo tako i onda kad ja moram se igrati doktora i proucavati sta bi moglo biti, onda ssm ja freak! Mahh. Sutra idem kod pedijatrice opet i zahtijevati cu da se stolica posalje na analizu, i da joj se naprave potrebne pretrage. Ja samo zelim da lijepo papa i da mi netko kaze stopostotno dta se dogadja.
Upravo tako draga moja, tako i nama krene super, ja se poveselim i onda opet sranje. Mahh
Bas mi je zao sto sad i vi muku mucite ahhh. Mislim,ja znam da su to bebe i da je kod njih svaki dan drugaciji, ali neke stvari se znaju.
Mozda mu ne odgovara vise ta hranica.

Orangina-sta ti se to dogodilo?? Podijeli s nama, sigurno ce nam dobro doci da znamo sta mozemo ocekivati… Svaku potencijalnu opasnost je dobro cuti. Mozda mozemo nesto sprijeciti…

url=https://lilypie.com]
Ah joj zene...navecer nakon hranjenja drzim malog na sebi da podrigne i tako je zaspao. Dajem ga muzu, idem iskoristit priliku i pod tus. Kaze da ce ga stavit u krevetic da spava. Ja obavim wc, operem zube i hocu pod tus, sjetim se nisam uzela cisti donji ves. Idem u sobu, vidim malog u kreveticu ubrzano mase rucicama a deka mu je preko glave!! Joj kako sam skocila! On nije plakao, gusio se! Bio je sav crven i dolazio je do zraka onda je poceo kasljati pa vrisnuo u plac. E htjela sam ubit muza! Sta sam mu sve rekla! Uvijek pazim kako ga stavljam spavati, uvijek u vrecu, pazim da nema nista oko glave. On ga je valjda pokrio do usta "da mu ne bude hladno" i otisao. A mali nam se muci sa zacepljenim nosom, uz sve to valjda si je rukicama navukao tu tanku dekicu preko lica. Promrzla sam i bila tako prestrasena i ljuta, neznam kako sam trebala reagirati

Ajme draaga mogu misliti kako si se uplasila. Srecom da si zaboravila donji ves, pa si isla u sobu.
I ja bi poludila, ali mogu misliti kako je i muzu onda bilo zao.
Dobro je da je na kraju sve ipak dobro zavrsilo. Hvala Bogu dragom. Ahhh :((

Samo dragi Bog ga je cuvao. Tu noc nisam spavala, a muzu je zao ali sta ce, ne moze vratit vrijeme unazad...sad ce pazit ali ja se ne mogu opustit

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji