A joj, ja tek na 19.5 palim grijanje 😂😂😂 pogotovo sad u trudnoci, stalno mi je vruce... zagrijem najvise na 21-22 c a nocu ne grijem... kad sam bila sama imala sam 24h prozor u sobi otvoren, ali dragi se znoji i otkriva pa se cesto prehladio... sad se ja cesto znojim nocu 😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Mi smo, prije klinaca, uvijek imali prozor otvoren u sobi, barem malo. Sad kako su klinci tu, ne mogu otvorit kad je vani -5C, pa onda otvorimo u kuhinji i sva vrata ostavimo otvorena. Ujutro kad muz u pola 6 ide na posao sve zatvori, tako da nam bude toplo kad se ustanemo oko pola 8..
Tea, tako nekako je i kod moje mame, rashladi kucu i prigusi radijatore kad mi dolazimo, nama je i dalje toplo a ona u dugim rukavima. Ali tati to pase, on se na snijegu u kratkim rukavima oznoji , vruc covjek, sta ces..
Curke, mjerila sam jucer s 2 digitalna i nije imala temperaturu.
Meni se cinila vrucom. A nisam je niti pretoplo obukla... (mozda ju je probava mucila ili nesto).
Uglavnom, hvala vam na odgovorima. Bas ste zakon!
Dea, ti bi mogla biti Roda. Pratim ih :) ali odustala sam od njihovog savjeta da budim bebu svaka 2h, jer joj je to mucenje...bolje mi je svaka 3h onda se uglavnom i sama probudi... ali citam tvoje postove bas imas punolo znanja!!
Meni se cinila vrucom. A nisam je niti pretoplo obukla… (mozda ju je probava mucila ili nesto).
Dea, ti bi mogla biti Roda. Pratim ih :) ali odustala sam od njihovog savjeta da budim bebu svaka 2h, jer joj je to mucenje…bolje mi je svaka 3h onda se uglavnom i sama probudi… ali citam tvoje postove bas imas punolo znanja!!
Nemam ja vremena za Rode. Dvoje djece i smjenski rad od 12h, nemam vremena ni za sebe.. Ali ni njihove savjete ne treba doslovno sve slijedit, procitas, zapamtis i porihtas po onome kako ti pase. Ali su jedini u Hrvatskoj koji imaju literaturu o dojenju koja je opsirna i obuhvaca sve..
Ja sam u prvoj trudnoci jako puno citala o dojenju, gledala videa vodecih americkih strucnjaka za dojenje. Polozaje sam savladala zahvaljujuci animiranim prikazima i videima i to jos u rodilistu, prekidala podoje da ju bolje namjestim i po 50 puta. I unatoc tome mi je cura napravila ragade. Sad sam sa drugim bila iskusna tako da nismo imali vecih poteskoca. Sve sto napisem ovdje je iz iskustva
Meni se cinila vrucom. A nisam je niti pretoplo obukla… (mozda ju je probava mucila ili nesto).
Dea, ti bi mogla biti Roda. Pratim ih :) ali odustala sam od njihovog savjeta da budim bebu svaka 2h, jer joj je to mucenje…bolje mi je svaka 3h onda se uglavnom i sama probudi… ali citam tvoje postove bas imas punolo znanja!!
Nemam ja vremena za Rode. Dvoje djece i smjenski rad od 12h, nemam vremena ni za sebe.. Ali ni njihove savjete ne treba doslovno sve slijedit, procitas, zapamtis i porihtas po onome kako ti pase. Ali su jedini u Hrvatskoj koji imaju literaturu o dojenju koja je opsirna i obuhvaca sve..
Ja sam u prvoj trudnoci jako puno citala o dojenju, gledala videa vodecih americkih strucnjaka za dojenje. Polozaje sam savladala zahvaljujuci animiranim prikazima i videima i to jos u rodilistu, prekidala podoje da ju bolje namjestim i po 50 puta. I unatoc tome mi je cura napravila ragade. Sad sam sa drugim bila iskusna tako da nismo imali vecih poteskoca. Sve sto napisem ovdje je iz iskustva
Smjenski rad 12h? Cime se bavis?
Smjenski rad 12h? Cime se bavis?
Radim kao medicinska sestra na Rebru u intenzivnoj skrbi. Smjene su 12/24/12/48. Dan, noc pa 2 dana doma..
Dea, slazem se s Mirjanos 😉 imas puno znanja i odlicno nam prenosis!!! Pomognes u svakoj situaciji.
Prijavljujem da mi je jutros neka sluz krenula... vkerojatno cep! Nema zilica i krvi ali vjerujem da je to to!!! 😁
Dea, slazem se s Mirjanos 😉 imas puno znanja i odlicno nam prenosis!!! Pomognes u svakoj situaciji.
Prijavljujem da mi je jutros neka sluz krenula… vkerojatno cep! Nema zilica i krvi ali vjerujem da je to to!!!
Frau, od ispadanja cepa do poroda moze proci nekoliko sati, ali i tjedana… Tako mi je rekla gin.u bolnici. Njoj osobno je ispao čep,a rodila nakon 3 tjedna! Meni prvi put ispao u četvrtak (gusta sluz sa zilicama u 2 "komada"), a rodila u petak, a drugi put u 10 h bilo malo sluzave krvi i u 20 jaci izljev u 2 puta čiste prozirne vodenaste sluzi za koju sam mislila da je vodenjak pukao, i rodila u 23.23. 2 puta-2različita "izgleda" tog čepa. Tako da nema pravila kad ce porod uslijediti, ali definitivno je pocetak i tu sve krece! :)
Ma znam da moze dosta proci... jos nije ni ispao kako treba 🤔 bar mislim... ali eto nesto se pokrece 😁 thnx na savjetima!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji