Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Veljača 2018. 12:58

Evo jucer i danas jede svaka 3-4 sata, ali nista ne pojede, 40-60ml, 90ml ako, i to kroz pola sata. Mahh puna mi je kapa iskreno. 
    Jbm mater ako sam 5 puta bila kod dr pa nek nesto vise poduzme,jbt meni neugodno vise ici dr,al neka nam netko vise pomogne. Ne moze mk nitko reci da je normalno da ona meni u 24h pojede 500ml jer nije normalno, kad bi vec trebala jesti 700ml,pa kad jede skuplja nogice i gornji dio tijela i place .nznm meni to nijw normalno. I iskreno mi je pukao film, nesto mi se dogadja s djetetom,a nitko mi ne pomaze. 

27. Veljača 2018. 13:12

A stvarno je vesela djevojčica, stalno prica,smije se. Ahh
    Jojj draga da nije ga mozda netko ljubio a ima bradu ili koristi aftershave. Ili moze biti od vrucine hmm

• Aymee
    27. Veljača 2018. 13:34

Dazi

A stvarno je vesela djevojčica, stalno prica,smije se. Ahh
    Jojj draga da nije ga mozda netko ljubio a ima bradu ili koristi aftershave. Ili moze biti od vrucine hmm

Zao mi je zbog mrve male, ali nesto joj ocito ne odgovara a svi peru ruke od svega. Po njima sve moze i ne mora biti. Jeste li radili nalaze ili cete ih tek raditi. Ja bi isto nekog pametnog da ga pogleda, evo ni s 4 sata nije uspjelo. Pojeo, spavao pola sata i uznervozio se i sad bljuca nakon sat i pol od jela.. Krene nabolje, razveselim se i sve padne u vodu..  

Aymee

27. Veljača 2018. 13:40

Upravo tako i onda kad ja moram se igrati doktora i proucavati sta bi moglo biti, onda ssm ja freak! Mahh. Sutra idem kod pedijatrice opet i zahtijevati cu da se stolica posalje na analizu, i da joj se naprave potrebne pretrage. Ja samo zelim da lijepo papa i da mi netko kaze stopostotno dta se dogadja. 
    Upravo tako draga moja, tako i nama krene super, ja se poveselim i onda opet sranje. Mahh
    Bas mi je zao sto sad i vi muku mucite ahhh. Mislim,ja znam da su to bebe i da je kod njih svaki dan drugaciji, ali neke stvari se znaju.
    Mozda mu ne odgovara vise ta hranica. 

-Tea-
    27. Veljača 2018. 14:03

Orangina-sta ti se to dogodilo?? Podijeli s nama, sigurno ce nam dobro doci da znamo sta mozemo ocekivati… Svaku potencijalnu opasnost je dobro cuti. Mozda mozemo nesto sprijeciti…

url=https://lilypie.com]

27. Veljača 2018. 14:12

Slszem se s teom. 

Orangina
    27. Veljača 2018. 14:41

Ah joj zene...navecer nakon hranjenja drzim malog na sebi da podrigne i tako je zaspao. Dajem ga muzu, idem iskoristit priliku i pod tus. Kaze da ce ga stavit u krevetic da spava. Ja obavim wc, operem zube i hocu pod tus, sjetim se nisam uzela cisti donji ves. Idem u sobu, vidim malog u kreveticu ubrzano mase rucicama a deka mu je preko glave!! Joj kako sam skocila! On nije plakao, gusio se! Bio je sav crven i dolazio je do zraka onda je poceo kasljati pa vrisnuo u plac. E htjela sam ubit muza! Sta sam mu sve rekla! Uvijek pazim kako ga stavljam spavati, uvijek u vrecu, pazim da nema nista oko glave. On ga je valjda pokrio do usta "da mu ne bude hladno" i otisao. A mali nam se muci sa zacepljenim nosom, uz sve to valjda si je rukicama navukao tu tanku dekicu preko lica. Promrzla sam i bila tako prestrasena i ljuta, neznam kako sam trebala reagirati

27. Veljača 2018. 14:47

Ajme draaga mogu misliti kako si se uplasila. Srecom da si zaboravila donji ves, pa si isla u sobu. 
    I ja bi poludila, ali mogu misliti kako je i muzu onda bilo zao. 
    Dobro je da je na kraju sve ipak dobro zavrsilo. Hvala Bogu dragom. Ahhh :((

Orangina
    27. Veljača 2018. 15:07

Samo dragi Bog ga je cuvao. Tu noc nisam spavala, a muzu je zao ali sta ce, ne moze vratit vrijeme unazad...sad ce pazit ali ja se ne mogu opustit

• Frau_Mund6
    27. Veljača 2018. 15:11

A jooj Orangina, ovo je stvarno panicno 😣 srecom si dosla kad je trebalo!!!  Mozda da probas s vrecom... 
    Takve se stvari dogadaju, na krivca... 
    Cure, zao mi je za bebice, da se muce!! Nemojte se sramit trazit pretrage, imate prava na to!!! 
    Mene je sinoc strusio umor😥 spavala sad do 10 😁 dragi veli da ne spava cijelu noc jer hrcem ko velika 😂😂😂😂😂 bio mi je nos zacepljen ujutro i valjda je astma svoje ucinila. Sad si mislim kako ce mala spavat ako budem hrkala po noci 😁 
    Kupila sam neki dan monitor za bebe, frendica ga ima i odusevljena je!! Skup je ali nadam se da ce sluzit svrsi... evo linka: 
     https://www.babycenter.hr/avent-digitalni-video-monitor-63052-564973.html

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.